Produkt je vyřazen!
 

 

Liebherr CN 4213 kombinovaná chladnička

Exa kód : LIE151254
 
 
 
 

 

Liebherr CN 4213 kombinovaná chladnička
energetická třída E
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
Liebherr - 10 let záruky na kompresor
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Kombinovaná lednička, Barva Bílá, Objem celkový 294 L, Energetická třída E, Klimatická třída SN, N, ST, T, Mrazící výkon 8 kg/24h
 
 
+ Liebherr prodloužená záruka 2+3 roky + 10 let na kompresor *nutná registrace zdarma
 

14 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

12 388 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 750  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Liebherr

Exa kód:LIE151254
Kód výrobce:CN 4213
 

 
 

FrostSafe

FrostSafe jsou extra vysoké a vyjímatelné úložné boxy navzájem kompaktní a dokola uzavřené. Proto mráz při otevření přístroje tak rychle neuniká. Průhledná čela boxů zaručují optimální přehled o uložených mražených produktech.

LED osvětlení

Bezúdržbové, kompaktní a energeticky úsporné – LED osvětlení s dlouhou životností dokonale nasvětlí interiér ledničky. Díky nízkému tepelnému vyzařování jsou čerstvé potraviny vždy optimálně uchovávány.

NoFrost

NoFrost od Liebherr nabízí mrazící výkon v profesionální kvalitě. Vložené potraviny jsou velmi rychle zmrazeny a udržovány ve zmrzlém stavu pomocí cirkulace ledového vzduchu, který aktivně odnímá teplo z potravin i prostoru mrazničky. Rychlost odebrání tepla z potravin je rozhodující pro jejich následnou kvalitu při rozmražení. Vše je řízeno a kontrolováno elektronicky. Mrazící prostor a hlavně uložené potraviny zůstávají bez nepříjemné námrazy. S technologií NoFrost od Liebherr již nemusíte manuálně odmrazovat.

SuperFrost

Při použití automatické funkce SuperFrost nastane velmi účinné a energeticky úsporné zmrazování. Při teplotě -32°C je z nově vložených potravin rychle odebráno teplo - prudce se sníží jejich teplota a značně se omezí krystalizační efekt vody uvnitř potravin. Jakmile je proces zmrazení dokončen nebo maximálně po 65 hodinách provozu, je funkce SuperFrost automaticky vypnuta. Tento zmrazovací postup díky funkci SuperFrost zachová maximum nutričních látek v uložených potravinách.

VarioSpace

Ve všech mrazničkách s technologiemi NoFrost, nebo SmartFrost mohou být díky variabilnímu prostorovému řešení VarioSpace úložné boxy a skleněné úložné police mezi nimi snadno vyjmuty a vytvořen potřebný prostor. VarioSpace – jednoduché řešení, jak rychle přizpůsobit místo pro uložení objemných potravin, například celé krůty.

Zaměnitelný směr otevírání dveří

Přístroje se z výrobních závodu dodávají standardně s otevíráním dveří doprava. Možnost změnit směr otevírání dveří napomůže k dokonalé prostorové integraci a sladění s interiérem.

Dětská pojistka

Dětskou pojistku lze aktivovat na ovládací elektronice proto, aby se zabránilo nežádoucímu vypnutí přístroje nedopatřením. Pokud je dětská pojistka aktivována, zobrazuje se to pomocí symbolu v MagicEye.

Ovládací panel s dotykovými tlačítky

Precizní elektronický ovládací systém je vybaven digitálním ukazatelem teploty a zobrazuje informace o zvolených nastaveních. Dveřní signalizace a teplotní alarm varují pomocí vizuálních a zvukových signálů na případné problémy, například otevřené dveře. Dětská pojistka zabrání nechtěným změnám nastavení.

Klimatická třída SN-T

Spotřebiče označené klimatickou třídou SN-T spolehlivě pracují i při teplotě okolního prostředí od +10°C do +43°C. Velkou teplotní toleranci umožňuje výkonný, ale zároveň úsporný chladicí systém, špičkové izolační hmoty a přesná řídící elektronika.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Kombinovaná lednička
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Bílá
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Objem celkový 
 
 
Objem celkový
Tato hodnota uvádí v litrech (l) celkový objem chladící a mrazící části ledničky.
 
 
 
 
 
294 L
Objem chladničky 
 
 
Objem chladničky
Tato hodnota uvádí v litrech (l) celkový objem chladící části.
 
 
 
 
 
165 L
Objem mrazáku 
 
 
Objem mrazáku
Tato hodnota uvádí v litrech (l) celkový objem mrazící části.
 
 
 
 
 
129 L
Energetická třída  E
Spotřeba  248 kWh/rok
Počet kompresorů 
 
 
Počet kompresorů
Tato hodnota udává počet kompresorů, které lednice používá. Některé modely disponují dvěma samostatnými kompresory pro chladící a mrazící část, jiné využívají jeden společný pro obě části.
 
 
 
 
 
1
Rozměry V x Š x H  186,1x60x65,7 cm
Technická specifikace 
Hlučnost 
 
 
Hlučnost
Hlučnost je udávána v decibelech (dB). Čím nižší je uvedená hodnota, tím tišší lednice při svém provozu bude.
 
 
 
 
 
41 dB
Displej 
 
 
Displej
Pro přehlednější ovládání je velká část modelů vybavena displejem, který usnadní nastavení a informuje o průběhu činnosti.
 
 
 
 
 
Ano
Počet dveří  2
Hmotnost spotřebiče  66 kg
Osvětlení 
 
 
Osvětlení
Osvětlení lednic se liší použitou technologií. Buď jsou použity klasické žárovky nebo technologie LED, která je úspornější a obvykle prostor lednice lépe prosvětlí studeným světlem.
 
 
 
 
 
LED
Dětský zámek 
 
 
Dětský zámek
Některé modely lednic jsou zajištěny systémem, který zamezí přístupu dětí do lednice.
 
 
 
 
 
Ano
Chladnička 
Klimatická třída 
 
 
Klimatická třída
Tento parametr udává optimální teplotu prostředí, při kterém může lednice pracovat. Používají se tyto zkratky: SN - okolní teplota od +10°C do +32°C, N - okolní teplota od +16°C do +32°C, ST - okolní teplota od +18°C do +38°C, T - okolní teplota od +18°C do +43°C. Jestli chcete vědět více, klikněte na náš článek na blogu.
 
 
 
 
 
SN, N, ST, T
Počet polic chladničky  4
Mrazák 
Nenámrazový systém 
 
 
Nenámrazový systém
Moderní chladničky bývají vybaveny systémem, díky kterému na povrchu jejich interiéru neutkvívá led. Technologie bývá také označována jako no frost.
 
 
 
 
 
Ano
Super mrazení 
 
 
Super mrazení
Tato funkce krátkodobě prudce sníží teplotu a udrží tak požadované prostředí v případě, že do mrazáku přidáte nové potraviny. To zajistí zmrazení nově uložených potravin a zabrání rozmražení již uložených.
 
 
 
 
 
Ano
Akumulační doba 
 
 
Akumulační doba
Akumulační doba je hodnota, která udává dobu uchování potravin ve zmrazeném stavu v případě, že mrazák bude odpojen od elektrického zdroje.
 
 
 
 
 
26 h
Počet přihrádek mrazáku  3
Umístění mrazáku  Dole
Mrazící výkon 
 
 
Mrazící výkon
Mrazící výkon je hodnota, která udává, kolik kilogramů (kg) čerstvých potravin je mrazák schopen zamrazit během 24 hodin.
 
 
 
 
 
8 kg/24h
Ostatní 
Rozměry a hmotnost 
Výška  186,1 cm
Šířka  60 cm
Hloubka  65,7 cm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  60 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci S koupí výrobku značky Liebherr dostáváte zdarma 3 roky bezplatného servisu k již stávajícím 2 letům záruky.
Prodlouženou záruku nad rámec zákonné záruky poskytuje dovozce, firma LIEBHERR-HAUSGERÄTE LIENZ GMBH. NELZE uplatnit při prodeji na IČO.
Podmínkou poskytnutí záruky v délce 5 let je nutnost registrace do 1 roku od koupě.
Servis zajišťuje: tel: +420 725 781 964, e-mail: dispecink@awservice.cz
Dodatek k záruce  Produkt má základní zákonem stanovenou záruku 2 roky. Tu lze rozšířit o 3 roky bezplatného servisu u spotřebičů používaných v domácnosti, podmínkou je český záruční list. Záruka je uplatnitelná přímo u společnosti McTREE.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi