Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Kenwood Smoothie SB 055WG

Exa kód : KEN142187
 
 
 
 

 

Kenwood Smoothie SB 055WG
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
stolní mixér, objem nádoby 0.5l, příkon 300W
 
 

906 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

749 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

stolní mixér, objem nádoby 0.5l, příkon 300W

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Kenwood

Exa kód:KEN142187
Kód výrobce:SB055WG
 

 

Výživné smoothie kdykoli budete mít chuť
Stolní mixér Kenwood Blend-Xtract SB055WG funguje jako nutriční extraktor. S tímto mixérem si budete moci připravit lahodné zdravé smoothie plné vitaminů kdykoliv se vám zachce a velmi snadno tak uděláte něco pro své zdraví!

Přípravu vás bude bavit
Nádobku mixéru Kenwood Blend-Xtract stačí jednoduše naplnit čerstvým ovocem nebo zeleninou, zapnout přístroj a během několika vteřin můžete popíjet hotové smoothie. Vaší fantazii se meze nekladou a v nádobce si můžete namixovat jakoukoliv kombinaci ovoce nebo zeleniny. Přidejte vodu nebo mléko případně oříšky či semínka a zdravý výživný nápoj je hotový.

K mixéru jsou dodávány také 2 nádoby o objemu 0,5 litru s praktickým držadlem, abyste si své smoothie mohli vychutnat kamkoliv právě jdete. Nechybí ani praktická víčka na nádoby s otvorem, díky kterým se vám bude nápoj pohodlně přenášet.

Stabilní díky gumovým nožkám
Mixování je zajištěno 4 kvalitními nerezovými noži, které jsou vyjímatelné a omyvatelné, velmi snadno se tedy udržují v čistotě. Kenwood Blend-Xtract nabízí volbu ze 2 rychlostí mixování. Na spodní straně nechybí ani gumové nožičky, které mu v průběhu přípravy vašeho smoothie zajišťují stabilitu na kuchyňské lince.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Mixér
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci V případě závady kontaktujte servisní linku: +420 228 883 543. Bezplatný svoz do servisu lze objednat na odkaze: kenwood.zaslat.cz/.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi