Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

iRobot Roomba 886

Exa kód : IRO140045
 
 
 
 

 

iRobot Roomba 886
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Robotický vysavač, Robotický, Typ filtru Hepa
 
 

15 989 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

13 214 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 799  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

iRobot

Exa kód:IRO140045
Kód výrobce:R886040
 

 

 

Rychlé představení iRobot Roomba 886

iRobot Roomba 886 si zamilují všichni majitelé větších bytů a domů, kteří hledají pomocníka na pravidelný úklid. S Roombou 886 se mohou noví majitelé těšit na maximální účinnost úklidu danou využitím systému AeroForce, až 2x delší životnost baterie XLife, tišší chod a komfortnější provoz s minimálními nároky na údržbu. Výbava modelu zahrnuje vše potřebné a navíc funkci Room to Room pro úklid celého bytu pěkně místnost po místnosti.

Hlavní přednosti Roomby 886

  • Funkce Room to Room
  • Úklid všech typů tvrdých podlah i koberců
  • Nejchytřejší systém úklidu a navigace iAdapt
  • Třístupňový čisticí systém AeroForce
  • Systém bočního úklidu v rozích a podél stěn Wall Follow
  • Adaptivní čisticí hlava s gumovými kartáči AeroForce
  • Velkokapacitní sběrný koš AeroForce
  • Filtrace přes AeroForce® Vysoce Efektivní Filtr
  • Indikátor plného koše
  • Systém ANTITANGLE proti zamotání do kabelů a třásní od koberce
  • Akustická a optická detekce nečistot
  • Funkce načasování úklidu
  • Profilovaný nárazník se zpomaleným dotykem
  • Senzory proti pádu ze schodů
  • Baterie XLife s 2x delší životností
  • Nabíjecí stanice s integrovaným adaptérem

Proč robota od iRobotu?

iRobot se úzce specializuje na robotiku, investuje do jejího rozvoje většinu zisků a nepodlehl pokušení rozptýlit svou pozornost do desítek oborů kvůli hezčím čtvrtletním výkazům. iRobot vznikl z přesvědčení trojice zakladatelů (Colin Angle, Helen Greiner a Rodney Brooks), že robotika jednou změní svět a způsob jakým pracujeme, učíme se, léčíme nebo uklízíme. Již v prvním roce existence představil iRobot ve spolupráci s NASA vesmírného průzkumného robota Genghis. Průlom nastal v roce 1998, kdy společnost iRobot vyhrála kontrakt agentury DARPA na vývoj a výrobu taktických mobilních robotů iRobot PackBot.

Právě tohoto všestranného robota nasadila americká vláda během záchranných prací po teroristických útocích na Světové obchodní centrum v roce 2001. PackBot rovněž mapoval zamořené prostory po havárii japonské elektrárny Fukušima v roce 2011. V roce 2002 iRobot vstoupil do života každého z nás. Právě v tomto roce přišel na svět první robotický vysavač Roomba. O tři roky později iRobot uvedl na trh Scoobu a ve vývoji robotických pomocníků pokračoval dál. Díky tomu dnes portfolio iRobotu zahrnuje několik špičkových robotů, kteří pomáhají více než 14 milionům lidem na celém světě s úklidem v domě či bytě i kolem něj.

Nejchytřejší systém úklidu a navigace iAdapt

Robot Roomba přichází na trh s osvědčenými systémy, které dělají iRobot iRobotem. Výčet začíná tím absolutně nejdůležitějším - systémem iAdapt. Tento nejchytřejší systém úklidu a navigace od iRobotu monitoruje, za pomoci desítek senzorů, prostor v místnosti 67x za sekundu. Ve spojení se 40 předdefinovanými pohyby umožňuje Roombě inteligentně reagovat na aktuální podmínky.

Třístupňový čisticí systém AeroForce

Představujeme jednu z nejvýznamnějších inovací od doby uvedení robotických vysavačů na trh. Revoluční čisticí systém AeroForce spojením několika prvků umožnil zvýšit efektivitu vysávání až o 50 %.

  1. Rotující boční kartáček
    Díky přítomnosti bočního kartáčku dokáže Roomba efektivně čistit i místa okolo nábytku, podél stěn, rohy místností a jiná těžko dostupná místa, což je doménou systému Wall Follow.

  2. Dva proti sobě rotující gumové kartáče
    Dva proti sobě rotující gumové kartáče se speciálními vodicími drážkami sesbírají nečistoty ze všech druhů podlah a koberců. Díky jejich konstrukci na nich neulpívají nečistoty a kartáče jsou tak téměř bezúdržbové.

  3. Vysoký sací výkon
    Systém AeroForce soustředí proud vzduchu do úzké štěrbiny mezi rotující kartáče, čímž dochází k jeho akceleraci. V kombinaci s novým motorem výrazně zvyšuje sací výkon robotického vysavače Roomba série 800. Ten vzrostl až o pětinásobek v porovnání s roboty nižších řad. Filtraci vzduchu zajišťuje AeroForce® Vysoce Efektivní Filtr.

Adaptivní čisticí hlava AeroForce

Model Roomba 886 je vybaven adaptivní čisticí hlavou AeroForce, která se dynamicky přizpůsobuje uklízenému povrchu, ať už jde o plovoucí podlahy, koberce, lino nebo dlažbu.

Velkokapacitní sběrný koš AeroForce

Roomba 886 disponuje sběrným košem na nečistoty AeroForce, jenž pomocí AeroForce® Vysoce Efektivního Filtru zachytí i nejjemnější prachové částice. Indikátor plného koše oznámí, že nastal čas na vysypání.

Akustická a optická detekce nečistot

Systém Dirt Detect 2. generace pomocí akustických a optických senzorů detekuje nadměrně znečištěná místa, kterým se Roomba intenzivně věnuje.

Funkce načasování úklidu

Díky funkci načasování úklidu můžete zvolit den a čas, kdy chcete, aby robot začal uklízet. Roombě nevadí tma ani překážky, takže vždy důkladně uklidí i bez vaší přítomnosti.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Robotický vysavač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Typ vysavače  Robotický
Hlučnost 
 
 
Hlučnost
Udává hlasitost zařízení v zapnutém stavu v decibelech (dB). Čím je hodnota nižší, tím je provoz vysavače tišší.
 
 
 
 
 
60 dB
Typ filtru 
 
 
Typ filtru
Udává, jakou filtraci vysavač používá. Nejčastěji jsou používány HEPA filtry, které představují nejúčinnější způsob filtrace.
 
 
 
 
 
Hepa
Příslušenství 
Funkce 
Ostatní 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi