Produkt je vyřazen!
 

 

Hyundai JE 337II

Exa kód : HYU100062
 
 
 
 

 

Hyundai JE 337II
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Odšťavňovač s motorem o příkonu 400W, schopnost regulovace výkonu dle tvrdosti zpracovávané suroviny, široký plnící otvor o průměru 65mm a rozsah otáček 9000-13000 otáček/min, nádoba na džus s víčkem o objemu 450ml a nádoba na odpad o objemu 1.3l, kvalitn
 
 

950 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

785 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Odšťavňovač s motorem o příkonu 400W, schopnost regulovace výkonu dle tvrdosti zpracovávané suroviny, široký plnící otvor o průměru 65mm a rozsah otáček 9000-13000 otáček/min, nádoba na džus s víčkem o objemu 450ml a nádoba na odpad o objemu 1.3l, kvalitn

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Hyundai

Exa kód:HYU100062
Kód výrobce:HYUJE337II
 

 

Hyundai JE 337II

Vstříc zdravějšímu životnímu stylu
Začít žít zdravěji a získat nové stravovací návyky je v dnešní době čím dál jednodušší! Zvláště, když máte k ruce tak šikovného pomocníka, jako je odšťavňovač Hyundai JE337II, se kterým vytěžíte z ovoce všechny živiny a vitamíny, doplníte energii a dodáte tělu novou sílu do života.

Chytrý a výkonný
Výkonný motor s příkonem 400 W a zpětným chodem je schopen zpracovat širokou škálu ovoce a zeleniny. Motor si také sám reguluje výkon dle tvrdosti zpracovávané suroviny. Odšťavňovač disponuje dvěma rychlostmi – I nízkou a II vysokou. Nabízí skvělý rozsah otáček 9000–13000 ot./minutu.

Větší kusy? Žádný problém!
Široký otvor o průměru 65 mm dovolí zpracovávat i větší kusy. Džus pak vytéká do nádoby o objemu 450 ml a odpad padá do nádoby o objemu 1,3 l. Mezi příslušenstvím naleznete v balení také praktické víčko na nádobu na džus, díky němuž jednoduše uchováte džud v lednici. Odšťavňovač je vybaven kvalitním nerezovým sítkem, integrovaným separátorem pěny, bytelným pěchovadlem a praktickým čisticím kartáčkem.

Čištění bez starostí
Jednotlivé díly lze mýt v myčce na nádobí, a proto se přístroj velmi lehce čistí. Sestavení je rychlé a intuitivní. Pojistka proti přetížení a bezpečnostní uzavírací systém ochrání jak vás, tak přístroj před nesprávným zacházením, újmou nebo poškozením přístroje.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Odšťavňovač
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Hmotnost a rozměry 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci nadrozměrných domácích spotřebičů hlaste na servisní linku na čísle: 577 055 333.
Malé domácí spotřebiče či spotřební elektroniku lze reklamovat přímo u servisních středisek vypsaných na internetových stránkách výrobce hyundai-electronics.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi