Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Intel Core i7-6700K

Exa kód : INT265692
 
 
 
 

 

Intel Core i7-6700K
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Procesor, Patice 1151, Intel Core i7, 4.0 GHz, Grafické jádro Intel HD 530
 
 

10 182 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

8 414 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 509  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Intel

Exa kód:INT265692
Kód výrobce:BX80662I76700K
 

 

Intel Core i7-6700K

Firmu Intel není třeba příliš představovat. Společnost již několik let vyrábí jedny z nejlepších čipových sad a procesorů na trhu vůbec. Procesor Intel Core i7-6700K představuje nejnovější procesory 6. generace s architekturou jádra Skylake. Je určen pro základní desky vybavené novým moderním socketem LGA 1151. Procesory nové architektury Skylake jsou postavené na 14 nm, jednou z mnoha funkcí je nižší spotřeba energie i při vysokém výkonu procesoru, aniž by výkon klesl. Ke znatelnému zvýšení výkonu se pak připojí dvoukanálový řadič, podporující paměti DDR3L a DDR4. V tomto konkrétním případě má procesor v názvu písmeno „K", kde hlavním rozdílem oproti standardním modelům najdeme v odemčeném násobiči.

Moderní architektura Skylake

Moderní architektura 6. generace procesorů, s názvem Skylake, nabídne mnohem více. Využívá výrobní 14nm proces a znatelně byla přepracována celá architektura procesoru. Skylake využívá mnohem vyšší výkon samotných jader procesoru s výrazným nárůstem výkonu grafického čipu a zároveň nižší spotřebu celého procesoru. Grafické čipy u procesoru Skylake si dokáží také poradit i se stále narůstajícím počtem displejů s vysokým rozlišením, jako je WQHD 2560 x 1400, ale také 4K 3840 x 2160. iGPU tak může bezpečně soupeřit i s levnějšími dedikovanými grafikami od AMD, nebo nVidia. Grafický čip Gen 9 LP je velice výkonný, dokáže si tak poradit i s méně náročnými hrami MMO a MOBA v rozlišení Full HD bez ztráty kvality a bez nutnosti dokoupení další grafické karty. Integrovaná grafika nese název HD 530, poskytne maximální takt až 1200 MHz a podporuje API DirectX 12.

Intel Core i7 disponuje 4 fyzickými jádry s pamětí cache L3 o velikosti 8 MB a frekvencí 4 GHz. Při využití technologie Turbo Boost lze jádra přetaktovat až na 4,2 GHz. Procesor také obsahuje instrukční sady pro práci s různými programy, jako jsou například SSE až SSE4.2, šifrování AES, AVX2, MMX, BMI2, FMA3 a vizualizační technologii VT-x.

Intel Turbo Boost 2 a podpora DDR4 paměti

Specialitou procesoru je podpora technologie Intel Turbo Boost 2, která dokáže automaticky zvýšit frekvenci procesorových jader a tím tak dočasně poskytnout navýšení výpočetního výkonu. Procesory z rodiny Skylake nabídnou také podporu pro dvoukanálové zapojení operačních pamětí moderního standardu DDR4 s rychlostí od 1866 MHz až do 2133 MHz, ale také starších DDR3L s rychlostí 1333 MHz až 1600 MHz. Maximální paměťová propustnost tak může být 34,1 GB/s.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Procesor
Stav produktu  Nový
Patice 
 
 
Patice
Konektor, který slouží k připojení procesoru k základní desce a zajišťuje jeho komunikaci s ostatními komponenty. Můžete se setkat i s označením Socket. Existuje několik druhů patic, proto je vždy třeba dát pozor, aby počet pinů procesoru a patice byl shodný.
 
 
 
 
 
1151
Modelové označení  Intel Core i7
Počet jader 
 
 
Počet jader
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
4
Frekvence procesoru - základní 
 
 
Frekvence procesoru - základní
Udává počet instrukcí v [MHz], které dokáže čip vykonat za 1 sekundu. Všeobecně platí, čím vyšší frekvence, tým vyšší pracovní výkon.
 
 
 
 
 
4.0 GHz
Frekvence procesoru - turbo 
 
 
Frekvence procesoru - turbo
Technologie, která umožňuje jednotlivým jádrům procesoru běžet rychleji, než je jejich základní frekvence, za předpokladu, že to okolnosti (aktuální spotřeba jader nebo teplota) dovolují. Díky této technologii dochází ke zvýšení výkonu v jedno i více vláknových operacích.
 
 
 
 
 
4.2 GHz
Grafické jádro  Intel HD 530
Chladič v balení 
 
 
Chladič v balení
Pokud chladič v balení není, doporučujeme dokoupit.
 
 
 
 
 
Ne
Velikost L3 cache  8096 v KB
Max. TDP  91 W
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná. Ke každé reklamaci přikládejte doklad o nákupu a popis vady. Zboží předávejte kompletní. Pokud reklamaci zasíláte, ujistěte se, že je zabalena a zabezpečena proti poškození.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi