Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

i-Tec USB 3.0 Thunderbolt 3 Docking Station

Exa kód : KOU285593
 
 
 
 

 

i-Tec USB 3.0 Thunderbolt 3 Docking Station
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Thunderbolt 3 Metal duální 4K dokovací stanice; video 2x 4K/60Hz nebo 1x 5K/60Hz; 2x Thunderbolt 3 port, podpora nabíjení (Power Delivery), Power Adapter 135W, 1x GLAN Ethernet, 4x USB 3.0, 1x USB 3.0 , čtečka karet SD, 1x Jack 3.5mm
 
 

6 009 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 966 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 300  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Thunderbolt 3 Metal duální 4K dokovací stanice; video 2x 4K/60Hz nebo 1x 5K/60Hz; 2x Thunderbolt 3 port, podpora nabíjení (Power Delivery), Power Adapter 135W, 1x GLAN Ethernet, 4x USB 3.0, 1x USB 3.0 , čtečka karet SD, 1x Jack 3.5mm

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

i-Tec

Exa kód:KOU285593
Kód výrobce:TB3HDMIDOCK
 

 

iTec USB 3.0 Thunderbolt 3 Docking Station - Rychlost světla na dosah
Zanechte všechny limity a veškerá omezení konečně za sebou! Technologie Thunderbolt 3 v naší dokovací stanici překonává mnohonásobně vše, s čím jste až doposud pracovali. Dvakrát rychlejší než Thunderbolt 2 a dokonce osmkrát rychlejší v porovnání s technologií USB 3.0 (či USB-C 3.1 Gen1). Když k vašemu notebooku připojíte tuto dokovací stanici, nezařadíte jen vyšší rychlost, ale doslova si otevřete dveře budoucnosti dokořán.

Chcete si užívat video ve vysokém rozlišení? S naší dokovací stanicí máte možnost připojit až 2 monitory s rozlišením 4K (s vysokou obnovovací frekvencí 60 snímků za vteřinu) a pokud by vám bylo málo i to, klidně si ke stanici připojte Thunderbolt 3 monitor s rozlišením až 5K/60Hz!

Potřebujete ultra rychlý přenos dat? Naše dokovací stanice je vybavena přenosovou rychlosti až 5GB za vteřinu. Na co jste byli nuceni čekat dlouhé minuty, máte nyní k dispozici během několika vteřin! Limity, které technologie Thunderbolt 3 v naší dokovací stanici nabízí, jsou tak vysoké, že dokáží:

  • zálohovat 256 GB pevný disk za necelou minutu
  • zkopírovat 4K film za pouhých 30 vteřin
  • přenést text všech knih, které kdy lidstvo napsalo (odhadem 170 miliónů knih), během necelých 10 hodin

(Pro dosažení těchto rychlostí je zapotřebí připojení rychlého úložného média, např. NVMe disků)

Dokonale zorganizované pracovní místo
Vyhněte se neustálému připojování a odpojování kabelů pokaždé, když si berete váš notebook s sebou – naše dokovací stanice vám umožní snadno připojit všechna vaše zařízení (USB, připojení k LAN síti, externí monitory, paměťové karty, a dokonce i nabíjení vašeho notebooku), za pomoci jednoho jediného Thunderbolt 3 kabelu (One-Touch-System). A co víc – k dispozici vám nebude jen samotná dokovací stanice – díky technologii Daisy Chain (vzájemné řetězové propojování) k ní můžete připojit až 5 dalších zařízení, vybavených technologií Thunderbolt 3 (externí úložná zařízení, monitory apod.)


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi