Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Laica Predator UFSAC

Exa kód : LAI147167
 
 
 
 

 

Laica Predator UFSAC
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Laica Filtrační konvice Predator UFSAC, otvor QuickFill, mechanický indikátor stavu filtru, kapacita filtrované vody 1,2L. Bi-flux filtr redukuje těžké kovy, chlor, vodní kámen, pesticidy a herbicidy + Germ-Stop filtr redukuje bakterie a zakalení.
 
 
Od 53  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Laica Filtrační konvice Predator UFSAC, otvor QuickFill, mechanický indikátor stavu filtru, kapacita filtrované vody 1,2L. Bi-flux filtr redukuje těžké kovy, chlor, vodní kámen, pesticidy a herbicidy + Germ-Stop filtr redukuje bakterie a zakalení.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Laica

Exa kód:LAI147167
Kód výrobce:LAI UFSAC
 

 

Italská výroba a design = padne do ruky i do vaší ledničky
Filtrační konvice Laica jsou designované i vyrobené v Itálii. Laica Predator patří do řady konvic, v níž se setkala kvalita s jedinečným designem. Víko je červené barvy. Samotné tělo je transparentní barvy a vnitřní nádrž je černé transparentní barvy. Laica Predator dokáže přefiltrovat až 1,2 litru vody, a ještě při tom i dobře vypadat. Designové prvky, jako ergonomická rukojeť a její moderní tvar mohou být ozdobou vaší domácnosti. Praktický QuickFill otvor zaručí jednoduché napouštění vody bez otevírání víka. Tvar konvice je designován tak, že padne do dveří většiny ledniček. Praktická a elegantní, taková je Laica.

Certifikovaná kvalita
Není nám jedno, co pijeme. Účinnost, efektivita a zdravotní nezávadnost konvic Laica a filtrů Bi-Flux je podložena mnoha atesty významných nezávislých laboratoří z celého světa, jakož i atestem z tuzemské státní zkušebny s pozitivním výsledkem. BI-FLUX filtry jsou navíc o 30% účinnější než jiné.

Pijte zdravěji a více
Přefiltrování plné nádržky trvá jen 5 minut, během nichž získáte 1,2l vody bez chlóru, těžkých kovů, vodního kamene, pesticidů a herbicidů. Výsledek je vylepšená chuť, vůně a vzhled vody. Filtr si můžete vybrat z více možností, vhodných pro váš organismus (Mineralbalance, Magnesiumactive, Coffe & Tea, Nitrate, Classic). Co to znamená pro vás? Ve srovnání s vodou z kohoutku pijete zdravější vodu, bez zápachu, s vyváženým obsahem, stejně tak pokrmy připravené za pomoci přefiltrované vody jsou zdravější a chutnější.

S Laicou šetříte
Přemýšleli jste někdy, kolik utratíte za vodu v PET lahvích? Jediný filtr Bi-Flux vám zaručí přefiltrování až 150 litrů vody, což je přesně 100 klasických 1,5 litrových lahví. Přesně tolik lahví nebudete muset tahat z obchodu. Čistá, nezávadná a chutná voda z filtrační konvice Laica vás bude stát 1/6 toho, co zaplatíte za barelovou vodu a 1/8 pitné vody z PET láhve.

Ta nejčistší a nejzdravější voda od skutečného PREDATORA
ULTRAFILTRACI v této konvici zajišťují hned dva filtry. Už dobře známý Bi-flux filtr, který odstraňuje těžké kovy, pesticidy, herbicidy, vodní kamen a chlor. Tím druhým je Germ-Stop filtr využívající speciální technologii, která redukuje až 99,999% bakterií obsažených ve vodě a eliminuje zakalení. Konvice je určena pro lidi s problematickým zdrojem vody, pro chataře, zahrádkáře, turisty ……… Životnost filtru je až 1000 l vody. Po dosažení životnosti dochází k blokaci pórů a voda není dále propouštěna přes filtr.

  • Vyrobeno v Itálii
  • Italský design
  • Barevné víko a držadlo (červená barva)
  • Otvor QuickFill pro snadné plnění bez nutnosti sundat víko
  • Mechanický indikátor stavu Bi-flux filtru
  • Kapacita přefiltrované vody 1,2l
  • Super rychlá filtrace za 5 minut
  • Balení obsahuje: filtrační konvici Predator červená, 1ks Bi-flux filtru (životnost 150l), 1ks Germ-Stop filtru (životnost 1000l), aktivační pumpu pro aktivaci Germ-Stop filtru
  • Bi-flux filtr redukuje těžké kovy, chlor, vodní kámen, pesticidy a herbicidy
  • Germ-Stop filtr redukuje bakterie a zakalení
  • Při výrobě konvice a filtrů byly použity pouze zdravotně nezávadné materiály
  • Testováno nezávislými laboratořemi

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi