Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

KRUPS EA895N10

Exa kód : KRU146223
 
 
 
 

 

KRUPS EA895N10
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Automatický kávovar, Barva Černá, Tlak čerpadla 15 barů, Objem nádržky na vodu 2,3 l, Integrovaný mlýnek
 
 

12 649 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

10 454 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 632  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Krups

Exa kód:KRU146223
Kód výrobce:EA895N10
 

 

Příprava dvou nápojů současně - snadná příprava mléčné pěny

Automatický kávovar na espresso Krups Evidence je navržený pro přípravu dokonalé kávy v pohodlí domova. Intuitivní ovládání kávovaru, proces extrakce promyšlený do posledního detailu a snadná údržba zaručují perfektní výsledky přípravy kávy. Systém Krups Quattro Force se postará o to, abyste získali maximum z kávových zrn a váš šálek kávy byl plný lahodné chuti a aroma. Dokonalá mléčná pěna, snadné ovládání a široký výběr nápojů, to vše navíc podtrhuje elegantní vzhled, který se hodí do každé kuchyně.

Výjimečný design

Moderní design, vysoká kvalita zpracování a kompaktní rozměry. I přesto se kávovar vyznačuje komfortně velkými objemy nádržky na vodu (2,3 l) a zásobníku kávových zrn. (260 g).

Dokonalé nápoje jedním stiskem

Díky technologii Quattro Force se kávovar postará o každý detail. Od rychlého mletí zrn, precizního stlačení namleté kávy, přes správnou teplotu kávy od prvního šálku. Funkce AutoClean po každé přípravě nápoje kávovar vyčistí a minimalizuje tak nároky na manuální údržbu. Stačí si jen jedním stiskem zvolit tu svoji kávu.

Snadná příprava mléčné pěny

Na přípravu mléčné pěny je potřeba pouze hadička, která je součástí každého kávovaru. Hadička se zastrčí do hlavy kávovaru, druhý konec se ponoří do karafy nebo přímo do kartonu s mlékem. Tím odpadá potřeba mléko převélat do jakýchkoliv nádob, které se následně musí rozebírat a čistit. Hadičku je na závěr potřeba pouze propláchnout pod vodou, čištění mléčného okruhu kávovaru probíhá automaticky. Výsledkem je krémově hustá pěna a minimální požadavek na údržbu.

Intuitivní OLED displej

Každodenní užívání zpříjemní intuitivní dotykový displej, který reaguje na jemný dotyk. Velký rozměr displeje umožňuje přímou volbu až 5 nejčastěji používaných nápojů stiskem jednoho tlačítka. Text displeje je možno nastavit v různých jazycích, čeština a slovenština jsou samozřejmostí.

Až 17 lahodných nápojů

Široká nabídka receptů zajistí, že si kdykoliv během dne vyberete váš oblíbený nápoj - od aromatického espressa, přes krémové cappuccino a lahodné latte macchiato, až po americano a různé druhy čajů s volitelným nastavením teploty.

Kvalitně namletá káva

Kónický Active speed mlýnek, který pomele kávová zrna v konzistentní kvalitě a za velmi krátkou dobu, je vyroben z kvalitní nerezové oceli. Zvolte jemné mletí pro espresso nebo hrubší mletí pro jemnější chuť.
 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Automatický kávovar
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Tlak čerpadla 
 
 
Tlak čerpadla
Udává tlak čerpadla. Pro přípravu skutečně kvalitní kávy je potřeba aby tato hodnota činila cca 13-15 bar. Čím větší tlak, tím lépe připravená káva.
 
 
 
 
 
15 barů
Počet šálků  2
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
1450 W
Topný systém 
 
 
Topný systém
Důležitou části přístroje je Thermoblock, který po zapnutí udržuje vodu ohřátou na dostatečnou teplotu tak, aby bylo bez čekání možné připravit kávu.
 
 
 
 
 
Thermoblock
Objem nádržky na vodu 
 
 
Objem nádržky na vodu
Udává, kolik litrů vody se vejde do nádržky, jenž je určena k přípravě kávy.
 
 
 
 
 
2,3 l
Mletá káva  Ne
Zrnková káva  Ano
Funkce 
Integrovaný mlýnek 
 
 
Integrovaný mlýnek
Některé kávovary mají integrovaný mlýnek na kávu, a uživatel tak může do zásobníku používat kávu zrnkovou. Namletím pouze potřebného množství čerstvé kávy je možno plně rozvinout její chuťové aroma.
 
 
 
 
 
Ano
Displej  Ano
Zásobník na mléko  Ne
Nahřívání šálků 
 
 
Nahřívání šálků
Udává, zda kávovar dokáže nahřát šálek na optimální teplotu.
 
 
 
 
 
Ne
Ostatní 
Výška  37,2 cm
Šířka  24 cm
Hloubka  36,3 cm
Hmotnost  8,71 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.


 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi