Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

i-Tec USB-C 4K Travel dokovací stanice (20 cm USB-C kabel)

Exa kód : KOU285536
 
 
 
 

 

i-Tec USB-C 4K Travel dokovací stanice (20 cm USB-C kabel)
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Dokovací stanice umožňuje snadno připojit k notebooku, tabletu nebo PC další zařízení pomocí jednoho USB-C kabelu. I-tec USB-C 4K Travel Docking Station je vybavena HDMI a VGA portem, dvěma USB 3.0 porty a jedním USB-C Power Delivery portem.
 
 

1 408 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 164 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 70  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dokovací stanice umožňuje snadno připojit k notebooku, tabletu nebo PC další zařízení pomocí jednoho USB-C kabelu. I-tec USB-C 4K Travel Docking Station je vybavena HDMI a VGA portem, dvěma USB 3.0 porty a jedním USB-C Power Delivery portem.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

i-Tec

Exa kód:KOU285536
Kód výrobce:C31TRAVELDOCKPD20
 

 

iTec USB-C 4K Travel dokovací stanice (20 cm USB-C kabel)
i-tec USB-C 4K Travel Docking Station je díky svým kompaktním rozměrům, nízké hmotnosti a použití i bez napájecího adaptéru vhodná pro uživatele na cestách. Dokovací stanice Vám umožní snadno a rychle připojit k notebooku/tabletu/PC Vaše oblíbená zařízení jediným USB-C kabelem (20 cm).

Dokovací stanice je vybavena HDMI a VGA portem pro připojení externího monitoru nebo projektoru. Využitelný je ale vždy pouze jeden z těchto portů, buď HDMI nebo VGA. V případě připojení monitorů do obou portů dokovací stanice automaticky upřednostní HDMI monitor a VGA monitor bude odpojen. Jako zobrazovací zařízení můžete využít moderní plazmové nebo LCD monitory a televizory. Grafický čip podporuje u HDMI rozlišení 4K 3840×2160@30Hz, u VGA rozlišení Full HD 1920×1200@60Hz.

Wi-fi připojení do sítě je opravdu pohodlné, ale ruku na srdce, pokud chcete opravdu výkon bez kompromisů, není nad kabelové připojení přes Gigabit Ethernet port. Ten však moderním zařízením často chybí. S touto dokovací stanicí získáte snadný přístup do 10/100/1000 Mbps sítě. S klidem si tak můžete vychutnat vysokorychlostní internetové připojení bez jakéhokoli přerušení.

Dokovací stanice dále nabízí 2x USB 3.0 port pro připojení vašich standardních USB 3.1/3.0/2.0 zařízení a vysokorychlostní přenos dat (5 Gbps), 1x USB-C Power Delivery/Datový port pro nabíjení notebooku, tabletu nebo smartphonu s podporou technologie Power Delivery. Do tohoto portu můžete zapojit originální nebo univerzální síťový napájecí adaptér s USB-C konektorem, čímž je během vaší práce s notebookem, tabletem nebo smartphonem zajištěno jeho neustálé dobíjení. Tento port rovněž podporuje přenos dat a můžete zde tedy připojit svá moderní datová zařízení s USB-C konektorem (např. Ethernet adaptér, USB Flash Disk…). Přes tento port však nelze přenášet video.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi