Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Kuki Větší na 3 měsíce

Exa kód : TES456864
 
 
 
 

 

Kuki Větší na 3 měsíce
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Kuki větší na 3 měsíce zdarma - elektronická licence
 
 

1 200 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

992 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 60  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kuki větší na 3 měsíce zdarma - elektronická licence

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Tesla

Exa kód:TES456864
Kód výrobce:KUKI-3-měsíce
 

 

Kuki větší na 3 měsíce zdarma - elektronická licence

S nákupem multimediálního zařízení TESLA MediaBox XA400 získáte automaticky elektronickou licenci internetové televize Kuki. S tarifem Kuki větší můžete sledovat 60 televizních kanálů dle výběru a to zcela ZDARMA na tři měsíce. Stáhněte si aplikaci Kuki z Google Play a svezte se na vlně televizní svobody. Pozor, akce je platná jen do 31. 12. 2021.

Jak Kuki objednat? Jednoduše.

  1. Na stránce www.kuki.cz/objednavka si vyberte typ tarifu (pro 3 měsíce zdarma vyberte balíček VĚTŠÍ)
  2. Zvolte si přihlašovací údaje do Kuki konta, pomocí kterého budete svou Kuki spravovat.
  3. V dalším kroku klikněte na "Mám promo kód" a uplatni svůj kód.
  4. (promo kód = serial number každého boxu TESLA MediaBox XA400 - napsaný na štítku z boku krabice nebo na spodní straně zařízení)
  5. Zaškrtněte souhlas s obchodními podmínkami a klikněte „Objednat“. Tímto je služba aktivována.
  6. Kuki můžete začít využívat po ověření telefonního čísla, a to na všech zařízeních, kde budete mít aplikaci nainstalovanou.
  7. Na fixních zařízeních se Kuki spouští přes Kuki konto pomocí párování zařízení.
  8. Na mobilních zařízeních se Kuki spouští po přihlášení do aplikace Kuki. Přihlašovací údaje jsou stejné jako do Kuki konta.

Co je Kuki?

Kuki je chytrá internetová televize provozována čistě českou firmou už přes 20 let. Funguje na internetu od jakéhokoliv poskytovatele. Stačí si stáhnout Kuki aplikaci z Google Play. Můžete zde sledovat programy v HD kvalitě (jeden dokonce v UHD) z více než 140 TV stanic a to až jeden týden zpětně. Seznam kanálů si zvolíte i seřadíte přesně podle sebe. Každý člen rodiny si navíc může vytvořit svůj vlastní profil.


Sledování na více zařízeních současně

Vládne u vás doma boj o tom, co právě poběží v TV? Pokud si založíte účet, můžete Kuki sledovat nejen na televizi, ale také na počítači, v mobilu nebo v tabletu a to na 1 fixním (TESLA MediaBox XA400) a 5 mobilních zařízeních. Pokud pojedete na dovolenou, nezoufejte. Kuki funguje nejen po celém Česku, ale také ve všech státech Evropské unie.

Archiv odvysílaných pořadů

Kuki poskytuje nejen klasické vysílání stanic, ale také 7 denní archiv. Můžete se tak podívat na pořady, které jste nestihli v době, když zrovna byly vysílány. Zpětné zhlédnutí je navíc možné na všech kanálech.


Nahrávání pořadů

Jestliže se chcete k nějakému pořadu vrátit, máte k dispozici 10 hodin záznamu v ceně. Tento prostor lze navíc libovolně přikoupit až na 100 hodin.


 

Parametry

 
 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi