Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Liebherr wkt 4552

Exa kód : LIE151041
 
 
 
 

 

Liebherr wkt 4552
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
Liebherr - 10 let záruky na kompresor
Liebherr 3 roky záruky
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Vinotéka
 
 

48 490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

40 074 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 2 424  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vinotéka

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Liebherr

Exa kód:LIE151041
Kód výrobce:wkt 4552
 

 

Liebherr WKt 4552 GrandCru

Chladnička na víno

  • Brutto objem, celkem 478 l
  • Energetická třída A+
  • Vnější rozměry (V/Š/H) 165 / 70,0 / 74,2 cm
  • Spotřeba energie za 24 h 0,364 kWh / 24 h
  • Maximální počet láhví Bordeaux 0,75 l 201
  • Teplotní zóny 1
  • Regulovatelné chladící okruhy 1

LED osvětlení

Pokrokové LED světelné zdroje zaručují rovnoměrné osvětlení vnitřního prostoru bez UV spektra. Protože LED diody produkují minimální teplo a světelné spektrum, které vydávají je speciálně vyladěno pro vinotéky, mohou být vína pro potřebu prezentace osvětlena.

Systém PowerCooling

Výkonný systém směrově řízené cirkulace vzduchu PowerCooling zajišťuje rychlé ochlazení právě uložených potravin a rovnoměrnou teplotu udržovanou uvnitř celého prostoru chladničky. Kontakt na dveřích vypíná ventilátor, jakmile jsou dveře otevřeny, čímž brání ztrátě chladu a šetří elektrickou energii.

Dveřní alarm

Pro ochranu uložených potravin před nežádoucím teplotním vlněním, dojde po 60 sekundách od otevření dveří k upozornění uživatele pomocí aktivace akustického dveřního alarmu.

Dětská pojistka

Dětskou pojistku lze aktivovat na ovládací elektronice proto, aby se zabránilo nežádoucímu vypnutí přístroje nedopatřením. Pokud je dětská pojistka aktivována, zobrazuje se to pomocí symbolu v MagicEye.

Možnost změny směru otevírání dveří

Přístroje se z výrobních závodu dodávají standardně s otevíráním dveří doprava. Možnost změnit směr otevírání dveří napomůže k dokonalé prostorové integraci a sladění s interiérem kuchyně. Pozor, existují ale výjimky. Například u modelů ECBN, kde je pouze trvalé levé nebo trvalé pravé umístění pantů.

Klimatizované chladničky na víno

Klimatizované chladničky na víno nabízí podobné podmínky jako vinný sklep. V těchto přístrojích panuje v celém vnitřním prostoru konstantní teplota. Ta může být nastavena v rozsahu +5?°C až +20?°C. Klimatizované chladničky na víno jsou optimální pro dlouhodobé skladování a zrání vín v lahvích. Podle nastavené teploty mohou být však tyto přístroje využity i pro udržování větší zásoby vína při teplotě vhodné pro konzumaci. V řadách GrandCru a Vinothek nabízí Liebherr klimatizované chladničky na víno v různých velikostech a výbavách.

Regulovatelný teplotní rozsah

Předpokladem pro optimální proces zrání vína v lahvích je konstantní teplota skladování. Ideální teplota pro zrání je pro všechna vína, ať červená nebo bílá, v rozsahu +10°C až +12°C. Přesné elektronické řízení v kombinaci s nejmodernější klimatickou technikou zaručuje konstantní udržování nastavené teploty ve vnitřním prostoru i při velkém kolísání okolní teploty.

Ideální vlhkost vzduchu

Správná vzdušná vlhkost je důležitá při skladování vín. Korkové zátky tak zůstávají pružné a nevysychají. Aby byly korky udržovány vlhké i zevnitř, měly by být láhve vína skladovány horizontálně. Se vzdušnou vlhkostí přesahující 50 % zaručují chladničky na víno nejlepší podmínky. Podle potřeby lze vzdušnou vlhkost v klimatizovaných chladničkách na víno ještě zvýšit nad standardizovanou úroveň přepnutím ventilátoru z automatického na trvalý provoz.

Filtr s aktivním uhlím

Pachy v okolí mohou vína při delším skladování nepříznivě ovlivnit. U chladniček na víno je zaručena optimální kvalita vzduchu přívodem čerstvého, přefiltrovaného vzduchu přes snadno vyměnitelný FreshAir filtr s aktivním uhlím.

Integrované vytápění

Integrovaný temperační systém umožňuje dosáhnout vyšší vnitřní teploty úložného prostoru, než je teplota okolí, ve kterém je přístroj umístěn. To může být velmi důležité například při temperování červeného vína (asi +18°C).

Skladování bez vibrací

I nepatrné otřesy mohou vína narušit během jejich zrání v lahvích a zabránit usazování tříslovin. Speciálně vyvinuté, mimořádně klidné antivibrační kompresory zajišťují u všech chladniček na víno šetrné skladování vín.

Dveře z izolačního skla

Láhve na víno jsou většinou barevně tónované, protože UV záření i světlo samotné narušuje zrání vín. Láhev samotná ale jako ochrana nestačí. Aby bylo zatížení zářením - světlem minimalizováno, jsou chladničky na víno Liebherr vybaveny speciálním termoizolačním sklem, které filtruje UV záření a omezuje celkový světelný tok. Tak je zásoba vín chráněna, ale přitom může být současně i stylově prezentována.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Vinotéka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Objem chladničky 
 
 
Objem chladničky
Tato hodnota uvádí v litrech (l) celkový objem chladící části.
 
 
 
 
 
435 L
Energetická třída  F
Spotřeba el. energie 
 
 
Spotřeba el. energie
Udává množství energie, kterou zařízení spotřebuje. Tato hodnota je udávána ve wattech (W).
 
 
 
 
 
171 kWh/rok
Provedení  Vinotéky
Funkce 
Ostatní 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci S koupí výrobku značky Liebherr dostáváte zdarma 3 roky bezplatného servisu k již stávajícím 2 letům záruky.
Prodlouženou záruku nad rámec zákonné záruky poskytuje dovozce, firma LIEBHERR-HAUSGERÄTE LIENZ GMBH. NELZE uplatnit při prodeji na IČO.
Podmínkou poskytnutí záruky v délce 5 let je nutnost registrace do 1 roku od koupě.
Servis zajišťuje: tel: +420 725 781 964, e-mail: dispecink@awservice.cz
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.liebherr.com/HG/cs-CZ/region-UK/products_hg.wfw/id-565588-0_35717-0


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi