Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Ionic-CARE Triton X6 bílá, 2x

Exa kód : IOC000005
 
 
 
 

 

Ionic-CARE Triton X6 bílá, 2x
 
Skryto EOL
Czech Superpbrands 2021
Heureka Top 2021
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Čistička vzduchu
 
 

7 132 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

5 894 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 357  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Ionic-CARE

Exa kód:IOC000005
Kód výrobce:Triton X6 bílá 2ks
 

 

Ionic-CARE Triton X6 v sobě díky hi-tech technologiím kombinuje výkonnou čističku vzduchu a emitor vzdušných aniontů.

Vlna svěžího, čerstvého a zdravého vzduchu pro Váš byt, dům či kancelář. Dokonalá péče o zdraví.

Čistění vzduchu s účinností 90-96% probíhá naprosto nehlučně a s nulovými náklady na výměnné filtry. Cirkulaci vzduchu v přístroji totiž zajišťuje soustava elektrod, které pohybují vzduchem pomocí tzv. elektronového větru, čímž nahrazují zastaralé ventilátory. Nečistoty jsou zachyceny na bezúdržbovém elektrostatickém filtru. Na ploše 1.100 cm2 spolehlivě ulpí nejen polétavý prach ale i chemikálie, cigaretový kouř, pyly, srst a jiné alergeny, viry, bakterie, plísně a například i rozpadové prvky radonu. Elektronika automaticky reguluje výkon a upozorní i na potřebu očistit filtr.

Prudký nárůst alergií, respiračních i onkologických onemocnění má podle předních lékařských kapacit příčinu i ve skutečnosti, že mnohem více času, než kdy dříve, trávíme v uzavřených prostorách. V moderních bytech nebo kancelářích přitom dýcháme vzduch, který na zdraví rozhodně nepřidá, dokáže zkrátit život i o několik roků a cítíme se v něm unavení a nervózní.

Výhody nákupu Ionic-CARE

  • 96% účinnost při zachytávání polétavých nečistot
  • Kombinovaná čistička vzduchu s ionizátorem
  • Nulové náklady na filtry s neomezenou životností
  • Naprosto bezhlučný provoz, 3 stupně výkonu
  • Minimální provozní náklady, méně než 2 Kč denně
  • Snadná obsluha, údržba i čištění přístroje
  • Kvalitní provedení, moderní design, 3 barevné varianty

Záporné ionty a jejich účinek

  • působí příznivě na dýchací ústrojí a urychlují samočištění plic
  • podporují tvorbu enzymů ovlivňujících pružnost dýchacích cest (snižují tendenci k astmatickým záchvatům)
  • stimulují funkci žláz s vnitřní sekrecí, zlepšují funkci štítné žlázy, stimulují nadledvinky k tvorbě glukokortikoidů a minerálokortikoidů, což jsou látky pomáhající zvládat zátěže
  • zvyšují svalovou sílu a ekonomiku svalové práce
  • příznivě působí na neurotiky a lidi trpící poruchami spánku a různými bolestmi bez organických změn
  • zrychlují hojení ran a popálenin
  • zlepšují akomodaci očí
  • mají příznivý vliv na hypertoniky, způsobují pokles krevního tlaku

Vliv iontů na lidské zdraví

V posledních letech se definitivně potvrdila vážnost vlivu iontové nerovnováhy na lidské zdraví. Přestože na tento škodlivý stav vědci upozorňují již dlouho, až alarmující nárůst civilizačních chorob, alergií, respiračních a duševních potíží donutil odborníky pátrat znovu po příčinách. A výsledky byly v mnohém ohromující!

Mimo klasické viníky zdravotních potíží, jako je znečištění chemikáliemi objevili ještě jeden nenápadný jed. Jed o to zákeřnější, že je neviditelný, není cítit a obtížně se měří. Jedná se o trvalé vystavovaní organizmu působení přebytku škodlivých – kladně nabitých iontů. Prakticky všechny civilizační vymoženosti totiž produkují tyto škodlivé ionty. Automobily, průmyslový smog, umělá vlákna, vysílače, ozónová díra, skleníkový efekt, televize, monitory, zářivky, kopírky, laserové tiskárny atd. Všechny tyto vlivy naprosto vychylují zdravou rovnováhu iontů (kterou nacházíme již jen na některých místech v přírodě) v neprospěch našeho zdraví. Vždyť v průměrné kanceláři se hladina záporných iontů pohybuje blízko nule, zatímco v přírodě je to mezi 800 – 100.000 iontů na cm3. A v průměrné domácnosti nebo na městské ulici nejsou hodnoty iontů o moc vyšší než 100 iontů na cm3.

Přitom právě na těchto místech trávíme většinu svého času! Pracujeme, učíme se, spíme. Převaha škodlivých – kladně nabitých iontů prokazatelně způsobuje bolesti hlavy, zvýšený krevní tlak, nervozitu, únavu a u citlivějších jedinců již po několika týdnech může odstartovat alergii, astma a deprese. Proto také existují právě na tyto škodlivé – kladně nabité ionty přísné hygienické normy.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Čistička vzduchu
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi