Produkt je vyřazen!
 

 

iQtech SmartLife SM01

Exa kód : HNW000211
 
 
 
 

 

iQtech SmartLife SM01
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Bezdrátový detektor kouře, Wifi připojení, hlasitý alarm s hlasitostí 90 dB, ovládání pomocí aplikace s českou lokalizací, napájení 2x baterie typu CR2. Podpora chytrých asistentů Apple Siri, Google Home, Amazon Alexa.
 
 

795 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

657 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Bezdrátový detektor kouře, Wifi připojení, hlasitý alarm s hlasitostí 90 dB, ovládání pomocí aplikace s českou lokalizací, napájení 2x baterie typu CR2. Podpora chytrých asistentů Apple Siri, Google Home, Amazon Alexa.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

iQ Tech

Exa kód:HNW000211
Kód výrobce:IQTA012
 

 

iQtech SmartLife kouřový senzor
Chraňte svůj domov a mějte vždy kontrolu nad svým majetkem. Jakmile citlivé senzory zaznamenají kouř, spustí hlasitý alarm a v propojeném mobilním telefonu se objeví upozornění.

  • Wifi připojení s dosahem 45m
  • Nenápadný design
  • Rozměry 68x28 mm
  • Snadná montáž pomocí 3M lepenky
  • Ovládací aplikace v češtině

Bezpečí domova
Detektor díky bezdrátovému připojení s dosahem 45m je možné přimontovat prakticky kamkoliv ve vašem domě nebo kanceláři. Po detekci kouře se spustí hlasitý alarm s hlasitostí 90 dB a na váš telefon bude obratem zasláno upozornění o jeho spuštění.

Všestranná aplikace
SmartLife s českou lokalizací, je aplikací, která nabízí řadu funkcí, mimo jiné nastavíte chování různých spotřebičů v případě, že senzor zaznamená kouř. Všechna zařízení z řady SmartLife můžete propojit a ovládat jedinou aplikací.

Klíčové vlastnosti:
Bezdrátový detektor kouře, Wifi připojení, hlasitý alarm s hlasitostí 90 dB, ovládání pomocí aplikace s českou lokalizací, napájení 2x baterie typu CR2 s životností až 2 roky. Podpora chytrých asistentů Apple Siri, Google Home, Amazon Alexa nebo otevřený automatizační systém IFTTT. Snadná montáž pomocí 3M lepenky na kterékoliv místo vaší domácnosti.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi