Produkt je vyřazen!
 

 

Irobot Roomba i7156 + Limo Bar Twin Zdarma

Exa kód : IRO140176
 
 
 
 

 

Irobot Roomba i7156 + Limo Bar Twin Zdarma
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Robotický vysavač v setu s výrobníkem sody. Vysavač pro úklid všech typů tvrdých podlah i koberců. Unikátní systém navigace iAdapt 3.0 s inteligentní mapování Imprint. Neomezená velikost uklízené plochy. Prémiový třístupňový čisticí systém AeroForce.
 
 

12 999 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

10 743 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 650  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Robotický vysavač v setu s výrobníkem sody. Vysavač pro úklid všech typů tvrdých podlah i koberců. Unikátní systém navigace iAdapt 3.0 s inteligentní mapování Imprint. Neomezená velikost uklízené plochy. Prémiový třístupňový čisticí systém AeroForce.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

iRobot

Exa kód:IRO140176
Kód výrobce:i715640TWINW
 

 

iRobot Roomba i7 + Limo Bar Twin
Pusťte do své domácnosti vysavačem iRobot Roomba i7 vrcholem současné robotiky, který se díky unikátnímu systému navigace s inteligentním mapováním dokonale zorientuje v prostoru a zvolí vždy nejlepší techniku úklidu. Uklidí tak perfektně jakékoliv prostory, jakékoliv typy tvrdých podlah i koberců.

A co budete dělat vy, když se váš dům bude uklízet bez vaší námahy? Připravte si výbornou sodu! Nyní se zakoupením vysavače získáte Limo Bar Twin, revoluční výrobník sody, který umí sytit i ochucené nápoje. Snadno tak přidáte bublinky i do džusu, piva nebo vína. Vaším možnostem se meze nekladou. Samozřejmě je vhodný i pro výrobu klasické sody z čisté vody. Tak využijte volný čas, odpočívejte a vychutnejte si jedinečný drink s LIMO BAR TWIN.

Prémiové funkce vysavače

  • Unikátní systém navigace iAdapt 3.0 s inteligentní mapování Imprint
  • Neomezená velikost uklízené plochy
  • Prémiový třístupňový čisticí systém AeroForce
  • Rozšířené ovládání přes aplikaci iRobot HOME
  • Inteligentní plánování úklidu

S mobilní aplikací iRobot HOME bude úklid hračkou
A to i na dálku. Svého robota můžete pohodlně ovládat prostřednictvím chytrého telefonu nebo tabletu například z práce nebo z dovolené. Stačí jednoduše stisknout tlačítko CLEAN a pustí se do práce. Aplikace iRobot HOME vám nabízí i celou řadu dalších užitečných funkcí a důležitých informací v českém jazyce.

  • Inteligentní mapování Imprint - Jakmile vysavač mapu uloží do aplikace, můžete si sami nastavit hranice jednotlivých místností a následně je pojmenovat. Máte tak absolutní kontrolu nad tím, kde má robot zrovna uklízet. Robot je schopen uložit až 10 různých map.
  • Plánování úklidu - Díky technologii Imprint můžete nastavit časový plán úklidu pro jednotlivé místnosti dle vašich potřeb.
  • Dvojitý úklid - Roomba všechny plochy uklidí dvakrát. Důkladnější úklid oceníte především v domácnostech s malými dětmi nebo domácími zvířaty.

Další skvělé funkce

  • Senzory umístěné na spodní části robota bezpečně rozeznají volný prostor pod sebou, a tím zcela vyloučí možnost pádu ze schodů nebo jiných vyvýšených míst.
  • iRobot myslí na běžnou domácnost, proto své robotické vysavače vybavil funkcí, která zabraňuje zamotání do kabelů či třásní od koberce.
  • Roomba disponuje omyvatelným sběrným košem a jeho údržba je tak mnohem jednodušší.
  • Velmi praktický program SPOT pošle vaši lopatku a smetáček do muzea. Po ruční aktivaci robot důkladně uklidí prostor o průměru 1 m2, například když se vám v kuchyni vysype cukr nebo když chcete pohodlně uklidit zádveří.
  • Nárazník se zpomaleným dotykem je šetrný k vašemu nábytku. Dokáže rozeznat zdánlivé překážky jako přehoz přes postel či závěsy a uklidit tak efektivně i pod postelí či právě kolem záclon a závěsů.

Klíčové vlastnosti
Vrchol současné robotiky - robotický vysavač pro úklid všech typů tvrdých podlah i koberců. Unikátní systém navigace iAdapt 3.0 s inteligentní mapování Imprint. Neomezená velikost uklízené plochy. Prémiový třístupňový čisticí systém AeroForce. Rozšířené ovládání přes aplikaci iRobot HOME. Inteligentní plánování úklidu. Systém proti zamotání do kabelů. Detekce nečistot Dirt Detect. Indikace plného koše. Omyvatelný sběrný koš. Nabíjení během úklidu. Li-Ion baterie. Komunikace v českém jazyce. Senzory proti pádu ze schodů. Systém proti zamotání kabelů. Omyvatelný sběrný koš AeroForce. Program SPOT – ideální řešení pro lokální úklid. Nárazník se zpomaleným dotykem.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Robotický vysavač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Funkce 
Ostatní 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 245 001 740 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zadejte závadu a údaje na: https://www.irobot.cz/podpora.html.
Tel: 245 001 740
e-mail: reklamace@mercatus.cz
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi