Lamax E-Scooter S7500 Plus

Exa kód : LAM349395
 
 
 
 

 

Lamax E-Scooter S7500 Plus
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Lamax E-Scooter S7500 Plus, na výběr máš dva režimy – eko a sportovní, 350W motor, 7 500 mAh baterie s rekuperací, 8,5” kola
 
 
 
Od 400  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lamax E-Scooter S7500 Plus, na výběr máš dva režimy – eko a sportovní, 350W motor, 7 500 mAh baterie s rekuperací, 8,5” kola

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Lamax

Exa kód:LAM349395
Kód výrobce:LMXES7500P
 

 

Lamax E-Scooter S7500 Plus
Kam je to pěšky daleko, tam budeš s naší elektrickou koloběžkou E-Scooter S7500 Plus za pár minut. Užij si město z jiný perspektivy. Bez kolon, bez plnýho MHD, za to v rychlosti až 25 km/h. Cestuješ dál? Koloběžku ve vteřině slož a naskoč s ní do busu. 8,5” bezdušové pneumatiky nikdy nepíchneš a přitom zvládnou každou nerovnost. Silná kotoučovka a LED světla se v ulicích postarají o tvojí bezpečnost.

Odpíchni se a svišti rychlostí až 25 km/h

Na výběr máš dva režimy – eko a sportovní. 350W motor tě vytáhne i do kopce a díky ekologické rekuperaci při každém zabrzdění dobiješ šťávu. Maximální dojezd je 25 km, což bohatě stačí na zdolání práce, školy a koníčků na jedno nabití. Na parádně čitelnym displeji vždycky uvidíš, kolik jedeš i jak je na tom baterie.

Bezpečně až do cíle

O nečekaný situace při jízdě ve městě není nouze, proto má náš E-Scooter S7500 Plus komplet bezpečnostní výbavu. Základem je kvalitní brzda s vysokou účinností. My používáme špičkovou kotoučovku, která oproti elektrický brzdí hned, jakmile stiskneš páčku. Zadní LED světlo při brždění varovně bliká, takže všichni vědí, že zastavuješ. Přední LEDka ti zase posvítí na cestu, když vyjedeš za tmy. A ochrana proti nechtěnému rozjezdu ochrání tebe a i tvé okolí.

Silný 350W motor zvládne i stoupání

Rychlá akcelerace a zdolávání kopců jsou pro koloběžku samozřejmostí. S pomocí vyššího výkonu 350 W se nezastavíš ani v 15° kopci. V těch prudších se neboj koloběžce trochu pomoct, baterka ti bude vděčná.

8,5” nepíchnutelná kola

Pumpičku nech doma, tady defekt nehrozí. 8,5” bezdušové pneumatiky nikdy nepíchneš a zajistí hladkou jízdu na jakémkoliv povrchu.

7 500 mAh baterie s rekuperací

Protáhni si každou jízdu díky rekuperaci. Během jízdy z kopce a brzdění se část energie vrací zpět do velkokapacitní 7 500 mAh baterky. Efektivní a ekologické.

Kotoučová brzda

Účinná kotoučovka tě spolehlivě zastaví na pár metrech. Ovládá se mechanickou páčkou, takže nedochází k žádné prodlevě a koloběžka začne brzdit ihned po stisknutí.

Mobilní appka

Měj svou koloběžku pod palcem. Z mobilní appky ji snadno zamkneš, nastavíš tempomat, upravíš maximálku, nebo zkontroluješ dojezd, statistiky a počet ujetých kilometrů.

Automatický tempomat

Po deseti vteřinách jízdy nad nastavenou rychlostí se zapne tempomat, takže můžeš pustit plyn – koloběžka pojede sama, dokud nepřibrzdíš. Ideální na rovné úseky třeba na cyklostezce. Tempomat můžeš kdykoliv vypnout v aplikaci.

Reflexní prvky

K hlavnímu LED světlu jsme přidali ještě bezpečnostní reflexní pásky po stranách kol, které společně se zadním světlem zaručí, že tě v noci nikdo nepřehlédne.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná. Ke každé reklamaci přikládejte doklad o nákupu a popis vady. Zboží předávejte kompletní. Pokud reklamaci zasíláte, ujistěte se, že je zabalena a zabezpečena proti poškození.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi