Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Lamax TECH Shield

Exa kód : LAM000014
 
 
 
 

 

Lamax TECH Shield
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Bezdrátový bezpečnostní systém, spolu s IP kamerou a WiFi zásuvkou vytvoří chytrou domácnost, ovládání pomocí sms, aplikace nebo na ovládacím panelu, možnost spárování s až 50 senzory, 50 RFID čipy a 10 dálkovými ovladači.
 
 

2 229 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 842 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 111  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Bezdrátový bezpečnostní systém, spolu s IP kamerou a WiFi zásuvkou vytvoří chytrou domácnost, ovládání pomocí sms, aplikace nebo na ovládacím panelu, možnost spárování s až 50 senzory, 50 RFID čipy a 10 dálkovými ovladači.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Lamax

Exa kód:LAM000014
Kód výrobce:8594175351446
 

 

Home Safe Home
Všude dobře, doma nejlépe. A také nejbezpečněji, chtělo by se říci. Aby tomu tak skutečně bylo, vybave svůj domov SMART bezpečnostním systémem, který ochrání Vás, Vaše blízké i majetek. Shield by LAMAX Tech je bezdrátový domácí bezpečnostní systém určený pro každodenní použití, který respektuje Vaše zvyky a potřeby. Doplňkové příslušenství vytvoří z Vašeho domova opravdu chytrou domácnost.

Chytrý alarm do chytré domácnosti
Bezpečnostní systém Shield by LAMAX Tech je možné, v souladu s moderními trendy, ovládat pomocí aplikace pro chytré telefony. Aplikace Vám přehledně ukáže aktuální stav, můžete nastavit různá upozornění, vypnout či zapnout alarm nebo ovládat IP kameru a domácí spotřebiče připojené přes WiFi zásuvku. Její ovládání je jednoduché a intuitivní. Vytvoříte si tak opravdu chytrou domácnost.

Komplexní systém ochrany
Pohybová a magnetická čidla jsou základními kameny při zabezpečení Vašeho domova, nicméně ne jedinými. Shield nabízí i mnoho doplňkového příslušenství. Infra senzory, detektory vjezdových vrat nebo detektory pohybu na solární pohon Vás upozorní na vetřelce již na Vašem pozemku. Detektory kouře, unikajícího plynu nebo tekoucí vody zase zabrání katastrofě. To vše a mnoho dalšího Vám pomůže udržet Váš domov v bezpečí.

Jednoduše a bezdrátově
Svazky drátů po celém bytě jsou definitivně minulostí. Již nejste omezováni délkou kabelů nebo náročností instalace. Veškeré příslušenství je k systému připojeno pomocí signálu, nainstalujete ho tak i na velmi nepřístupná místa. Žádné zdlouhavé připojování Vás však nečeká. Bezpečnostní systém Shield by LAMAX Tech si nainstalujete sami, bez pomoci profesionálů. Stačí jen správně vybrat umístění.

Ovládání také pomocí SMS
Nemáte chytrý telefon nebo je pro Vás příjemnější používat SMS? Shield by LAMAX Tech Vám to umožní. Odešlete příkaz na telefonní číslo SIM karty v ovládacím panelu a bezpečnostní systém jej bez okolků splní.

Zónování
Ať už jste v zaměstnání, na dovolené nebo doma, bezpečnostní systém nad Vámi neustále bdí. Sestavte si detektory do zón a při příchodu je deaktivujte jen tam, kde se budete pohybovat. Senzory kouře, unikajícího plynu nebo ochrana garáže tak zůstane aktivovaná, i když systém vypnete. Jednotlivé zóny je možné pojmenovat. Víte pak naprosto přesně, která část Vašeho domova je v ohrožení.

Obousměrné volání
Potřebujete mluvit se svými dětmi doma, ale nezvedají svůj mobilní telefon? Nebo potřebují naopak zavolat oni Vám? Shield umožňuje oboustranné hovory. Díky ovládání jediným stiskem na ovládacím panelu to zvládne i malé dítě.

Záznamník
Funkce záznamníku umožňuje zanechat krátký vzkaz. Pomocí aplikace, příkazu SMS nebo přímo na ovládacím panelu nadiktujete partnerovi nákupní seznam, dětem domácí úkoly nebo jen řeknete prosté, “Mám tě ráda, vítej doma”.

Připojte celou domácnost
Ať už máte dvoupokojový byt nebo velký dům s garáží, Shield by LAMAX Tech se přizpůsobí Vašim potřebám. Do systému můžete připojit až 50 senzorů, 50 čipů a 10 dálkových ovladačů. Zesilovač signálu Vám umožní využívat systém i ve velmi rozlehlých prostorách.

Tísňový poplach
Chytili jste lupiče přímo při činu? Nepanikařte! Stiskněte tzv. Panic Button na dálkovém ovládání nebo tísňovém tlačítku (volitelně) a alarm se okamžitě spustí. Ovladač je vhodný i pro seniory. V případě nehody můžete stisknutím jediného tlačítka zavolat pomoc.

Jednoduché kódování
Alarm je možné jednoduše odkódovat pouhým přiložením čipu k ovládacímu panelu. Systém okamžitě odešle informační sms na vybrané telefonní číslo. Každý čip je možné pojmenovat. Získáte tak přehled o příchodu například dětí ze školy.

Nezávislé napájení
Jednotlivé senzory jsou napájeny tužkovou baterií. Ovládací panel má, kromě běžného napájení z elektřiny, integrovanou baterii. Bezpečnostní systém tak zůstane funkční i při výpadku elektrické energie. V případě, že dochází energie v jednotlivých čidlech nebo dojde k přerušení napájení ovládacího panelu, systém odešle varovnou sms.

Žádné měsíční poplatky
Používání bezpečnostního smart systému Shield nevyžaduje žádné měsíční poplatky. Ke správnému fungování systému je nutné vložit do ovládacího panelu SIM kartu. Platíte tak jen za odeslané smsky.

Jde to i bez vrtání
Součástí balení je i montážní sada pro ovládací panel a senzory. Senzory je možné přivrtat pomocí hmoždinek a šroubků a nebo připevnit pomocí 3M samolepek. Montáž je skutečně jednoduchá a zvládne ji každý během několika minut.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná. Ke každé reklamaci přikládejte doklad o nákupu a popis vady. Zboží předávejte kompletní. Pokud reklamaci zasíláte, ujistěte se, že je zabalena a zabezpečena proti poškození.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi