Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Lamax Sphere2 Mini

Exa kód : LAM349370
 
 
 
 

 

Lamax Sphere2 Mini
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
LAMAX Sphere2 Mini váží jenom 71 gramů, což z něj dělá ideálního kandidáta na výlety s partou. Zaposlouchej se do super zvuku, kterýmu přes miniaturní rozměry repráku nechybí slušný basy, a poslouchej klidně celý den. Výdrž až 15 hodin na jedno nabití.
 
 

350 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

289 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

LAMAX Sphere2 Mini váží jenom 71 gramů, což z něj dělá ideálního kandidáta na výlety s partou. Zaposlouchej se do super zvuku, kterýmu přes miniaturní rozměry repráku nechybí slušný basy, a poslouchej klidně celý den. Výdrž až 15 hodin na jedno nabití.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Lamax

Exa kód:LAM349370
Kód výrobce:LMXSP2MINI
 

 

Chceš reprák, co snadno strčíš do kapsy, parádně hraje a je jeden z nejmenších na trhu? Jsi na správný adrese. LAMAX Sphere2 Mini váží jenom 71 gramů, což z něj dělá ideálního kandidáta na výlety s partou. Zaposlouchej se do super zvuku, kterýmu přes miniaturní rozměry repráku nechybí slušný basy, a poslouchej klidně celý den. S výdrží až 15 hodin na jedno nabití žádný problém. Songy k tobě potečou bezdrátově na vzdálenost až 10 metrů a v top kvalitě přes Bluetooth 5.1.

Překresluje hranice přenosnosti
Tělo LAMAX Sphere2 Mini je nadupané zvukem až po strop. Do kapesního repráku se nám podařilo nacpat výkon 5 W a sound, kterýmu při prvním poslechu nebudeš chtít věřit. S naší technologií BeatBass® zůstanou tvoje songy čistý, i když si je pořádně zesílíš. Prostě nic menšího, co hraje takhle libově, ani nehledej. Díky podpoře TWS můžeš navíc připojit druhý reprák a vytvořit si luxusní stereo, ideální venku s kámošema nebo na filmy k noťasu.

Nenechá tě v tichu. Nikde
Tenhle reprák chce všechno zažít s tebou. Hoď ho do kapsy, odnes na poutku nebo dej do báglu a užij si zábavu sám i s kámošema, ať jsi kdekoliv. Čas na grilování, piknik, pár songů z telefonu? Žádný využití není s výdrží až 15 hodin problém. Jestli ti záleží na vzhledu tvýho gearu, tak za hliníkový tělo v černým designu se určitě stydět nebudeš.

Konektivita na prvním místě
Spáruješ a jedeš – přes Bluetooth 5.1 nemusíš řešit kabely, ani výpadky. Tracky budou smooth a v super kvalitě, i když si zrovna odskočíš ke grilu. Dosah 10 metrů ti dává svobodu. Hrát můžeš i bez telefonu – stačí zastrčit MicroSD kartu a songy začnou proudit. Pro tvoje pohodlí jsme LAMAX Sphere2 Mini doplnili mikrofonem, takže si přes něj i zatelefonuješ.

Hlavní přednosti

  • 5W výkon v mini těle
  • Hmotnost pouhých 71 gramů a rozměry do kapsy
  • Až 15 hodin poslechu na jedno nabití při 50% hlasitosti
  • Stabilní bezdrátové připojení Bluetooth 5.1
  • Vyladěný zvuk s vyváženými basy, středy a výškami díky technologii BeatBass
  • Funkce TWS umožňuje navýšení hudebního výkonu připojením dalšího reproduktoru
  • Černé hliníkové tělo reproduktoru je odolné a tvoří z něj stylový doplněk
  • Díky MicroSD slotu lze přehrávat hudbu z paměťové karty bez připojenného telefonu
  • Vestavěný mikrofon umožňuje použít reproduktor k vyřizování hovorů jako handsfree

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Přenosné reproduktory
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Jack 3.5 mm 
 
 
Jack 3.5 mm
Jack je nejrozšířenější audio konektor pro připojení sluchátek a reproduktorů.
 
 
 
 
 
Ne
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos zvuku mezi reprosoustavou a zařízením, ze kterého je přehráván, obvykle telefonem či tabletem.
 
 
 
 
 
Ano
Technická specifikace 
USB 
 
 
USB
USB je konektor, který slouží k připojení FlashDisků a externích disků k vašemu televizoru pro účely přehrávání/nahrávání obsahu. USB portem disponuje většina moderních televizorů.
 
 
 
 
 
Ne
Integrovaný mikrofon 
 
 
Integrovaný mikrofon
Některé reproduktory (především bezdrátové BlueTooth varianty) disponují zabudovaným mikrofonem, díky čemuž je lze mimo jiné použít např. jako handsfree pro telefonické hovory.
 
 
 
 
 
Ano
Hlasoví asistenti 
Rozměry a hmotnost 
Poznámka 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná. Ke každé reklamaci přikládejte doklad o nákupu a popis vady. Zboží předávejte kompletní. Pokud reklamaci zasíláte, ujistěte se, že je zabalena a zabezpečena proti poškození.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi