Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

INTEL Celeron Procesor G4900 3.1GHZ/2core/LGA1151/2MB/Coffee Lake

Exa kód : INT265791
 
 
 
 

 

INTEL Celeron Procesor G4900 3.1GHZ/2core/LGA1151/2MB/Coffee Lake
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Počítačový procesor, 8. generace čipů řady Intel Celeron G4900 (Coffee Lake), patice LGA 1151, 2 fyzická jádra, základní frekvence 3,1 GHz, integrovaná grafika Intel UHD Graphics 610, cache 2 MB, 14nm výrobní proces
 
 

699 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

578 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Počítačový procesor, 8. generace čipů řady Intel Celeron G4900 (Coffee Lake), patice LGA 1151, 2 fyzická jádra, základní frekvence 3,1 GHz, integrovaná grafika Intel UHD Graphics 610, cache 2 MB, 14nm výrobní proces

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Intel

Exa kód:INT265791
Kód výrobce:BX80684G4900
 

 

Do domácích sestav: Intel Celeron G4900
Americký “křemíkový” gigant Intel se řadí k předním firmám, které vyrábějí čipové sady a procesory. Na trh společnost uvedla moderní procesor, který zástupcem čipů s architekturou kódově přezdívanou jako Coffee Lake. CPU je určeno pro základní desky vybavené paticí LGA 1151.

Přichází Coffe Lake
Moderní architektura procesorů s kódovým názvem Coffe Lake přináší další optimalizace pro zvýšení výkonu a zlepšení spotřeby. Čipy jsou uzpůsobeny například pro přehrávání 4K videa. Díky výrobní optimalizaci se také u nejrychleji taktovaných čipů daří lépe navyšovat frekvenci.

I pro nenáročné hraní
Grafické čipy u procesorů této série si dokáží také poradit i se stále narůstajícím počtem displejů s vysokým rozlišením. Interní grafický čip si umí poradit i s méně náročnými hrami. Z grafických technologií podporuje DirectX 12, OpenGL 4.4. Procesory jsou vyráběny 14nm technologií a nabízejí nízkou spotřebu energie i při vysokém výkonu. O další navýšení výpočetní síly procesoru se stará dvoukanálový řadič, který podporuje paměti DDR4.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Procesor
Stav produktu  Nový
Patice 
 
 
Patice
Konektor, který slouží k připojení procesoru k základní desce a zajišťuje jeho komunikaci s ostatními komponenty. Můžete se setkat i s označením Socket. Existuje několik druhů patic, proto je vždy třeba dát pozor, aby počet pinů procesoru a patice byl shodný.
 
 
 
 
 
1151
Modelové označení  Intel Celeron
Počet jader 
 
 
Počet jader
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
2
Frekvence procesoru - základní 
 
 
Frekvence procesoru - základní
Udává počet instrukcí v [MHz], které dokáže čip vykonat za 1 sekundu. Všeobecně platí, čím vyšší frekvence, tým vyšší pracovní výkon.
 
 
 
 
 
3.1 GHz
Chladič v balení 
 
 
Chladič v balení
Pokud chladič v balení není, doporučujeme dokoupit.
 
 
 
 
 
Ano
Velikost L3 cache  2048 v KB
Max. TDP  54 W
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná. Ke každé reklamaci přikládejte doklad o nákupu a popis vady. Zboží předávejte kompletní. Pokud reklamaci zasíláte, ujistěte se, že je zabalena a zabezpečena proti poškození.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi