Produkt je vyřazen!
 

 

Jabra BT2046

Exa kód : CPA465613
 
 
 
 

 

Jabra BT2046
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

499 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

412 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Jabra

Exa kód:CPA465613
Kód výrobce:BLUHFPJBT2046
 

 

Produkty značky Jabra se prodávají ve více než 70 zemích světa. Do naší nabídky se dostávají handsfree headsety pro komfortní telefonování.

Jabra BT2046 je stylový bezdrátový headset, pomocí kterého můžete hovořit se svými známými i za jízdy autem, na motorce nebo na kole. Stačí propojit mobil s headsetem pomocí bluetooth technologie. Design headsetu je v černém barevném provedení s klipem na ucho pro větší stabilitu.

Headset bez nutnosti nabíjení vydrží až 8 hodin hovoru a 10 dní v pohotovostním režimu. Je určen pro mobilní telefony a přístroje s technologií Bluetooth (v. 2.1). Funkce automatického párování spojí headset s mobilním telefonem bez jakékoliv instalace. Zároveň je možné připojit až 2 Bluetooth zařízení.

Headset BT2046 má hmotnost pouze 10 gramů. Nabíjení baterie je zajištěno pomocí dodávaného AC adaptéru. Dokoupit je možné i USB kabel nebo nabíječku do automobilu pro větší pohodlí při cestování.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Typ HF sady  Osobní
Bluetooth  Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi