Produkt je vyřazen!
 

 

Kenwood KVL8320S Chef XL

Exa kód : KEN142328
 
 
 
 

 

Kenwood KVL8320S Chef XL
 
 
 
 
 
Skryto EOL
Kenwood 10 let záruka na motor
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Kuchyňský robot, Barva Stříbrná, Objem hlavní nádoby 6,7 l, Počet rychlostí 6, Planetární míchání
 
 

16 490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

13 628 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 825  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Kenwood

Exa kód:KEN142328
Kód výrobce:KVL8320S
 

 

Klíčové vlastnosti Kenwood KVL8320S

  • Celokovový robot s kovovými převody
  • Extrémně výkonný motor
  • 25+ přídavných nástavců
  • Tři výstupy rychlosti pro maximální využití
  • Osvětlení pracovní mísy
  • 10 let záruka na motor
  • Doživotní záruka na metly z nerezové oceli

Pohodlí a kontrola práce

Používání je pohodlné díky jednoduchému výklopnému rameni a inteligentnímu systému pro regulaci rychlosti otáček. Plynulé nastavení rychlosti a pulzní funkce umožní snadno přizpůsobit pracovní tempo přístroje na míru vašim potřebám. Díky speciální funkci připravíte během několika okamžiků krémy a hmoty, které standardně vyžadují velmi pomalé míchání. Zatímco na nejvyšších otáčkách precizně vyšleháte tuhý sníh z bílků. Efektivní práci usnadňuje podsvícený regulátor.

Bezpečný provoz

Roboty Kenwood se vyznačují nejen jednoduchým používáním a údržbou, ale také svou bezpečností. Při jakémkoliv nesprávném nasazení nástavců či při zvednutí ramene za chodu, zastaví robot automaticky svou práci, aby nedošlo k rozstřiku surovin z mísy. Úroveň bezpečnosti také zvyšuje uzamčení mísy a krytů pohonu.

Mísa o objemu 6,7 l z nerezové oceli

Základem robotu je nerezová mísa o objemu 6,7 l, která umožňuje přípravu jídel pro celou rodinu. Provedení z nerezové oceli zaručuje efektivní distribuci tepla v míse. Má pohodlná a tepelně odolná pogumovaná držadla, která chrání před popálením. Maximální kapacita na vaření je až 3 litry a pojme 4,55 kg koláčového těsta, 16 vaječných bílků (560 gramů), 2,56 kg tuhého těsta nebo 910 gramů mouky na výrobu pečiva. Praktická odměrka uvnitř mísy usnadňuje odměření vybraného množství surovin.

Metly System PRO z nerezové oceli

Díky jedinečným metlám SYTEM PRO, které patří k příslušenství, bude příprava moučníků a dezertů jednodušší než kdykoliv předtím. K-Metla vám pomůže připravit ideální piškotové těsto, hmotu na cukrovinky a sušenky nebo nadýchanou bábovku. Navíc díky nové profesionální šlehací metle z nerezové oceli připravíte nadýchaný krém na dezerty i jakékoliv nadýchané těsto, třeba na sněhové pusinky nebo suflé. A pokud chcete překvapit své hosty domácími těstovinami, pizzou nebo čerstvě upečeným pečivem, při hnětení těsta vám pomůže speciální spirálový hák. Využijte širokou škálu možností metel na maximum a dosáhněte kulinářské dokonalosti.

Speciální cukrářské metly

Součástí balení je navíc metla pro jemné promísení a flexi metla. Metla pro jemné promísení je určená na nejpreciznější cukrářské práce. Simuluje pohyb ruky a zapracuje suroviny tak, že například vyšlehané bílky zůstanou stále krásně pevné a nadýchané. Flexi metla dokonale setře všechny ingredience ze stěn mísy, a přitom je jemně tře a proměňuje v hladké krémy či třená těsta.

Unikátní funkce osvětlení pracovní mísy

Pro zajištění 100% kontroly připravovaného pokrmu představil Kenwood inovativní řešení, které spočívá v širokoúhlém osvětlení vnitřku mísy, umístěném na rameni robota. Díky této konstrukci osvětluje výkonná lampa přehledně celou mísu a umožňuje pohodlné sledování přípravy jídla bez nutnosti vyklápění ramene robotu. Osvětlení lze kdykoliv vypnout nebo zapnout pomocí dotykového tlačítka umístěného v horní části přístroje. Bez obav, světlo suroviny neohřívá ani nezkresluje výsledné barvy.

Doživotní záruka na metly z nerezové oceli

Doživotní záruka na metly z nerezové oceli.

Záruka na motor

Kuchyňský robot Chef XL Titanium disponuje extra výkonným motorem o síle 1700 W, na který poskytujeme 10 let záruku. Tento motor si hravě poradí s nejnáročnějšími úkony při pečení a přípravě tužších hmot, hutných těst i mixování zeleniny. Svým výsledkem si tak můžete být vždycky naprosto jistí.

Motor s výkonem 1700 W

Srdcem a zárukou spolehlivosti robota je výkonný a odolný 1700W motor. Ten byl navržen ve Velké Británii a vyniká precizním elektronickým ovládáním, které zajišťuje výkon jak při hnětení těžkých hmot, tak při šlehání jemných krémů. Díky němu přístroj zvládne i ty nejnáročnější kulinářské výzvy.

Jeden robot, neomezené možnosti využití

Roboty Kenwood jsou vybaveny výstupy pro vysoké a nízké otáčky, které fungují jako základny pro řadu volitelných nástavců. S tímto řešením přístroj snadno proměníte v odšťavňovač, mlýnek, sekáček a struhadlo nebo dokonce zmrzlinovač. Jeden robot nabízí možnost libovolného rozšíření o více než 25 nástavců a lze z něj tak vytvořit skutečně multifunkčního pomocníka. Nástavce na výstup pomalých otáček jsou kompatibilní i se staršími typy robotů, a to díky připojitelnému adaptéru pro nasazení.

Skleněný ThermoResist mixér

Součástí příslušenství je skleněný mixér ThermoResist. Skleněný mixér je vyrobený z borosilikátového skla, které je odolné vůči vysokým i nízkým teplotám. Objem nádoby je 1,6 l a dokonalé rozmixování zajistí 4 nože z nerezové oceli. Umožňuje přechod mezi mícháním horkých a zmrzlých surovin bez obav z prasknutí nebo poškození. Hravě si poradí s rozmixováním polévek nebo drcení ledu.

2 kryty proti rozstřiku

Kryty jsou vyrobené z Tritanu odolného proti poškození a zašpinění. Ideálně přiléhají k misce a ramenu robota, čímž eliminují rozstřikování hmoty. Vestavěný plnící otvor umožňuje pohodlné přidávání surovin během provozu robota.

Dodávané příslušenství

  • Termorezistentní mixér
  • Výstup pro příslušenství mísy
  • Flexi metla
  • Metla ve tvaru K
  • Hnětací hák
  • Výstup vysoké rychlosti
  • Překlápěcí nástroj
  • Výstup nízké rychlosti
  • Balónová metla
  • Stěrka
  • Ochranný kryt proti rozstřiku

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Kuchyňský robot
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Stříbrná
Maximální příkon  1700 W
Objem hlavní nádoby  6,7 l
Materiál  Nerez
Počet rychlostí  6
Regulátor rychlosti  Ano
Planetární míchání  Ano
Funkce 
Šlehání  Ano
Mísení  Ano
Hnětení  Ano
Mixování  Ano
Strouhání, krouhání, krájení  Ne
Mletí masa  Ne
Plnění uzenin  Ne
Odšťavňování  Ne
Drcení ledu  Ano
Příslušenství 
Hnětací hák  Ano
Šlehací metla  Ano
Mísící metla  Ano
Mlýnek na maso  Ne
Mlýnek na mák  Ne
K metla  Ano
Flexi metla  Ano
Ostatní 
Výška  35,6 cm
Šířka  38 cm
Hloubka  28,5 cm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci V případě závady kontaktujte servisní linku: +420 228 883 543. Bezplatný svoz do servisu lze objednat na odkaze: kenwood.zaslat.cz/.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi