Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

GP CR1225

Exa kód : GBP134091
 
 
 
 

 

GP CR1225
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Lithiová knoflíková baterie GP CR1225, chemické složení: lithiové, hmotnost: 1 g, kapacita: 62 mAh, max. skladovatelnost: 10 let, napětí: 3 V, prodejní obal: 1 ks, blistr, provozní teplota: -20 °C až +60 °C
 
 

82 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

68 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lithiová knoflíková baterie GP CR1225, chemické složení: lithiové, hmotnost: 1 g, kapacita: 62 mAh, max. skladovatelnost: 10 let, napětí: 3 V, prodejní obal: 1 ks, blistr, provozní teplota: -20 °C až +60 °C

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

GP

Exa kód:GBP134091
Kód výrobce:1042122511
 

 

Knoflíkové baterie od expertů na baterie

Knoflíkové a speciální baterie stojí na pomyslném vrcholu umění výroby baterií. Ve svém drobném obalu ukrývají obrovskou dávku energie, za jejich existencí stojí roky výzkumu pod taktovkou zkušených vývojářů. Společnost GP Batteries přináší v této knoflíkové baterii energii do moderních domácností, kde chytré nejsou jen mobilní telefony. Buďte chytří i vy a vybavte svůj domov nebo kancelář bateriemi, které za to stojí.

Malé ale šikovné

Knoflíkové baterie tvoří neodmyslitelnou součást všech moderních domovů, které se nebrání novým technologiím. Baterie GP nalezneme je zejména v dálkových ovladačích aut, osobních teploměrech a jiné drobné domácí elektronice. Jedna sada baterií dodá energii vašim pomocníkům i na mnoho let.

10 let skladování bez ztrát

Odolnost a maximální pracovní nasazení vám knoflíkové baterie GP garantují minimálně na dlouhých 10 let. Po tuto dobu je můžete bezstarostně skladovat a následně použít bez obav, že došlo k jejich vybití.

Vzhledem k jejich výkonu, odolnosti i ceně se jejich koupě dá bez přehánění přirovnat k výhře v loterii. Díky dlouhé době skladovatelnosti se nemusíte bát ani koupě většího množství cenově zvýhodněných baterií najednou. Baterie totiž vydrží!

Na poušti i severním pólu

Vytečené baterie v dražších zařízeních představují ukázkovou noční můru každého z nás. Proto se tyto lithiové knoflíkové baterie GP obrnily ochranou proti vytečení, kterou jsou vybavené do teplot v neuvěřitelném rozmezí od -20 °C až 60 °C.

Baterie s pořádnou výdrží

Knoflíkové baterie GP obsahují lithium, díky kterému vás nikdy nezklamou. Levné alkalické „knoflíky“ tak jednoznačně převyšují svým maximálním výkonem, dvojnásobným napětím (3 V), stabilním za jakkoli extrémních podmínek a abnormálně dlouhou životností (10 let).


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi