Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

JBL Flip4 White

Exa kód : JBL286157
 
 
 
 

 

JBL Flip4 White
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Přenosné reproduktory, Typ reproduktoru 1.0, Bluetooth, Výkon satelitu RMS 5 - 10 W, Výkon subwooferu RMS do 20 W, Apple Siri
 
 

2 590 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 141 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 130  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

JBL

Exa kód:JBL286157
Kód výrobce:JBL FLIP4 WHT
 

 

Bluetooth přenosný reproduktor JBL Flip4, bílá

JBL Flip4 to je funkcemi natřískaný, designový bluetooth reproduktor s kterým každé místo proměníte v taneční parket. Bavte se s přáteli bez omezení a užívejte si života naplno.

A čím vás JBL Flip4 určitě zaujme? Určitě oceníte moderní design a tvar reproduktoru, který vám padne přímo do ruky. Samozřejmostí je pak jednoduché ovládání, dlouhá výdrž a to až po dobu 12 hodin, technologie Bluetooth s možností spárování až se dvěma telefony či tablety anebo voděodolnost reproduktoru, která značně rozšiřuje možnosti a aktivity, které můžete s reproduktorem podnikat!

Design

Reproduktor vypadá stejně dobře, jako hraje. Sofistikovaný voděodolný design, veselá barva a tvar, který vám padne přímo do ruky to je jen zlomek skvělých vychytávek, kterými je reproduktor vybavený. Samozřejmostí je pak také intuitivní a jednoduché uživatelské ovládání, které vám umožní dostat se ke své hudbě snadno a rychle.

Bezstarostný poslech

Poslouchejte vaší hudbu kdykoliv a kdekoliv bez omezení nejen díky mobilitě reproduktoru, technologii bluetooth a dlouhé výdrži baterie, ale hlavně také díky voděodolné konstrukci reproduktoru. Ať už chcete pořádat večírek u bazénu nebo jen začne pršet na vaší garden párty – vy můžete být stále zcela v klidu, protože je reproduktor odolný proti vodě se stupněm ochrany IPX7.

Bluetooth

Reproduktor je vybaven technologií Bluetooth díky které nemusíte sebou na cesty brát žádný kabel pro připojení reproduktoru k dalším zařízením. Stačí pouze reproduktor propojit pomoci této technologie a můžete si užívat perfektní dunivý zvuk. U technologie Bluetooth také jistě oceníte možnost párování reproduktoru až se dvěma zařízeními.

Přehrávání dlouho a dlouho a dlouho

Reproduktor je vybaven vysokokapacitní baterií s kapacitou 3 000 mAh s výdrží přehrávání až 12 hodin, takže si můžete svou oblíbenou hudbu vychutnávat po opravdu dlouhou dobu.

Klíčové vlastnosti

Bezdrátový přenosný reproduktor s technologií bluetooth v4.2, voděodolný s odolností proti vodě IPX7 a také s vysokokapacitní baterií 3 000 mAh, díky které si můžete vaši oblíbenou hudbu vychutnávat po dobu až 12 hodin. Reproduktor dále podporuje funkci hands-free pro snadné telefonování, je vybaven integrovaným hlasovým asistentem Siri a výkonnými basy.

Reproduktor podporuje: A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.6, HSP V1.2. Snímač 2x 40 mm. Výstupní výkon 2x 8 W. Frekvenční odezva 70 Hz až 20 kHz. Hmotnost 515 g. Rozměry 68 x 175 x 70 mm.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Přenosné reproduktory
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Typ reproduktoru 
 
 
Typ reproduktoru
Tento parametr uvádí, o jaké reproduktory podle konfigurace se jedná. Může jít o bezdrátový BlueTooth reproduktor, 2.0, 2.1 nebo třeba 5.1 reproduktory, kdy první číslo před tečkou uvádí, kolika samostatnými reproboxy systém disponuje, jednička za tečkou pak značí přítomnost subwooferu.
 
 
 
 
 
1.0
Konstrukce 
 
 
Konstrukce
Tento parametr udává konstrukci reprosoustavy. Může jít o regálové reproduktory pro klasické umístění na stůl, případně závěsné nebo sloupové reproboxy.
 
 
 
 
 
Přenosné
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos zvuku mezi reprosoustavou a zařízením, ze kterého je přehráván, obvykle telefonem či tabletem.
 
 
 
 
 
Ano
Technická specifikace 
Ovládání sestavy 
 
 
Ovládání sestavy
Reprosoustava může být vybavena ovládacími prvky buď na satelitním reproduktoru, případně na subwooferu. Některé reprosoustavy disponují dálkovým bezdrátovým dálkovým ovladačem, případně ovladačem na audio kabelu.
 
 
 
 
 
Bezdrátové
Výkon satelitu RMS 
 
 
Výkon satelitu RMS
Tato hodnota uvádí ve wattech (w) čistý hudební výkon satelitních reproduktorů. Obvykle platí, že čím je uvedené rozmezí vyšší, tím jsou reproduktory výkonnější.
 
 
 
 
 
5 - 10 W
Výkon subwooferu RMS 
 
 
Výkon subwooferu RMS
Tato hodnota uvádí ve wattech (w) čistý hudební výkon subwooferu. Obvykle platí, že čím je uvedené rozmezí vyšší, tím je basový reproduktor výkonnější.
 
 
 
 
 
do 20 W
Hlasoví asistenti 
Amazon Alexa  Ne
Google Asistent  Ne
Apple Siri  Ano
Rozměry a hmotnost 
Poznámka 
Produkt z oficiální distribuce  Jsme autorizovaný prodejce JBL, všechny naše produkty pochází z oficiální distribuce. Originalitu produktů si můžete ověřit na adrese servis.jbl.cz
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi