Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

LG OLED88ZX9LA

Exa kód : LGT150806
 
 
 
 

 

LG OLED88ZX9LA
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
OLED televize, 88" (±223 cm), Rozlišení obrazovky 7680 x 4320 (8K), Smart TV, Typ tuneru Duální, Wi-Fi, Energetická třída B, Výkon reproduktorů 80 W
 
 
+ Lepší.TV na měsíc v hodnotě 219 Kč zdarma
 

799 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

661 149 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 39 999  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

LG

Exa kód:LGT150806
Kód výrobce:OLED88ZX9LA
 

 

LG OLED88ZX9LA

Síla SAMOSVÍTÍCÍCH PIXELŮ
Televize LG OLED je díky své vlastní technologii jedinečná. Více než 100 milionů samosvítících sub-pixelů* se spojí, aby poskytlo novou úroveň televizního zážitku. Vychutnejte si nejhlubší černou, nejbohatší barvy a nejrealističtější kvalitu obrazu.

REAL 8K - LG OLED dokáže zobrazit SKUTEČNÉ 8K
Zažijte extrémně detailní obraz díky televizorům LG s technologií OLED. 8K televizor LG OLED s více než 100 miliony samosvíticích subpixelů* a ultra velkou úhlopříčkou poskytuje nebývale detailní obraz.

Sledujte televizi v úchvatném rozlišení 8K
8K televizor LG OLED dokáže pomocí algoritmů hlubokého učení převést obsah ve 2K nebo 4K rozlišení na věrné 8K zobrazení zdůrazněním detailů a zvýšením rozlišení. Vychutnejte si mnohem čitelnější text a obraz s nižším obrazovým šumem a vyšší ostrostí.

Více 8K videí v REAL 8K
Zásluhou podpory kodeků HEVC, AV1 a VP91) můžete sledovat YouTube videa v rozlišení 8K stejně jako 8K videa z paměťových zařízení USB nebo streamovacích služeb2).

Úžasný vývoj TV technologie
Procesor ?9 8K Gen3 AI pomocí algoritmů hlubokého učení analyzuje a vylepšuje obsah na obrazovce. Veškeré úpravy nastavení probíhají automaticky a jsou optimalizovány s ohledem na maximální kvalitu obrazu a zvuku, aby bylo každé sledování TV jedinečným zážitkem.

Televizory urazily pořádný kus cesty
S pomocí technologie ThinQ AI můžete svůj televizor přeměnit v centrum domácnosti. LG ThinQ umožňuje zadávat jednoduché příkazy a ovládat váš ekosystém chytré domácnosti (IoT) pomocí rozpoznání přirozené řeči. Nebudete potřebovat žádný dálkový ovladač. Život je s LG OLED TV mnohem jednodušší také proto, že obsahuje technologie Google Asistant a Amazon Alexa.

Vychutnejte si profesionálně zpracovaný obraz i zvuk
Sledujte filmy tak, jak si zaslouží – v jejich nejlepší podobě. Technologie Dolby Vision IQ inteligentně upravuje jas obrazovky, barvy a kontrast s ohledem na žánr zobrazovaného obsahu a světelné podmínky. Technologie Dolby Atmos zajišťuje působivý zvukový přednes, abyste si obsah vychutnali na maximum.

Sledujte filmy tak, jak se promítají v kině
Procesor provádí automatické úpravy obrazu a vypíná vyhlazování pohybu tak, aby bylo zobrazení pohybu co nejpřirozenější. Sledujte filmy tak, jak to jejich tvůrci zamýšleli, aniž byste přišli o zážitek jako v kině. Veškerý obsah si můžete vychutnat ve filmové kvalitě a se všemi uměleckými aspekty. Poslechněte si to od mistra v oboru.

Veškerá zábava na jednom místě
Ponořte se do rozmanitého obsahu dostupného prostřednictvím aplikací Apple TV, Netflix a LG Channels. Od nejnovějších filmů, TV pořadů a dokumentů až po živé sportovní přenosy a mnoho dalšího. Veškerý obsah najdete zde na jednom místě. Posaďte se a bavte se.

Služba Apple TV+ a mnoho dalších
Originální pořady a filmy od Apple TV+. Jen prémiové kanály, které chcete, a tisíce filmů, které si můžete zakoupit nebo půjčit. Obsah je personalizován a profesionálně řazen tak, aby vám nic zajímavého neuniklo. To vše prostřednictvím aplikace Apple TV.

Vyšší kvalita při hraní jakékoli hry
Televizor LG OLED jako vůbec první nabízí kompatibilitu s technologií NVIDIA G-SYNC, je proto ideální volbou pro všechny hráče. Vaše počítačové hry budou ostřejší a plynulejší, obraz nebude trhaný, nebude se zpožďovat ani nebude problikávat. Vyberte si ten nejlepší televizor pro hraní her a staňte na straně vítězů.

Plynulejší hraní vám zajistí vítězství
Vyšší snímková frekvence, VRR, ALLM a eARC s podporou HDMI 2.1. Tyto nové funkce umožňují zobrazení rychle se pohybujícího obsahu ve vyšším rozlišení a s plynulou, synchronizovanou grafikou. Hraní her je tak mnohem přirozenější. 8K televizory LG OLED úspěšně prošly testováním v autorizovaném zkušebním centru HDMI v souladu se zkušební specifikací pro testy HDMI (2.1d)2).

Nezůstávejte pozadu za svými soupeři
Ovládněte svou cestu za vítězstvím s televizorem LG OLED. Díky rychlé odezvě 1 ms budete moci nastavit detaily na maximum, aniž by byl obraz rozmazaný. Zásluhou velmi rychlých pohybů a reakcí bez zpoždění se budete moci do hry skutečně ponořit.

Ještě působivější HDR hraní
Režim HGiG nabízí herní grafiku, která nejlépe odpovídá zjištěným TV specifikacím a úrovni výkonu vašeho televizoru. S televizorem LG OLED si můžete vybírat z široké řady různých herních titulů a budete přitom mít jistotu, že jejich zobrazení bude v každém ohledu špičkové.

Menší únava zraku při sledování obrazovky
Méně modrého světla a menší únava zraku při TV maratonech. Televizor LG OLED překonává normy stanovené pro modré světlo, problikávání obrazu a vysoce kvalitní obraz.

Budete mít perfektní přehled o zápasech
Funkce Sportovní upozornění vás informuje před zápasem, během něj i po něm. Nemějte strach, že přijdete o důležité momenty ze zápasu svého oblíbeného týmu, i když sledujete něco jiného.

Detailně uvidíte každý pohyb
Zbytkový obraz (pohybovou neostrost) je třeba při sledování sportovních přenosů za všech okolností eliminovat. Nyní, zásluhou funkce OLED Motion, uvidíte rychlé a drobné pohyby každého hráče bez jakékoli neostrosti. S televizorem LG OLED už žádný rozmazaný pohyb ani problikávání nezažijete.

Velký zápas si zaslouží velký zvuk
Připojte jakékoli dva Bluetooth reproduktory a vytvořte tak efekt prostorového zvuku. Více se ponoříte do hry a získáte pocit, že jste přímo na stadionu.

Ztělesnění elegance
Televizor LG OLED s designovým stolkem se přirozeně mísí s okolím, aby do vašeho domova přidal luxus a zároveň poskytoval stabilní podporu ultra velké obrazovce.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  OLED televize
Stav produktu  Nový
Základní parametry 
Úhlopříčka obrazovky 
 
 
Úhlopříčka obrazovky
Velikost obrazovky se obvykle udává jako vzdálenost mezi jejími protilehlými rohy. Úhlopříčka je uváděna buďto v centimetrech, nebo palcích, přičemž 1 palec = 2,54 cm.
 
 
 
 
 
88" (±223 cm)
Technologie TV 
 
 
Technologie TV
Běžně se můžeme setkat s technologiemi LCD, LED, OLED, QLED, případně AMOLED. Technologie se liší použitým zdrojem světla, případně jeho umístěním.
 
 
 
 
 
OLED
Rozlišení obrazovky 
 
 
Rozlišení obrazovky
Udává maximální počet bodů, který může být na obrazovce zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří Full HD a Ultra HD (4K). U starších modelů se můžeme setkat s rozlišením HD, případně HD ready.
 
 
 
 
 
7680 x 4320 (8K)
Zakřivená obrazovka 
 
 
Zakřivená obrazovka
Někteří výrobci uvádějí na trh televizory se zakřivenou obrazovkou. Ta má přinést větší požitek ze sledování pořadů. Jediným rozdílem oproti klasickým televizím je jejich mírné prohnutí do tvaru písmene C.
 
 
 
 
 
Ne
Funkce 
Smart TV 
 
 
Smart TV
Chytré televize nabízí uživateli možnost prohlížení internetových stránek, synchronizaci s chytrým telefonem či tabletem, instalaci aplikací, přístup k televizním archivům a využívání populárních služeb jako jsou například Netflix, YouTube a Spotify.
 
 
 
 
 
Ano
Tunery 
Typ tuneru 
 
 
Typ tuneru
Abyste mohli naladit požadované televizní stanice, potřebujete vhodný typ TV tuneru. Ten umožňuje příjem digitálního pozemního nebo-li terestriálního vysílání (DVB-T/, novější DVB-T2), satelitního vysílání (DVB-S, novější DVB-S2) a kabelového vysílání (DVB-C).
 
 
 
 
 
Duální
Konektivita 
CI slot 
 
 
CI slot
Do tohoto slotu v televizoru můžete vložit dekódovací kartu, která může být potřebná pro příjem kabelového vysílání. Díky ní získáte přístup ke kódovaným programům, které nabízí Váš poskytovatel.
 
 
 
 
 
Ano
USB 
 
 
USB
USB je konektor, který slouží k připojení FlashDisků a externích disků k vašemu televizoru pro účely přehrávání/nahrávání obsahu. USB portem disponuje většina moderních televizorů.
 
 
 
 
 
3
DLNA 
 
 
DLNA
DLNA je technologie pro vytvoření domácí drátové/bezdrátové sítě, ve které je schopen televizor spolupracovat spolu s počítači, tablety a chytrými telefony pro snadné sdílení multimediálního obsahu.
 
 
 
 
 
Ano
LAN, RJ45 
 
 
LAN, RJ45
Podpora LAN znamená možnost připojení k lokální datové síti prostřednictvím kabelu, obvykle za použití konektoru standardu RJ-45. Jedná se o alternativu k bezdrátovému připojení Wi-Fi.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově televizi připojíte ke své domácí síti, potažmo k internetu. Wi-Fi připojení je nezbytné především u Smart TV.
 
 
 
 
 
Ano
Energetická třída 
 
 
Energetická třída
Určuje množství spotřebované elektrické energie spotřebičem používaným na území EU. Energetické třídy jsou přesně definovány směrnicemi Evropské unie. Hodnoty jsou udávány písmeny, v některých případech doplněnými o symboly "+".
 
 
 
 
 
B
Vlastnosti 
Výkon reproduktorů 
 
 
Výkon reproduktorů
Tento parametr je vyčíslen ve wattech (W) a udává, jaký výkon mají vestavěné reproduktory televizoru. V praxi obvykle platí, že čím vyšší hodnota, tím silnější je zvukový výstup TV.
 
 
 
 
 
80 W
Hmotnost a rozměry 
Hmotnost  104 kg
Rozměry se stojanem Š x V x H  1961 x 1456 x 281 mm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 228 887 050 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zadejte závadu a údaje na: www.lg.com/cz/podpora/zarucni-oprava/zadost-o-opravu.
Tel: 810 555 810
e-mail: lg.info@lge.com
Záruka pro firmu  12 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi