Hyundai PR 650 BTDAB

Exa kód : HYU100247
 
 
 
 

 

Hyundai PR 650 BTDAB
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Přenosný radiopřijímač s DAB+/FM tunerem, Bluetooth, LCD displej, výdrž na baterii až 14 h, sluchátkový výstup, AUX vstup, budík
 
 

1 490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 231 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 75  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Přenosný radiopřijímač s DAB+/FM tunerem, Bluetooth, LCD displej, výdrž na baterii až 14 h, sluchátkový výstup, AUX vstup, budík

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Hyundai

Exa kód:HYU100247
Kód výrobce:HYUPR650BTDAB
 

 

Hyundai PR 650 BTDAB

Digitální rozhlasové vysílání DAB+
Již více jak 95% populace České republiky je dnes umožněno přijímat nový digitální standard rozhlasového vysílání, tzv. DAB+ rádio. Bez nutnosti připojení k internetu lze naladit více stanic než v současném FM pásmu. A to ve výrazně lepší kvalitě a bez jakéhokoliv šumu. Rozhlasové vysílání DAB+ je navíc doplněno i zobrazením textových nebo obrazových informací přímo na displej přijímače. Využívejte naplno všech výhod digitálního rozhlasového vysílání DAB+.

Nerušený poslech kdykoliv a kdekoliv
Přenosný radiopřijímač Hyundai PR650BTDAB je určen pro všechny, kteří si chtějí dopřát poslech své oblíbené rozhlasové stanice, interpreta nebo podcastu kdekoliv. Díky zabudované, 2000 mAh baterii, nabídne až 14 hodin nerušeného poslechu na jedno nabití. Nabijete jej jednoduše, prostřednictvím přiloženého Micro USB kabelu a např. nabíječkou k vašemu mobilnímu telefonu.

Na přehledném barevném LCD displeji snadno zvolíte mezi nabízenými režimy přehrávání. Radiopřijímač nabízí poslech DAB+ i FM rozhlasových stanic, dále možnost bezdrátového propojení díky funkci Bluetooth a v neposlední řadě přehrávání prostřednictvím AUX vstupu. Pro ničím nerušený poslech je určen 3,5mm sluchátkový výstup. Neopomíjenou funkcí je možnost budíku, s volbou buzení tónem, DAB+ nebo FM rádiem.

Funkce

  • DAB+/FM tuner (30 DAB, 30 FM předvoleb)
  • Barevný LCD displej
  • Bezdrátové Bluetooth streamování
  • Budík
  • Provoz na vestavěnou baterii

Specifikace

  • Bluetooth V5.0
  • Frekvence DAB: 174 - 240 MHz
  • Frekvence FM: 87,5 - 108 MHz
  • Zabudovaná nabíjecí baterie 2000 mAh
  • Doba provozu 14 h (při 60% hlasitosti)
  • Výkon 1 x 1,2 W (RMS)

Konektory a vstupy

  • Nabíjecí Micro USB vstup (Micro USB kabel je součástí balení)
  • Sluchátkový výstup
  • AUX vstup

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci nadrozměrných domácích spotřebičů hlaste na servisní linku na čísle: 577 055 333.
Malé domácí spotřebiče či spotřební elektroniku lze reklamovat přímo u servisních středisek vypsaných na internetových stránkách výrobce hyundai-electronics.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi