Produkt je vyřazen!
 

 

Kioxia EXCERIA SATA 240 GB

Exa kód : FPR213012
 
 
 
 

 

Kioxia EXCERIA SATA 240 GB
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Interní SSD / Kapacita 240 GB / Sekvenční čtení a zápis 555/540 MB/s / Náhodné čtení a zápis 79000/87000 IOPS / Čipy TLC / 3D TLC
 
 

704 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

582 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Interní SSD / Kapacita 240 GB / Sekvenční čtení a zápis 555/540 MB/s / Náhodné čtení a zápis 79000/87000 IOPS / Čipy TLC / 3D TLC

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Kioxia

Exa kód:FPR213012
Kód výrobce:LTC10Z240GG8
 

 

Dostatek místa pro menší soubory
Disk KIOXIA EXCERIA 240GB pojme díky kapacitě 240 GB větší množství menších souborů, a může proto sloužit jako samostatný disk pro všechna vaše data nebo jako sekundární disk pouze pro vybrané druhy softwaru a konkrétní typy dat. Při běžné práci a méně náročném užívání byste na kapacitní omezení neměli narazit. Pro práci s velkoobjemovými soubory nebo při potřebě archivace dat ovšem stojí za zvážení nákup disku s větší kapacitou.

Poznejte, co znamená rychlost
Díky disku KIOXIA EXCERIA 240GB a jeho fantastické rychlosti si budete při libovolné činnosti užívat doslova každý okamžik. Ať už jde o mimořádně krátký start počítače, svižné načítání nových úrovní ve hrách nebo okamžité otevírání programů, SSD KIOXIA vás nezklame.

Rychlost disku je kromě sekvenčního zápisu a čtení udávána také hodnotou náhodného zápisu a čtení, které se udávají v jednotce IOPS. Říkají nám, kolik čtecích a zapisovacích operací je disk schopen provést za jednu vteřinu a zjednodušeně také vypovídají o celkovém výkonu disku.

Doporučené použití
Moderní disky už se obvykle neomezují pouze na jediné použití a lze je často využít pro širší spektrum činností. Samotným výrobcem KIOXIA i námi je pro tento disk KIOXIA EXCERIA 240GB primárně doporučeno níže uvedené použití.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Pevný disk SSD
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Kapacita 
 
 
Kapacita
Tato hodnota udává v gigabytech (GB) celkové množství dat, které je disk schopen pojmout.
 
 
 
 
 
240 GB
Formát 
 
 
Formát
Tento parametr specifikuje v palcích (") rozměr externího disku. Obvykle jsou na trhu k dispozici disky o velikosti 2.5", případně 3.5".
 
 
 
 
 
2,5"
Rozhraní  SATA III
Rychlost čtení 
 
 
Rychlost čtení
Tato hodnota uvádí v megabytech za sekundu (MB/s) rychlost čtení dat z disku. Všeobecně platí, že čím vyšší hodnota, tím lépe.
 
 
 
 
 
555 MB/s
Rychlost zápisu 
 
 
Rychlost zápisu
Tato hodnota uvádí v megabytech za sekundu (MB/s) rychlost zápisu dat na disk. Všeobecně platí, že čím vyšší hodnota, tím lépe.
 
 
 
 
 
540 MB/s
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi