Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Lamax Sounder2 Max

Exa kód : LAM349371
 
 
 
 

 

Lamax Sounder2 Max
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Přenosné reproduktory, Barva Černá, Bluetooth
 
 
 
Od 86  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Lamax

Exa kód:LAM349371
Kód výrobce:LMXSO2MAX
 

 

LAMAX Sounder2 Max

Na hlasitosti záleží
Víc hudby, víc párty, víc pořádnýho soundu! LAMAX Sounder2 Max je nabušenější parťák Sounder2. Do většího těla se vešel mohutný 50W výkon, který překřičí konkurenci i sousedy. Díky masivní baterce ti budou beaty dunět v uších nonstop až 20 hodin. Vezmi kámoše a ukaž jim svůj hudební styl – doma nebo uprostřed džungle. S vysokou voděodolností a easy přenášením je to na tobě.

Zvuk na steroidech
Potřebuješ ozvučit větší místnost plnou lidí, zahradní grilovačku nebo půlku řeky na vodě? Repráku Sounder2 Max narostly 50W svaly a zůstal luxusní 360° zvuk, který dolehne do všech koutů v nejlepší kvalitě. Technologie BeatBass® ti zase zaručí bohatej přednes, kterej napumpuje tempo tvojí nezapomenutelný párty. Nech se obklopit nadupaným zvukem!

Open air v divočině
Díky voděodolnosti IP67 zvládá Sounder 2 Max vodu, prach i sníh. Extra odolná konstrukce vydrží drsnější zacházení a podmínky. Při další výpravě ho hoď do báglu nebo pohodlně odnes na poutku a užij si svoje songy kdekoliv. Pořádná 8 000 mAh baterka se postará, že zásuvku nebudeš potřebovat celých 20 hodin. Až na ní dojde, stačí připojit moderní USB-C.

Propoj se s ostatníma
Bezdrátově nebo přes 3,5mm jack? Spáruj telefon přes Bluetooth 5.0 a ovládej playlist ze vzdálenosti až 18 metrů. Bez výpadků. Jedna bedna nestačí? Využij technologie BeatShare® a TWS, připoj další LAMAX repráky a znásob výkon soustavy – ideální, když se sejde tvůj gang, kterej může mít i Sounder2, Sounder2 Mini, Storm1 nebo Sentinel2 a další s technologií BeatShare®.

360° zvuk
Sounder2 Max rovnoměrně naplňuje okolí špičkovým zvukem, takže v místnosti je všude slyšet.

Top 50W výkon
Nic moc hlasitějšího v téhle kategorii neseženeš. Dva 25W reproduktory jsme vyladili tak, aby hrály čistě i na plný pecky.

Propoj repráky s BeatShare®
Připoj k sobě víc LAMAX reproduktorů s technologií BeatShare® a znásob výkon i zábavu. Díky funkci True Wireless Stereo na to nepotřebuješ kabel a všechny budou hrát naráz, bez zpoždění.

20 hodin hudby
Baterka s kapacitou 8 000 mAh zvládne pumpovat beaty až 20 hodin. To se hodí, když si reprák bereš na cesty.

BeatBass® zvuk
Bohatej a vyrovnanej přednes, díky kterýmu si vychutnáš svůj playlist v plný kvalitě? Přesně to ti naservíruje naše technologie BeatBass®.

Voděodolnost IP67
Certifikace IP67 znamená, že reproduktor v pohodě vydrží stříkající vodu, prach nebo sníh. Nevadí mu ani hrubší zacházení, tak ho ber všude s sebou.

Bluetooth 5.0
Nejnovější Bluetooth zajistí kvalitní přenos na vzdálenost až 18 metrů. Užij si bezdrátovou svobodu bez výpadků.

Hudební režimy
Chceš být uprostřed dění? Nebo zrovna potřebuješ nabudit? Jedním kliknutím si můžeš vybrat hudební režimy, který podporuje basový tóny nebo naopak prostorovej 3D sound.

Snadná konektivita
Kromě Bluetooth je k dispozici klasický 3,5 mm jack. AUX kabel ti pošleme v balení stejně jako moderní USB-C, kterým reproduktor nabiješ raz dva.

Poutko na cesty
Reproduktor má užitečné poutko, za které jde zavěsit nebo odnést a s rozměry 225 × 88 × 88 mm ho snadno hodíš do báglu.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Přenosné reproduktory
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Jack 3.5 mm 
 
 
Jack 3.5 mm
Jack je nejrozšířenější audio konektor pro připojení sluchátek a reproduktorů.
 
 
 
 
 
Ano
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos zvuku mezi reprosoustavou a zařízením, ze kterého je přehráván, obvykle telefonem či tabletem.
 
 
 
 
 
Ano
Apple Lightning  Ne
Optika 
 
 
Optika
Optické propojení se často používá v Hi-Fi. Jde o bezztrátový přenos zvuku, který neobsahuje rušivé šumy, které může u ostatních způsobů přenosu zvuku způsobit např. nevhodná elektrická izolace.
 
 
 
 
 
Ne
Cinch in  Ne
Cinch out  Ne
HDMI 
 
 
HDMI
Rozhraní, které se používá k přenosu nekomprimovaného multimediálního obsahu z jednoho zařízení do druhého. To znamená, že dokáže přenášet vysoce kvalitní obraz i zvuk například z notebooku do televize s vysokým rozlišením.
 
 
 
 
 
Ne
LAN RJ-45  Ne
Technická specifikace 
USB 
 
 
USB
USB je konektor, který slouží k připojení FlashDisků a externích disků k vašemu televizoru pro účely přehrávání/nahrávání obsahu. USB portem disponuje většina moderních televizorů.
 
 
 
 
 
Ne
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově reprosoustavu připojíte ke své domácí síti, potažmo zařízením, které jsou v ní zařazeny.
 
 
 
 
 
Ne
NFC  Ne
Ovládání sestavy 
 
 
Ovládání sestavy
Reprosoustava může být vybavena ovládacími prvky buď na satelitním reproduktoru, případně na subwooferu. Některé reprosoustavy disponují dálkovým bezdrátovým dálkovým ovladačem, případně ovladačem na audio kabelu.
 
 
 
 
 
Na sestavě
Výstup pro sluchátka 
 
 
Výstup pro sluchátka
Tento parametr udává, zda reproduktory disponují konektorem (zpravidla 3.5 mm Jack) pro připojení sluchátek.
 
 
 
 
 
Ne
Integrovaný mikrofon 
 
 
Integrovaný mikrofon
Některé reproduktory (především bezdrátové BlueTooth varianty) disponují zabudovaným mikrofonem, díky čemuž je lze mimo jiné použít např. jako handsfree pro telefonické hovory.
 
 
 
 
 
Ano
Hlasoví asistenti 
Rozměry a hmotnost 
Poznámka 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná. Ke každé reklamaci přikládejte doklad o nákupu a popis vady. Zboží předávejte kompletní. Pokud reklamaci zasíláte, ujistěte se, že je zabalena a zabezpečena proti poškození.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi