Produkt je vyřazen!
 

 

Kingston 4GB DDR4-2666MHz CL19 1Rx16

Exa kód : KIF280659
 
 
 
 

 

Kingston 4GB DDR4-2666MHz CL19 1Rx16
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Operační paměť, Celková kapacita 4 GB, Počet modulů 1, DDR4, CAS latency 19, Frekvence paměťového modulu 2666 MHz, Formát modulu DIMM, Low Voltage Ano
 
 

359 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

297 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Kingston

Exa kód:KIF280659
Kód výrobce:KVR26N19S6/4
 

 

Když na ceně záleží
Operační paměti určené pro kancelářské počítače jsou standartní moduly operační paměti, které jsou velmi podobné pamětem určeným pro herní počítače. S rozdílem, že tyto cílí na co nejnižší cenu. Pracovní frekvence těchto pamětí je definována rychlostním standardem JEDEC, který zaručuje vysokou míru kompatibility a stability. Velká část těchto operačních pamětí nedisponuje pasivním chladičem. Tohoto malého „nedostatku“ se ovšem obávat nemusíte. U těchto pamětí nedochází k nadměrnému zahřívání, tudíž pasivní chladič není vůbec potřeba.

Nejmodernější čtvrtá generace DDR
Paměť typu DDR4 patří mezi nejmodernější technologie, kterými může být váš počítač vybaven. Ve srovnání s předchozí generací DDR3 nabízí nejen mnohem vyšší přenosové rychlosti a propustnost, ale je také o více než 40 % úspornější. To je důsledkem nižšího provozního napětí, které se u těchto pamětí snížilo na hodnotu od 1.2 do 1.4 V. Díky tomu lze u zařízení napájených baterií očekávat ještě delší výdrž. Stejně jako u předchozí generace pamětí DDR3, jsou i nové DDR4 dostupné ve dvou formátech. DIMM pro stolní počítače a menší SO-DIMM pro notebooky.

Kapacita vhodná pro začátek
Obecně platí, že větší kapacita paměti znamená plynulejší chod počítače, operačního systému, programů i her. Tato operační paměť Kingston nabídne celkově 4 GB v konfiguraci 1x 4 GB (počet modulů x kapacita modulu). Taková kapacita je vhodná pro kancelářskou práci, multimédia, internet a hraní nenáročných her.

Princip: Operační paměť sekunduje procesoru, kterému dočasně slouží jako velmi rychlé úložiště pro spuštěný operační systém a data aktuálně používaných aplikací. Výběr vhodné kapacity operační paměti proto není radno podcenit.

Rychlé paměti pro vysoký výkon
Pracovní frekvence je po typu operační paměti druhý nejdůležitější údaj, který specifikuje, jak rychle bude schopna číst a zapisovat data. Platí, že rychlejší operační paměť je vždy výkonnější. Tato operační paměť Kingston má pracovní frekvenci 2666 MHz a svou rychlostí se řadí mezi velmi rychlé moduly. Využití najde hlavně v herních, multimediálních nebo kancelářských počítačích. Výkon operační paměti ovlivňuje také její časování. Čím nižší časování paměť má, tím vyšší výkon zvládne podat.

Pro použití bez omezení
Tato operační paměť má standardní výšku provedení. Nejedná se tedy o nízkoprofilové provedení! Znamená to tedy, že při osazování musíme počítat s prostorem přesahujícím klidně i 55 mm. Takovéto výšky dosahují pouze paměti s RGB osvětlením nebo extra vysokým pasivním chladičem. Ostatní moduly jsou o něco nižší. Ať už jde ale o kancelářský modul, herní modul, modul pro přetaktování či jen nejmodernější velkokapacitní modul do serveru - vždy je třeba s touto výškou počítat pro zvolení vhodného procesorového chladiče.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Operační paměť
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Celková kapacita  4 GB
Počet modulů  1
Typ RAM 
 
 
Typ RAM
V dnešní době se můžeme setkat s několika typy operační paměti. Paměť DIMM je využívaná hlavně v osobních počítačích, pracovních stanicích a serverech. Paměť SO-DIMM je rozměrově velmi malá paměť, která se používá primárně v noteboocích.
 
 
 
 
 
DDR4
CAS latency 
 
 
CAS latency
Latence RAM udává čas, který spotřebuje paměťový řadič, když vyšle příkaz k paměti RAM a načte data. Latence CAS popisuje pouze celkový počet cyklů, nikoli dobu jejich trvání v ns.
 
 
 
 
 
19
RGB osvětlení  Ne
Frekvence paměťového modulu 
 
 
Frekvence paměťového modulu
Frekvence paměti udává její takt. Platí, že čím vyšší frekvence, tím je větší propustnost paměti a její výkon.
 
 
 
 
 
2666 MHz
Formát modulu 
 
 
Formát modulu
RAM se formátově dělí na DIMM a SO-DIMM. DIMM jsou vhodně pro běžné PC a SO-DIMM se většinou používá v noteboocích.
 
 
 
 
 
DIMM
Low Voltage  Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  120 měsíců
Záruka pro firmu  120 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi