Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Hyundai DV-2-X 227 DU

Exa kód : HYU100119
 
 
 
 

 

Hyundai DV-2-X 227 DU
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Stolní DVD přehrávač s podporou různých video, obrázkových a hudebních formátů, včetně českých Divx titulků, podpora CD médií, USB vstup s podporou pro přehrávání fotografií, filmů a hudby, komponentní + SCART a další rozhraní, dálkové ovládání, české men
 
 

772 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

638 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Stolní DVD přehrávač s podporou různých video, obrázkových a hudebních formátů, včetně českých Divx titulků, podpora CD médií, USB vstup s podporou pro přehrávání fotografií, filmů a hudby, komponentní + SCART a další rozhraní, dálkové ovládání, české men

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Hyundai

Exa kód:HYU100119
Kód výrobce:HYUDV2X227DU
 

 

DVD přehrávač Hyundai DV2X227DU
Přístroj s označením DV2X227DU z produkce firmy Hyundai je kompaktní stolní přehrávač médií DVD a CD s podporou různých video, obrázkových a hudebních formátů včetně českých Divx titulků. Kromě přehrávání z optických médií můžete také využít USB 2.0 port pro přehrávání fotografií, filmů a hudby uložených na USB paměťovém disku nebo externím pevném disku.

Oprašte svou sbírku DVD
Přehrávač umožňuje přehrávat Vaše oblíbené filmy nahrané na dříve velmi oblíbených DVD diskách. Díky tomu budete moci sledovat velké množství filmů, které pro tento druh optického nosiče byly vyvedeny. Přehrávat je také možné i nejrůznější multimediální obsah jako jsou obrázky anebo například hudba.

Snadné ovládání
Samozřejmostí je i intuitivní dálkové ovládání, takže ani nebudete muset studovat manuál. Pomocí českého menu na obrazovce získáte přístup k velkému množství nastavení přehrávače a dalším nadstandardním funkcím.

Klíčové vlastnosti:
DVD přehrávač Hyundai DV2X227DU přehrává média typu CD, CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD+R, DVD+RW, DVD-RW, VCD/SVCD a z portu USB přehraje JPG, MP3, WMA, AVI, DivX 3, DivX 4, DivX 5, DivX 6, XviD soubory. Obrazový výstup je možný prostřednictvím tradičních konektorů v podobě AV, S-Video, komponentní a SCART výstupu a audio výstup je k dispozici v podobě dvoukanálového analogového zvuku a přítomný je i digitální koaxiální výstup.

Rozměry přehrávače jsou 225 x 45 x 235 mm při hmotnosti 1.10 kg. Snadným nastavením přístroje Vás provede přehledné české menu. Pohodlné ovládání zajistí dodávaný dálkový ovladač.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci nadrozměrných domácích spotřebičů hlaste na servisní linku na čísle: 577 055 333.
Malé domácí spotřebiče či spotřební elektroniku lze reklamovat přímo u servisních středisek vypsaných na internetových stránkách výrobce hyundai-electronics.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi