Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Hyundai DV-2-H 478 DU

Exa kód : HYU365228
 
 
 
 

 

Hyundai DV-2-H 478 DU
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

997 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

824 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Hyundai

Exa kód:HYU365228
Kód výrobce:HYUDV2H478DU
 

 

Multimediální přehrávač Hyundai DV2H478DU nabízí široké spektrum funkcí a možností přehrávání. V diskové mechanice snadno přehrajete DVD-R/RW disky, ale také CD-R a CD-RW disky. Pro přehrávání lze využít také čelního USB vstupu pro Flash Disky.

Přehrávač nemá potíže s přehráváním souborů ve formátu MP3, WMA, JPG, AVI, MPG, DivX 4.x, 5.x a vyšší, Xvid. Předinstalovaný Subtitle Manager poslouží ke změně vzhledu zobrazovaných titulků. Samozřejmostí je podpora českých znaků v titulcích.

Pro připojení přehrávače k televizoru je na výběr celá řada konektorů. Majitelé moderních televizorů jistě ocení možnost propojení prostřednictvím HDMI konektoru. Chcete-li přehrávač využívat ve spojení se starším typem televizoru, máte na výběr z komponentního video výstupu (Y, Pb, Pr), SCART konektoru nebo digitálního koaxiálního audio výstupu a kompozitního video výstupu.

Přehrává CD-R/RW, SVCD, VCD, DVD, DVD-R/-RW, DVD+R/+RW
Čelní USB vstup
Podpora formátu MP3, WMA, JPG, AVI, MPG, DivX 4.x, 5.x a vyšší, Xvid
Subtitle Manager - možnost volby vzhledu titulků
Podpora české diakritiky titulků
Konektory: HDMI výstup, Komponentní video výstup (Y, Pb, Pr), SCART, Digitální koaxiální audio výstup, Kompozitní video výstup


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci nadrozměrných domácích spotřebičů hlaste na servisní linku na čísle: 577 055 333.
Malé domácí spotřebiče či spotřební elektroniku lze reklamovat přímo u servisních středisek vypsaných na internetových stránkách výrobce hyundai-electronics.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi