Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Leifheit 72567 Air Board Express L

Exa kód : LFH368156
 
 
 
 

 

Leifheit 72567 Air Board Express L
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Leifheit 72567 Air Board Express L Solid žehlicí prkno, žehlicí plocha 130 x 38 cm, plynule nastavitelná výška žehlicího prkna v rozmezí 75-98 cm, hmotnost: pouze 5,1 kg, příslušenství: extra velká pevná odkládací plocha, vodící anténa na kabel
 
 

1 920 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 587 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 96  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Leifheit 72567 Air Board Express L Solid žehlicí prkno, žehlicí plocha 130 x 38 cm, plynule nastavitelná výška žehlicího prkna v rozmezí 75-98 cm, hmotnost: pouze 5,1 kg, příslušenství: extra velká pevná odkládací plocha, vodící anténa na kabel

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Leifheit

Exa kód:LFH368156
Kód výrobce:4006501725677
 

 

Leifheit 72567 Air Board Express L
To je ultralehké žehlicí prkno vhodné do středně velkých a velkých domácností. Díky technologii "Thermo-Reflect" (deska i speciální potah akumuluje teplo a částečně i páru ze žehličky a odráží je zpět na oděv = prádlo je žehleno z obou stran současně) je žehlení o 33% snazší a rychlejší. Speciální patentovaná žehlicí deska Lei-Tec® je opatřená děrováním, které zabraňuje nežádoucímu srážení vodní páry uvnitř desky. Extra velká pevná odkládací plocha je primárně určená pro umístění parního generátoru (lze ji však samozřejmě využít i na odložení klasické žehličky). Ve spojích zpevněné nohy disponují automatickým vyrovnáváním při umístění na nerovném povrchu (na žehlicí prkno stačí jen mírně zatlačit a ono se samo vyrovná). Extra pevná a stabilní konstrukce žehlicího prkna je vyrobena z nerezavějících materiálů. Speciální tvar žehlicí desky umožňuje snadné žehlení košil a triček v oblasti ramen. K žehlicímu prknu je možné zakoupit náhradní potah 71615 (Potah na žehlicí prkno Leifheit AIR BOARD Express Perfect Steam Universal). Tento potah je speciálně perforovaný pro lepší funkci parních stanic.

Specifikace prkna na žehlení

  • žehlicí plocha 130 x 38 cm
  • plynule nastavitelná výška žehlicího prkna v rozmezí 75-98 cm
  • hmotnost: pouze 5,1 kg
  • příslušenství: extra velká pevná odkládací plocha, vodící anténa na kabel

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi