Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Lamax Taps1 black

Exa kód : LAM349291
 
 
 
 

 

Lamax Taps1 black
 
Akce dočasná
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sluchátka, Barva Černá, Špunty, S mikrofonem, Min. frekvenční rozsah 20 Hz, Max. frekvenční rozsah 20 kHz, Citlivost 104 dBA
 
 

678 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

561 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Lamax

Exa kód:LAM349291
Kód výrobce:8594175354898
 

 
LAMAX Taps1 Black - Zbav se drátů i ty

LAMAX Taps1 Black

Zbav se drátů i ty

Zapomeň na rozmotávání drátů a rovnou si pusť oblíbenou pecku. LAMAX Taps1 jsou brána ke kompletně bezdrátové svobodě a top čistému zvuku. Na jedno nabití zvládnout sypat beaty až 6 hodin a s kompaktním pouzdrem jim energii vrátíš i na cestě. Spolehni se na LAMAX kvalitu, vychytaný Bluetooth 5.0 a kvalitní sound – ať zrovna sportuješ, pracuješ nebo se přesouváš.

LAMAX Taps1 Black - Zbav se drátů i ty



3×6 hodin poslechu

Poslouchej déle než ostatní. LAMAX Taps1 poráží svoje konkurenty a umí hrát až 6 hodin. Se super pouzdrem je potom navíc 2× nabiješ úplně kdekoliv. Zásuvku nepotřebuješ, s přesným LED ukazatelem budeš vždycky vědět, kolik energie ve sluchátkách i v pouzdru zbývá.

3×6 hodin poslechu



Hudba na dosah. Hned

Songy ti do uší potečou přes certifikované Bluetooth 5.0. To znamená, že si je užiješ v nejlepší kvalitě, bez výpadků a klidně na vzdálenost 10 metrů. Celou LAMAX Taps1 konektivitu jsme topově vyladili – jakmile je vyndáš z nabíjecího pouzdra, hned začnou hledat tvůj telefon. Než je nasadíš, máš spárováno a posloucháš. Žádný nastavování, ale instantní hudební stream.

Hudba na dosah. Hned



Zapadnou ti do života

Jsi minimalista? Vyber si bílou. Chceš nenápadná sluchátka? Černá je tu pro tebe. LAMAX Taps1 se přizpůsobí každému stylu. Díky vestavěnému mikrofonu vyřídíš hovory v klidu a s volnýma rukama. Stačí se jen lehce dotknout multifunkčního tlačítka a hned můžeš ovládat hudbu, volání nebo vyzvat na pokec Siri a Google asistenta. Tři velikosti gumových špuntů v balení ti pak zaručí, že LAMAX Taps1 skvěle padnou i do tvého ucha. Pokud náhodou jedno sluchátko ztratíš, nevěš hlavu. V případě nejhoršího si ho můžeš samostatně dokoupit.

Zapadnou ti do života



Výdrž až 6 hodin

Poslouchej klidně celou pracovní dobu. Taps1 vydrží hrát na 50% hlasitost 6 hodin a při 80% 5 hodin. To je víc, než srovnatelní konkurenti – dej si hudební maraton!

Výdrž až 6 hodin



Nabíjej na cestách

Užij si bezdrátový poslech, i když pár dní nevidíš zásuvku. Nabíjecí pouzdro dá sluchátkům šťávu 2×. S kompaktními rozměry ho snadno strčíš do kapsy a máš tak všechno u sebe.

Nabíjej na cestách



LED ukazatel baterky

Pouzdro má LED displej, který na procento přesně ukazuje, kolik energie v něm zbývá. Máš tak přehled, jak dlouho ještě můžeš poslouchat.

LED ukazatel baterky



Bluetooth 5.0

Sluchátka mají certifikované Bluetooth 5.0. Spolehni se na přenos v nejlepší kvalitě, bez výpadků a na vzdálenost až 10 metrů.

Bluetooth 5.0



Dotykové ovládání

Sluchátka mají dotykové ovládání. Poklepej na tlačítko a ovládej přehrávání, přijímání hovorů nebo třeba Siri a Google asistenta.

Dotykové ovládání



Vyvážený zvuk

Sluchátka k tvým bubínkům pošlou bohatý a vyvážený zvuk. Těš se na silné basy a pevný zbytek spektra. Zkus to na vlastní uši.

Vyvážený zvuk



Automatické párování

Taps1 stačí vytáhnout z pouzdra a hned se spárují s tvým telefonem. Žádné čekání, ani hledání zařízení – prostě poslouchej.

Automatické párování



Mikrofon pro volání

Ať vyřizuješ pracovní hovory nebo kecáš s kámošema, s volnýma rukama ti to půjde líp. Kvalitní mikrofon zajistí, že budeš slyšet.

Mikrofon pro volání



Manuál: https://b2b.elem6.com/cs/index.php?controller=attachment&id_attachment=46
 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sluchátka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Typ sluchátek 
 
 
Typ sluchátek
Sluchátka jsou dělena na různé typy dle konstrukce - například náhlavní sluchátka, špunty do uší, pecky apod.
 
 
 
 
 
Špunty
S mikrofonem  Ano
Herní provedení  Ne
Technická specifikace 
Min. frekvenční rozsah 
 
 
Min. frekvenční rozsah
Udává minimální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
20 Hz
Max. frekvenční rozsah 
 
 
Max. frekvenční rozsah
Udává maximální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
20 kHz
Citlivost 
 
 
Citlivost
Udává, jaký akustický tlak vytvoří sluchátka v uchu. Tento parametr ovlivňuje hlasitost sluchátek. Obecně platí, že čím vyšší hodnota tohoto parametru tím lépe.
 
 
 
 
 
104 dBA
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná. Ke každé reklamaci přikládejte doklad o nákupu a popis vady. Zboží předávejte kompletní. Pokud reklamaci zasíláte, ujistěte se, že je zabalena a zabezpečena proti poškození.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi