Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

iRobot Roomba 606

Exa kód : IRO140150
 
 
 
 

 

iRobot Roomba 606
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Robotický vysavač, Barva Černá, Typ filtru Mikrofiltr
 
 

4 899 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 049 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 245  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

iRobot

Exa kód:IRO140150
Kód výrobce:R606040
 

 

Nejchytřejší systém úklidu a navigace iAdapt
iRobot Roomba přichází na trh s osvědčenými systémy, které dělají iRobot iRobotem. Výčet začíná tím absolutně nejdůležitějším - systémem iAdapt. Tento nejchytřejší systém úklidu a navigace v místnosti od iRobotu za pomoci desítek senzorů monitoruje prostor v místnosti 67x za sekundu a ve spojení s 40 předdefinovanými pohyby umožňuje Roombě inteligentně reagovat na aktuální podmínky v místnosti.

Třístupňový čistící systém
Nepřekonatelnou kvalitu úklidu robotických vysavačů Roomba má na svědomí vysoce funkční třístupňový systém úklidu. V rámci tohoto systému Roomba doslova vyžene nečistoty z každého zákoutí místnosti a nasaje je do sběrného koše. Nejjemnější prachové částice zachytí účinný filtr z mikrovláken.

1. Rotující boční kartáček
Díky přítomnosti bočního kartáčku dokáže Roomba efektivně čistit i místa okolo nábytku, podél stěn, rohy místností a jiná těžko dostupná místa, což je doménou systému Wall Follow.

2. Dva proti sobě rotující kartáče
Robot využívá princip dvou proti sobě rotujících kartáčů, které jsou umístěny v čistící hlavě robota. Díky tomuto systému Roomba velmi efektivně sbírá prach i velké nečistoty z podlahy.

3. Optimální sací výkon
Ve sběrném koši se nachází účinný sací motor, který vysává jemný prach a drobné nečistoty zachycené na kartáčích.

Adaptivní čistící hlava 2. generace
Model robotického vysavače Roomba 606 je vybaven adaptivní čistící hlavou 2. generace, která se dynamicky přizpůsobuje uklízenému povrchu, ať už jde o plovoucí podlahu, koberce, lino nebo dlažbu.

Velkokapacitní sběrný koš
Roomba disponuje rovněž velkokapacitním sběrným košem na nečistoty AeroVac, jenž pomocí filtru z mikrovláken zachytí nejjemnější prachové částice.

Funkce virtuální zdi
Roombě lze vymezit prostor pomocí virtuální zdi. Virtuální zeď vytváří neviditelnou překážku, kterou robot nepřejede. Používá se v případě, že potřebujete uklidit jen vyhrazený prostor, případně když chcete Roombě zabránit, aby se přiblížila k elektrickým nebo počítačovým kabelům či křehkým předmětům.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Robotický vysavač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Hlučnost 
 
 
Hlučnost
Udává hlasitost zařízení v zapnutém stavu v decibelech (dB). Čím je hodnota nižší, tím je provoz vysavače tišší.
 
 
 
 
 
60 dB
Typ filtru 
 
 
Typ filtru
Udává, jakou filtraci vysavač používá. Nejčastěji jsou používány HEPA filtry, které představují nejúčinnější způsob filtrace.
 
 
 
 
 
Mikrofiltr
Funkce 
Ostatní 
Výška  92 cm
Šířka  330 cm
Hloubka  330 cm
Hmotnost  3,6 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 245 001 740 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zadejte závadu a údaje na: https://www.irobot.cz/podpora.html.
Tel: 245 001 740
e-mail: reklamace@mercatus.cz
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi