Produkt je vyřazen!
 

 

Lis na citrusy Tefal Vitapress ZP300138 šedý/bílý

Exa kód : TEF178073
 
 
 
 

 

Lis na citrusy Tefal Vitapress ZP300138 šedý/bílý
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Lis na citrusy, maximální příkon 25 W, nádobka o objemu 0,6 litru, integrovaný džbán, oboustranná rotace, 2 filtry, s dužinou i bez dužiny, ochranné víčko, jednoduché čištění, ergonomická rukojeť, prostor pro uložení kabelu
 
 

689 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

569 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lis na citrusy, maximální příkon 25 W, nádobka o objemu 0,6 litru, integrovaný džbán, oboustranná rotace, 2 filtry, s dužinou i bez dužiny, ochranné víčko, jednoduché čištění, ergonomická rukojeť, prostor pro uložení kabelu

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Tefal

Exa kód:TEF178073
Kód výrobce:ZP300138
 

 

Tefal ZP300138 Vitapress
Jste milovníkem citrusů a hledáte jednoduchý způsob, jak je doma vymačkat? Zkušený výrobce domácích spotřebičů TEFAL představuje motorizovaný lis na citrusy ZP300138 Vitapress. Tento model se může pochlubit zejména celou řadou svých praktických vlastností, které usnadňují jeho provoz a následnou údržbu. Pořizovací cena je navíc velmi nízká, tudíž koupě nepotrápí vás, ani vaši peněženku.

Jednoduché a rychlé vymačkání
Tento lis na citrusy využívá metodu oboustranné rotace, díky které dochází k daleko důkladnějšímu vymačkání. Motor je poháněn příkonem o síle 25 W a speciální senzory přesně detekují tlak, kterým na přístroj citrusem působíte, tudíž když s odšťavňováním přestanete, přístroj to sám pozná a následně se vypne. Šťáva se ukládá do nádoby o celkovém objemu 600 ml s odměrkou pro perfektní přehled o vymačkané šťávě. Můžete si vybrat také mezi tím, jestli požadujete šťávu s dužinou nebo bez. K tomu vám poslouží 2 filtry, které buď dužinu precizně oddělí, nebo propustí.

Praktický
Jednou z hlavních praktických výhod je jednoduché čištění, které ocení každá hospodyňka. Všechny plastové součástky lisu jsou navíc vhodné pro mytí v myčce nádobí. Díky ergonomické rukojeti se lis drží jednoduše v ruce a lehce se přenáší. Prostor pro uložení kabelu vám dále ušetří tolik potřebné místo v kuchyni. Ochranné víčko lisu zabrání nechtěnému rozlití a ztráty šťávy při přenášení, či samotném odšťavňování. Integrovaný džbán vám navíc velmi usnadní servírování šťávy.

Užijte si skvělou chuť domácí citrusové šťávy k snídani s Tefal.

Opravitelnost po dobu 10 let
Společnost Tefal se zapojila do boje proti znečišťování životního prostředí a proti produkci zbytečných odpadů. Zavázala se tedy, že po dobu 10 let bude schopna opravit většinu svých produktů.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Lis na citrusy
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi