Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

i-Tec USB-C / USB 3.0 Internal Front panel with Audio

Exa kód : KOU285703
 
 
 
 

 

i-Tec USB-C / USB 3.0 Internal Front panel with Audio
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
USB-C / USB 3.0 přední panel pro vestavbu do 3.5“ pozice počítače s audio konektory pro připojení mikrofonu a sluchátek. Připojení k základní desce pomocí 20 pinového kabelu o délce 65cm, velmi odolné provedení s antioxidační úpravou.
 
 

628 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

519 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

USB-C / USB 3.0 přední panel pro vestavbu do 3.5“ pozice počítače s audio konektory pro připojení mikrofonu a sluchátek. Připojení k základní desce pomocí 20 pinového kabelu o délce 65cm, velmi odolné provedení s antioxidační úpravou.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

i-Tec

Exa kód:KOU285703
Kód výrobce:U3CEXTENDA
 

 

iTec USB-C / USB 3.0 Internal Front panel with Audio
Pokročilý USB-C / USB 3.0 přední panel pro vestavbu do 3.5“ pozice Vašeho počítače. Panel rovněž obsahuje audio konektory pro připojení mikrofonu a sluchátek. USB porty na panelu se propojují přiloženým kabelem se základní deskou počítače, obdobně jako dva HD-Audio konektory. Panel je celokovový, s antioxidační povrchovou úpravou zajišťující stálý barevný odstín. Zařízení Vám umožní využívat datové USB 3.0 + USB-C a audio porty umístěné na přední části Vašeho počítače a už nikdy nebudete muset hledat tyto porty vzadu.

USB konektory můžete zapojit prostřednictvím 20-pinovému kabelu o délce 65 cm do 20-pinového výstupu na Vaší základní desce, nebo do výstupu na řadičové kartě typu i-tec PCIe Card 4x USB 3.0 (PCE22U3). Stejným způsobem se zapojují i HD-Audio konektory a to kabelem o délce 60 cm do 9-pinového HD-Audio konektoru na základní desce nebo do adekvátního konektoru v případě extra vložené PCIe zvukové kartě.

  • 2x USB 3.0 port
  • 1x USB-C port
  • 2x HD-Audio konektor typu Jack 3,5mm (1x mikrofon, 1x sluchátka)
  • Kompatibilní s USB 3.0, 2.0 a 1.1
  • Přenosová rychlost až 5 Gbps
  • Montáž do volné 3,5“ pozice na čelním panelu počítače
  • Bez nutnosti instalace ovladačů

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi