Produkt je vyřazen!
 

 

Kenwood SMP 060WG

Exa kód : KEN142178
 
 
 
 

 

Kenwood SMP 060WG
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Mixér
 
 

599 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

495 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Kenwood

Exa kód:KEN142178
Kód výrobce:SMP 060WG
 

 

Kenwood SMP060WG, bílá/zelená

Pokud jste milovníci zdravé mixované stravy a rádi si doma rádi připravíte třeba míchané nápoje, pak si zamilujete funkce mixéru Kenwood SMP060WG. Tento mixér je navržený mimo jiné pro sportovce, kteří nechtějí ničím ztrácet čas. Součástí mixéru jsou totiž dvě láhve o objemu 0,6 litru, které po mixování prostě jenom prohodíte a můžete si je vzít s sebou na cesty.

Zdravotně nezávadný materiál

Využitím otvoru na pití nemusíte nápoj přelévat, ale rovnou ho pít. Láhve jsou vyrobené z tritanu, který je extrémně odolný vůči nárazu, netříští se a nepoškodí ho ani opakované mytí. Láhve jsou tak velmi dobré třeba na kolo nebo jiné sportovní aktivity a výhodou tritanu je také jeho zdravotní nezávadnost, protože neobsahuje BPA.

Mixér nabízí příkon 300 W a můžete si vybrat ze dvou rychlostí a funkce Pulse. Tato funkce výrazně zrychlí chod mixéru a rozdrtí i ty nejtvrdší potraviny jako oříšky, semínka nebo mražené ovoce. Mimo jiné tuto funkci využijete i pro přípravu kvalitní ledové tříště. Nože mixéru jsou nerezové a mají dlouhou životnost. Jejich výhodou dále je, že je snadno vyjmete pro pohodlné čištění.

Pro vaše smoothies

Mixér bude vždy stát na svém místě díky protiskluzovým nožičkám a využívá bezpečnostní uzavíratelný systém Interlock. Kenwood SMP060SI uspokojí především milovníky smoothies, ale kvalitně v něm připravíte různé mixované polévky, dětské pyré nebo svačinové koktejly. Tento mixér váží pouhých 1,67 kg a jeho elegantní design padne do každé domácnosti.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Mixér
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci V případě závady kontaktujte servisní linku: +420 228 883 543. Bezplatný svoz do servisu lze objednat na odkaze: kenwood.zaslat.cz/.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi