Produkt je vyřazen!
 

 

Hyundai FMT 263

Exa kód : HYU365227
 
 
 
 

 

Hyundai FMT 263
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

249 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

206 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Hyundai

Exa kód:HYU365227
Kód výrobce:HYUFMT263
 

 

FM transmitter Hyundai FMT263 vás překvapí svým malým rozměrem. Díky němu nebude v autě nijak zavazet, zároveň však poskytuje celou řadu užitečných funkcí. Stačí jej zapojit do automobilové zásuvky s napětím 12 – 24 V. Na přehledném LCD displeji transmitteru nastavíte volnou FM frekvenci (v rozsahu 87,6 – 107,9 MHz), kterou následně naladíte i na autorádiu. Pak už vám nic nebude bránit k nerušenému zpříjemnění dlouhé cesty.

Audio soubory lze přes FM transmitter Hyundai FMT263 přehrávat hned z několika zdrojů. Transmitter si poradí jak s USB Flash disky, tak i s MicroSD kartami. V obou případech přehrává jak MP3, tak i WMA soubory. V případě, že chcete přehrávat soubory z mobilního telefonu nebo jiného přehrávače, lze využít i zabudovaný Line-In vstup. Přístroj disponuje i přednastavenými ekvalizéry.

Maximálně pohodlné ovládání

Každý automobil má různě řešené uspořádání ovladačů nebo jinak umístěné elektrické zásuvky. I z tohoto důvodu je součástí balení FM transmitteru Hyundai FMT263 dálkové ovládání. S jeho pomocí tak můžete pohodlně přepínat skladby nebo i měnit hlasitost. Elektrickou energii transmitter plně získává pouze z autozásuvky.

LCD 1” (2,5 cm) displej, bílé znaky
204 FM frekvencí (87,6 - 107,9 MHz)
USB vstup
Vstup pro Micro SD karty
Line in vstup
Podpora formátů MP3, WMA
Přednastavené ekvalizéry
Ovládání hlasitosti
Dálkové ovládání
Napájení 12 až 24 V


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci nadrozměrných domácích spotřebičů hlaste na servisní linku na čísle: 577 055 333.
Malé domácí spotřebiče či spotřební elektroniku lze reklamovat přímo u servisních středisek vypsaných na internetových stránkách výrobce hyundai-electronics.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi