i-Tec USB-C 3.1 Slim 4-portový HUB

Exa kód : KOU285581
 
 
 
 

 

i-Tec USB-C 3.1 Slim 4-portový HUB
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
USB-C Slim 4-portový HUB, 4x USB 3.0 port pro připojení USB-A zařízení na nový USB-C konektor, pro notebook tablet smartphone PC s USB-C konektorem, kompatibilní s Thunderbolt 3, Windows, Mac OS, Android, Chrome
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

USB-C Slim 4-portový HUB, 4x USB 3.0 port pro připojení USB-A zařízení na nový USB-C konektor, pro notebook tablet smartphone PC s USB-C konektorem, kompatibilní s Thunderbolt 3, Windows, Mac OS, Android, Chrome

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

i-Tec

Exa kód:KOU285581
Kód výrobce:C31HUB404
 

 

iTec USB-C 3.1 Slim 4-portový HUB
ADVANCE Series je nejvyšší řada příslušenství i-tec, která vám umožní využívat špičkové technologie produktů v moderním designu a exkluzivním balení.

Má váš nejnovější notebook, tablet nebo smartphone jen jediný USB-C port nebo Thunderbolt 3 a vy chcete i nadále používat běžné USB periferie? Jste kvůli nedostatku USB portů nucení neustále připojovat a odpojovat svá oblíbená USB zařízení? S tímto hubem získáte další 4 standardní USB 3.0 porty. Připojte si externí klávesnici a myš, přenášejte data nebo filmy z USB flash disku rychlostí až 5 Gbps nebo nabíjejte svá mobilní zařízení.

Hub nevyžaduje instalaci ovladačů, pouze jej pomocí USB-C kabelu připojíte a můžete jej ihned začít využívat. Hub má vestavěnou přepěťovou ochranu vašeho počítače pro případ zkratu na periferních zařízeních. Samozřejmostí je zpětná kompatibilita s USB 2.0. Díky kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti jej můžete mít v brašně stále sebou.

Hub je vhodný pro použití s Apple MacBook 2015, Chromebook Pixel 2015, Acer Switch Alpha 12, Dell XPS 13, HP EliteBook Folio G1 a dalšími zařízeními s USB-C konektorem. Tento konektor má řadu výhod. Je menší a symetrický, což umožňuje snadné zapojení, protože nemusíte dávat pozor na otočení konektoru.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi