Produkt je vyřazen!
 

 

iQtech SmartLife SA01

Exa kód : HNW146331
 
 
 
 

 

iQtech SmartLife SA01
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Zabezpečte svůj dům či byt Wi-Fi alarmem. Můžete ho jednoduše ovládat prostřednictvím mobilní aplikace. Jakmile dojde ke splnění podmínek určených v aplikaci, spustí se siréna o hlasitosti 90 dB. Jedná se pouze o sirénu bez senzorů.
 
 

721 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

596 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Zabezpečte svůj dům či byt Wi-Fi alarmem. Můžete ho jednoduše ovládat prostřednictvím mobilní aplikace. Jakmile dojde ke splnění podmínek určených v aplikaci, spustí se siréna o hlasitosti 90 dB. Jedná se pouze o sirénu bez senzorů.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

iQ Tech

Exa kód:HNW146331
Kód výrobce:iQTSA01
 

 

iQtech SmartLife SA01
Zabezpečte svůj dům či byt Wi-Fi alarmem iQtech SmartLife SA01. Můžete ho jednoduše ovládat prostřednictvím mobilní aplikace. Jakmile dojde ke splnění podmínek určených v aplikaci, spustí se automaticky siréna o hlasitosti 90 dB a ve vašem telefonu se zobrazí upozornění. Umístěte alarm na místa, která potřebujete mít pod kontrolou. Díky minimalistickému designu se bude hodit kamkoliv.

Pomocník, který bdí za vás

Pusťte do vašeho domova chytré technologie, které vám usnadní život. V aplikaci, kterou si stáhnete do vašeho mobilu či tabletu s operačním systémem Android nebo iOS, přesně nadefinujete, v jaké situaci se má siréna spustit. Za normálních okolností si nenápadného zařízení na zdi ani nevšimnete. V případě ohrožení vás však hlasitý alarm včas zburcuje. Jeho hlasitost dosahuje až 90 dB, a to už jen tak nepřeslechnete.

Využijte automatizované systémy

V přehledné aplikaci s českou lokalizací najdete řadu funkcí nejen pro alarm SA01. Můžete připojit další zařízení z rodiny SmartLife a využívat naplno možnosti domácí automatizace. Prostřednictvím aplikace můžete například automaticky ovládat zapínání a vypínání spotřebičů podle událostí, která zaznamenají jednotlivá zařízení.

Zapojte do hry domácí asistenty

Externí domácí asistenti nezůstanou stranou. Aplikace SmartLife, kterou najdete v App Storu či na Google Play, podporuje připojení chytrých systémů Apple Siri, Google Home, Amazon Alexa a otevřeného automatizačním systémem IFTTT. Díky inteligentním zařízením iQtech SmartLife, mezi která patří i tento alarm, budete mít bezpečnost domácnosti ve svých rukách.

Jedná se pouze o sirénu bez senzorů.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi