Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

HyperX Predator - 16 GB DDR4, 3600, CL17, DIMM

Exa kód : KIN277524
 
 
 
 

 

HyperX Predator - 16 GB DDR4, 3600, CL17, DIMM
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Operační paměť, Celková kapacita 16 GB, Počet modulů 1, DDR4, CAS latency 17, Frekvence paměťového modulu 3600 MHz, Formát modulu DIMM, Low Voltage Ne
 
 

2 110 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 744 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 105  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

HyperX

Exa kód:KIN277524
Kód výrobce:HX436C17PB3/16
 

 

Udělej ze svého soupeře kořist.

Dopřej svému počítači s procesorem AMD nebo Intel výkon, jaký potřebuješ na to, aby ses udržel na vrcholu potravinového řetězce, s rekordně výkonnou1 ultrarychlou pamětí HyperX Predator DDR42. Zrychli snímkovací frekvenci, zajisti plynulý streaming nebo úpravy videí díky rychlosti až 4800 MHz a rychlému časování CL12–CL19. Agresivní a stylový chladič v černé barvě a odpovídající černá deska plošných spojů ti umožní vyhnout se horku a zatopit tvým nepřátelům. Paměť je k dispozici v jednotlivých modulech s kapacitou 8–32 GB a v sadách po dvou, čtyřech a osmi s kapacitou 16–256 GB. Predator DDR4 má certifikát Intel XMP s profily, které jsou optimalizovány pro nejnovější čipové sady od Intelu – stačí si vybrat ručně vyladěný profil v BIOSu a jsi připraven vyrazit. Spolehlivé paměti HyperX Predator DDR4 jsou 100% prozkoušeny ve výrobním závodě a dodávají se s doživotní zárukou. Získáš mimořádnou kombinaci: špičkový výkon a maximální jistotu.

  • vysoké rychlosti a nízká latence zajišťují mimořádný výkon,
  • profily Intel XMP optimalizované pro nejnovější čipové sady Intel,
  • kompatibilní s procesorem AMD Ryzen.
  • dravý chladič z černého hliníku.

Vysoké rychlosti a nízká latence zajišťují šílený výkon.

S rychlostmi až 4800 MHz spojenými s rychlým časováním CL12–CL19 podpoří tvůj systém s procesorem AMD nebo Intel při hrách, úpravě videí a vysílání. Paměť Predator DDR4 je volba pro overclockery, tvůrce počítačů a hráče.

Optimalizováno pro Intel s profily XMP

Díky technologii Intel Extreme Memory Profile je přetaktování hračka. Jednoduše v BIOSu vyber jeden z vestavěných, ručně vyladěných profilů a využij výhody přetaktování, aniž bys musel časování paměti nastavovat ručně.

Kompatibilní s procesorem AMD Ryzen

Získej paměť, která je kompatibilní s procesorem Ryzen a lze ji bezproblémově začlenit do systémů s procesory značky AMD. Spolehlivé a kompatibilní zvýšení výkonu tvojí sestavy.

Dravý chladič z černého hliníku.

Černočerný hliníkový chladič a odpovídající černá deska plošných spojů udrží tvoji výbavu v chodu a dopřejí ji hustý vzhled.

Spolehlivost s celoživotní zárukou

Rychlost paměťových modulů HyperX jsou je 100% přezkoušená, takže se nebudou vyskytovat žádné výrobní a materiálové vady. Predator DDR4 se dodává s celoživotní zárukou a více než 30 roky zkušeností.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Operační paměť
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Celková kapacita  16 GB
Počet modulů  1
Typ RAM 
 
 
Typ RAM
V dnešní době se můžeme setkat s několika typy operační paměti. Paměť DIMM je využívaná hlavně v osobních počítačích, pracovních stanicích a serverech. Paměť SO-DIMM je rozměrově velmi malá paměť, která se používá primárně v noteboocích.
 
 
 
 
 
DDR4
CAS latency 
 
 
CAS latency
Latence RAM udává čas, který spotřebuje paměťový řadič, když vyšle příkaz k paměti RAM a načte data. Latence CAS popisuje pouze celkový počet cyklů, nikoli dobu jejich trvání v ns.
 
 
 
 
 
17
RGB osvětlení  Ne
Frekvence paměťového modulu 
 
 
Frekvence paměťového modulu
Frekvence paměti udává její takt. Platí, že čím vyšší frekvence, tím je větší propustnost paměti a její výkon.
 
 
 
 
 
3600 MHz
Formát modulu 
 
 
Formát modulu
RAM se formátově dělí na DIMM a SO-DIMM. DIMM jsou vhodně pro běžné PC a SO-DIMM se většinou používá v noteboocích.
 
 
 
 
 
DIMM
Low Voltage  Ne
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi