Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Lauben Robot LaserVac 52BB

Exa kód : LAM349347
 
 
 
 

 

Lauben Robot LaserVac 52BB
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Robotický vysavač s mopem, umělá inteligence LaserVac® + laser navigace, FloorSafe® mopování, MopEffect® vytírání, chytrá aplikace v CZ, EN a DE, pro domácí mazlíčky a alergiky, no-go zóny, virtuální zdi, uložení až pěti map.
 
 

11 131 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

9 199 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 557  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Robotický vysavač s mopem, umělá inteligence LaserVac® + laser navigace, FloorSafe® mopování, MopEffect® vytírání, chytrá aplikace v CZ, EN a DE, pro domácí mazlíčky a alergiky, no-go zóny, virtuální zdi, uložení až pěti map.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Lauben

Exa kód:LAM349347
Kód výrobce:LBNRV52BB
 

 

Přišel, viděl, uklidil
Robotický vysavač Lauben Robot LaserVac 52BB se postará o vysoce efektivní úklid vaší domácnosti bez nutnosti vaší asistence. Robot vysává i vytírá zároveň, ve 3 volitelných intenzitách. S pomocí technologie LaserVac® si předem vytvoří přesnou mapu vašich prostor, které pak uklízí dle vašich požadavků, ale bez vaší pomoci. Vysavač jsme vybavili technologií FloorSafe®, díky které se nemusíte bát vytírat i choulostivé dřevěné podlahy, zvládne ale i zaneřáděnou dlažbu v předsíni. Na extra odolné skvrny zabere technologie MopEffect®, kdy díky speciální trajektorii robot vydrhne každé místo dvakrát. Vysavač disponuje senzorem proti pádu ze schodů i nárazu, je vybaven univerzálním kartáčem pro všechny typy podlah, i speciálním kartáčem PetCarpet® pro extra důkladný sběr zvířecích chlupů z koberců. Na zvířecí mazlíčky jsme mysleli i při volbě HEPA filtru 14, který zachytí až 99,99% částic o velikosti 0,1 – 0,3 mikrometrů. Vysavač nejlépe ovládáte pomocí mobilní aplikace Lauben Vacuum Robot, která je zdarma dostupná v češtině, němčině a angličtině. Lze ale obsluhovat i pomocí dálkového ovladače. V aplikaci můžete vytvořit a uložit až 5 map různých prostorů a až 20 zakázaných zón a virtuálních zdí či oblastí bez mopování. Pomocí aplikace také snadno naplánujete úklid konkrétní místnosti, ve zvoleném režimu a intenzitě, na vámi preferovaný čas. Na jedno nabití vydrží v provozu 200 minut a uklidí až 200 m2. Příjemným bonusem jsou hlasová oznámení vysavače v češtině, či němčině nebo angličtině. Díky nízké výšce se bez problému dostane i pod nábytek. Je bezsáčkový, snadno se udržuje a díky bočním kartáčům bez problému uklidí i v rozích, podél zdí a na dalších těžko dostupných místech.

Automatický inteligentní úklid celého bytu
Vysavač Lauben Robot LaserVac 52BB Pet si poradí se všemi druhy povrchů a dostane se i do těžko přístupných rohů a zákoutí. Automaticky detekuje koberec, na kterém sám zvýší sací výkon. Díky své nízké výšce za vás vysaje i pod nábytkem a vy se nemusíte pracně ohýbat. Disponuje senzory proti pádu a nárazu, takže je šetrný sám k sobě i vašemu vybavení. Při prvním úklidu si pomocí technologie LaserVac® vytvoří mapu vašeho prostoru, který poté uklízí dle vašich představ, bez nutnosti vaší asistence. Úklid vaší domácnosti si můžete naplánovat do detailu pomocí mobilní aplikace, i v případě, že zrovna nejste doma. Po skončení úklidu vysavač sám zajede zpět do dobíjecí stanice. Pokud se baterie v průběhu úklidu vybije, dojede se sám nabít, a poté úklid dokončí od místa, kde přestal.

Chytrá mobilní aplikace
Vysavač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet budete mít vždy pod kontrolou díky mobilní aplikaci Lauben Vacuum Robot, která je zdarma k dispozici v češtině, angličtině a němčině. Po prvním spuštění vysavač vytvoří mapu vašeho bytu či domu, při dalších úklidech tak přesně ví, kde se nachází. Skvěle se orientuje a dokáže tak vyřešit nejrůznější situace. Můžete se spolehnout, že úklid dokončí. Jednotlivé místnosti lze v aplikaci pojmenovat, a snadno tak naplánovat úklid na konkrétní čas odkudkoli, třeba když se vracíte z práce domů. V aplikaci lze sledovat vysavač v reálném čase, manuálně vyznačit dráhu úklidu včetně zakázaných zón, nastavit intenzitu sání a vytírání, nebo zkontrolovat stav filtru a příslušenství. Pokud nemáte chytrý telefon, nebo vám ovládání přes aplikaci nevyhovuje, můžete vysavač ovládat pomocí dálkového ovladače.

Snadné ovládání a údržba, bohaté příslušenství
Robotický vysavač můžete snadno ovládat pomocí mobilní aplikace Lauben Vacuum Robot, která je dostupná v češtině, stačí vám ale i dálkový ovladač. Samozřejmostí jsou hlasová oznámení v češtině, angličtině či němčině. Vysavač je bezsáčkový, po úklidu vyprázdníte jeho prachový zásobník, případně očistíte mopovou textilii. Vysavač se po skončení úklidu sám vrací na dobíjecí základnu, kde se automaticky nabije k dalšímu použití. Disponuje senzorem proti pádu ze schodů a proti nárazu. Když se vysavač dostane k překážce, sám se zpomalí, nehrozí tedy poničení vysavače ani vašeho nábytku.

Obsah balení

  • Mopovací nádržka
  • Nádoba na nečistoty
  • PetCarpet® kartáč
  • 2 mopovací textilie
  • 4 postranní kartáče
  • HEPA filtr
  • Čisticí kartáček na filtr
  • adaptér
  • nabíjecí stanice
  • dálkové ovládání

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Robotický vysavač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Funkce 
Ostatní 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi