Produkt je vyřazen!
 

 

Lamax BFit2

Exa kód : LAM000064
 
 
 
 

 

Lamax BFit2
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Praktický a stylový fitness náramek. Krokoměr. Notifikace z mobilního telefonu – SMS a hovory. Automatická analýza spánku – délka a kvalita. Celodenní snímání tepu. Certifikát IP67 zajistí voděodolnost vůči vodě. Kvalitní Li-Ion baterka s kapacitou 90 mAh
 
 

438 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

362 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Praktický a stylový fitness náramek. Krokoměr. Notifikace z mobilního telefonu – SMS a hovory. Automatická analýza spánku – délka a kvalita. Celodenní snímání tepu. Certifikát IP67 zajistí voděodolnost vůči vodě. Kvalitní Li-Ion baterka s kapacitou 90 mAh

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Lamax

Exa kód:LAM000064
Kód výrobce:8594175353334
 

 

Lamax BFit2
Náramek Lamax BFit2 nebude jen stylovým doplňkem vašich sportovních outfitů! Stane se nepostradatelnou součástí každého vašeho dne. Bude vás motivovat a poskytne vám spoustu zajímavých a praktických funkcí. Tak pojďte do toho s námi – choďte více pěšky, běhejte, vyjděte pár schodů, lépe spěte. Vaše tělo se vám odvděčí.

Trenér i asistent na zápěstí

  • Senzory pro měření kroků, sportovních aktivit, spánku, tepu a další.
  • Notifikace z mobilního telefonu, upozornění na hovor a SMS zprávu
  • Přehledná aplikace pro vyhodnocení denních cílů
  • Výdrž baterie až 10 dní
  • Odolnost díky certifikaci IP67

Mějte přehled
Zvedněte ruku a podívejte se na displej. Ten se sám rozsvítí. Vy během sekundy zjistíte, jak na tom jste. Kolik kroků jste ušli? Mate splněný svůj denní cíl? Displej je barevný a disponuje jemným rozlišením, pohled na něj bude radost.

Celý den a celou noc
Náramek vás bude neustále sledovat. Krokoměr bude načítat vzdálenost, kterou denně urazíte. Večer vám prozradí, kdy je nejlepší vyrazit na kutě. V noci sleduje kvalitu a délku spánku. A ráno vás probudí jemným vibračním budíkem. No, není to super parťák? Ještě ale něco dovede. Díky zabudovaným upozorněním nikdy nezmeškáte žádný hovor ani SMS zprávu, a dokonce vám dálkovou spouští fotoaparátu usnadní focení.

Klíčové vlastnosti:
Krokoměr. Notifikace z mobilního telefonu – SMS a hovory. Automatická analýza spánku – délka a kvalita. Celodenní snímání tepu. Certifikát IP67 zajistí voděodolnost vůči vodě. Kvalitní Li-Ion baterka s kapacitou 90 mAh vystačí až na 10 dní provozu. Barevný 0,96“ displej s rozlišením 80 × 160 pixelů. Tichý vibrační budík. Motivace – nastavení cílů a sledování plnění. 2 unisex řemínky v balení.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Fitness náramek
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná. Ke každé reklamaci přikládejte doklad o nákupu a popis vady. Zboží předávejte kompletní. Pokud reklamaci zasíláte, ujistěte se, že je zabalena a zabezpečena proti poškození.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi