Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Lauben 550BC

Exa kód : LAM000160
 
 
 
 

 

Lauben 550BC
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Napěňovač mléka s příkonem 550 W a s kapacitou 300 ml pro ohřev mléka a 150 ml pro pěnění. Lauben Milk Frother 550BC nabízí 3 režimy ohřevu, nepřilnavý povrch a tichý chod. Díky indukční technologii ohřevu se mléko nepřipálí. Možné mýt v myčce nádobí.
 
 

1 105 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

913 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 55  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Napěňovač mléka s příkonem 550 W a s kapacitou 300 ml pro ohřev mléka a 150 ml pro pěnění. Lauben Milk Frother 550BC nabízí 3 režimy ohřevu, nepřilnavý povrch a tichý chod. Díky indukční technologii ohřevu se mléko nepřipálí. Možné mýt v myčce nádobí.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Lauben

Exa kód:LAM000160
Kód výrobce:LBNMF550BC
 

 
Lauben Milk Frother 550BC - Váš domácí barista

Lauben Milk Frother 550BC

Váš domácí barista

Lauben Milk Frother 550BC je nezbytným pomocníkem pro všechny milovníky kávy s bohatou a krémovou pěnou. S tímto pěničem mléka vytvoříte dokonalou pěnu a ušetříte za návštěvu kavárny pokaždé, když vás přepadne chuť na nadýchané latté nebo cappuccino. Pěnič pracuje ve 3 různých režimech a vy si tak můžete vybrat mezi horkou pěnou z plnotučného mléka do lahodného cappuccina, studenou do letních mléčných koktejlů, nebo ohřevem mléka do kakaa pro vaše nejmenší. Pěnič mléka tvoří základna a ohřívací nádoba. Základna je opatřena protiskluzovými nožičkami a 360° systémem, díky kterému do ní můžete ohřívací nádobu umístit v jakémkoli směru. Ohřívací nádoba má nepřilnavý povrch, který zabraňuje přichycení nebo odření. Díky indukční technologii ohřevu se mléko nikdy nepřipálí. Pěnič navíc disponuje i ochranou proti přehřátí, takže máte jistotu, že mléko nebo pěna bude mít vždy správnou teplotu mezi 60 - 75 °C. Starosti vám nebude dělat ani údržba, ohřívací nádobu totiž můžete bez problému mýt v myčce nádobí. Třešničkou na dortu je prémiový design značky Lauben, který se hodí do každé kuchyně.

Lauben Milk Frother 550BC - Váš domácí barista



Krémové cappuccino, mléčný koktejl i kakao pro děti

Díky třem režimům ohřevu si pěnič mléka Lauben poradí téměř s čímkoli, na co máte chuť. Pod prvním tlačítkem se skrývá funkce pěnění za studena, které oceníte zejména v letních měsících. Druhé tlačítko zvolíte, když si chcete připravit kávu jako z vaší oblíbené kavárny. Pro tu nejlepší teplou mléčnou pěnu doporučujeme použít plnotučné mléko. Odstraníte-li pěnící nástavec, pěnič se postará o ohřev mléka, které potřebujete třeba do dětského kakaa nebo bramborové kaše.




Prémiový funkční design a jednoduché ovládání

Ovládání pěniče je intuitivní a zvládne jej každý. Požadovaný režim si nastavíte pomocí dvou tlačítek. Pěnič mléka Lauben je zároveň stylovým designovým doplňkem, který se bude vyjímat v každé kuchyni. Ani u jeho funkčnosti nečekejte kompromisy. Díky protiskluzovým nožičkám zůstane vždy na svém místě a technologie cool touch zajistí, že se o jeho držadlo nikdy nespálíte.

Prémiový funkční design a jednoduché ovládání



Bezpečný a praktický pomocník

Pěnič mléka Lauben je vybaven funkcí automatického vypnutí a ochranou proti přehřátí. Nemusíte se tedy bát příliš vysoké teploty mléka nebo pěny. Díky indukční technologii ohřevu se mléko nikdy nepřipálí. Potěší vás jistě i možnost mytí v myčce nádobí a tichý chod, který oceníte hlavně po ránu.




Manuál ke stažení.
 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi