Produkt je vyřazen!
 

 

JBL Quantum DUO

Exa kód : JBL286566
 
 
 
 

 

JBL Quantum DUO
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
JBL Quantum DUO, zažijte vynikající zvuk všech svých her ve velkém designovém stylu a s možností bezdrátového streamování zvuku za pomocí rozhraní Bluetooth.
 
 

4 690 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 876 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 234  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

JBL Quantum DUO, zažijte vynikající zvuk všech svých her ve velkém designovém stylu a s možností bezdrátového streamování zvuku za pomocí rozhraní Bluetooth.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

JBL

Exa kód:JBL286566
Kód výrobce:QUANTUMDUOBLK
 

 

JBL Quantum DUO
Zažijte vynikající zvuk všech svých her ve velkém designovém stylu a s možností bezdrátového streamování zvuku za pomocí rozhraní Bluetooth. Reproduktory JBL Quantum DUO dokáží věrně přehrát naprosto vše – od zvuku i těch nejtišších kroků vašich nepřátel, až po mohutné basující exploze. Výkonné 2,5" neodymové měniče a vyladěné výškové tweetery zpracovávají zvukovou křivku pečlivě vytvořenou přímo audio experty z firmy JBL. Ti navíc v rámci Quantum DUO věnovali patřičný důraz na požadavky hráčů, takže ať už zrovna budete hrát cokoliv, jedno je jisté – zvuk bude výtečně prokreslený a hudební doprovod dostane nový ráz. Patentovaná technologie prostorového zvuku a Dolby Digital se starají o vaši vynikající orientaci v prostoru a vy tak vždy budete vědět, kde se zrovna nachází váš nepřítel.

Rytmus skladeb uvidíte

Rozjasněte své oblíbené skladby v rytmu LED podsvícení. Pokročilá technologie zvukové synchronizace se postará o to, abyste jednoduše vizualizovali své oblíbené skladby a vytvářeli rozličné vzorce podsvícení.

Vlastnosti

  • Kvalitní herní reproduktory s celkovým výkonem 20 W
  • Nastavitelné RGB podsvícení
  • Výstup na 3,5 mm sluchátka
  • Rozhraní Bluetooth pro snadné bezdrátové streamování zvuku
  • Intuitivní ovládání bez nutnosti instalace dodatečného software
  • Možnost světelné vizualizace vašich oblíbených skladeb stiskem tlačítka
  • Jednoduché připojení pomocí rozhraní USB a audio vstupu

Kompatibilita na prvním místě

Reproduktory snadno připojíte k oblíbenému herními zařízení – ať už se jedná o PC s operačním systémem Windows, Mac nebo třeba herní konzole. Reproduktory se připojují pomocí rozhraní USB i klasického audio vstupu, takže omezeni v připojení prakticky neexistují.

Užijte si všechny detaily na maximum

Luxusní zvuk z dílny slovutného výrobce JBL zaručuje jediné – perfektní zvukovou kvalitu za všech okolností. Uslyšíte tak každý svist náboje, odlet trsu trávy či nářek hordy nemrtvých. A pokud si budete chtít dát od hraní pauzu, nemusíte se bát, že vaše oblíbené skladby nebudou znít vždy skvěle s čistými výškami a hlubokými intenzivními basy.

Podsvícení přesně dle vašich představ

Oživte svůj herní pokoj barevnými efekty, které vás posadí přímo do centra akce. JBL Quantum DUO můžete přizpůsobit s rozličnými barevnými předvolbami a vzorci. Jednoduše zmáčknete tlačítko přímo na těle sluchátek a zalijete svůj herní prostor pestrými barvami. Pro použití pak není třeba instalace speciálního softwaru nebo ovladačů.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Reproduktory
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Systém reproduktorů  2.0
Jack 3.5 mm 
 
 
Jack 3.5 mm
Jack je nejrozšířenější audio konektor pro připojení sluchátek a reproduktorů.
 
 
 
 
 
Ano
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos zvuku mezi reprosoustavou a zařízením, ze kterého je přehráván, obvykle telefonem či tabletem.
 
 
 
 
 
Ano
Optika 
 
 
Optika
Optické propojení se často používá v Hi-Fi. Jde o bezztrátový přenos zvuku, který neobsahuje rušivé šumy, které může u ostatních způsobů přenosu zvuku způsobit např. nevhodná elektrická izolace.
 
 
 
 
 
Ne
Výkon reproduktorů 
 
 
Výkon reproduktorů
Tento parametr je vyčíslen ve wattech (W) a udává, jaký výkon mají vestavěné reproduktory televizoru. V praxi obvykle platí, že čím vyšší hodnota, tím silnější je zvukový výstup TV.
 
 
 
 
 
20 W
Amazon Alexa  Ne
Google Asistent  Ne
Produkt z oficiální distribuce  Jsme autorizovaný prodejce JBL, všechny naše produkty pochází z oficiální distribuce. Originalitu produktů si můžete ověřit na adrese servis.jbl.cz
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi