Produkt je vyřazen!
 

 

Huawei Watch Fit NEW Graphite Black

Exa kód : SMT002679
 
 
 
 

 

Huawei Watch Fit NEW Graphite Black
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Chytré hodinky, Velikost displeje 1,64 ", Voděodolnost 5 ATM, GPS, Bluetooth, Měření tepu, Materiál řemínku Silikon
 
 

2 190 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 810 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 110  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Huawei

Exa kód:SMT002679
Kód výrobce:HUAWFITNEWBK
 

 

Huawei Watch Fit
Chytré hodinky dnes nesmí chybět na ruce nikomu! A není to jen módní záležitost – chytré hodinky vám toho řeknou opravdu mnoho. Ulehčí vám každodenní život, budou vaším osobním trenérem a doprovodí vás jako elegantní doplněk i na různé akce.

Huawei Watch Fit NEW hodinky vás budou sledovat při sportovních aktivitách, kdy vám prozradí spoustu poznatků pro zlepšení vaší kondice. Ve společnosti nebo práci vás upozorní na příchozí hovory, SMS zprávy i události v kalendáři. Navíc se stanou i skvělým společníkem vašeho zdraví.

  • Celodenní monitorování SpO2
  • Dlouhá životnost baterie, až 10 dní
  • 97 režimů cvičení
  • AMOLED displej o velikosti 1,64"
  • Nepřetržité sledování srdeční frekvence
  • Dokonalé provedení
  • Přehledný displej

Hodinky Huawei Watch Fit NEW jsou vybaveny přehledným 1,64" obdélníkovým AMOLED displejem s rozlišením 280 x 456 pixelů, který vám poskytne ultra jasný zážitek ze sledování. Pro ještě větší pohodlí vám displej poskytne automatické nastavení jasu, což vám poskytne skvělou čitelnost na slunci. Díky Always-On ciferníkům si pak doladíte vzhled hodinek vlastnímu stylu i náladě.

  • Velikost displeje 1,64"
  • 2,5D zakřivené sklo
  • Rozlišení 280 x 456 pixelů
  • Jemnost 326 PPI
  • Poměr obrazovky k tělu 70 %

Přizpůsobí se vám
Kromě oficiálních ciferníku ve Watch Face Store si můžete vytvořit i své vlastní, třeba s libovolnou fotografií z mobilního telefonu. Na displeji také můžete mít zobrazeno, co opravdu potřebujete a na čem vám záleží nejvíce. Na první pohled tak můžete zjistit informace o počasí, srdeční tep, ušlé kroky nebo výdrž baterie.

Výdrž baterie
Nestrachujte se, že budete muset svého parťáka dokola nabíjet. Vylepšená baterie vám poskytne až 10 dní výdrže a díky technologii rychlého dobíjení doplníte šťávu na celodenní fungování za pouhých 5 minut.

Pro sport jako stvořené
Chcete se začít více hýbat a nevíte, jak začít? Již nemusíte hledat cvičná videa na internetu. Hodinky vám poskytnou až 12 animovaných tréninků, jako je například cvičení v práci nebo protažení celého těla. Vybírat také můžete až z 97 režimů cvičení, kde najdete například běh, plavání, jízdu na kole nebo skákání přes švihadlo – to vám zajistí přesné sledování vaší aktivity. Hodinky sledují srdeční tep v reálném čase, spálené kalorie a dobu trvání cvičení. Díky vestavěnému GPS senzoru také sledují zdolanou trasu. Hodinky také dokážou automaticky rozpoznat začátek tréninku a typ pohybu a připomenou vám jej sledovat. Po dokončení si můžete v aplikaci HUAWEI Health zobrazit podrobnější metriky, profesionální analýzy a vědecké pokyny.

V jaké jste kondici?
Huawei Watch Fit NEW také sledují váš kondiční pokrok po celý den a připomínají vám, abyste se jednou za čas postavili, atím zabránili dlouhodobému sezení. Hodinky zaznamenávají vaše kroky, aktivní hodiny a období aktivit střední až vysoké intenzity do tří barevných kruhů a poskytují vám pocit úspěchu při jejich dokončení.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Chytré hodinky
Stav produktu  Nový
Tvar ciferníku  Čtvercový
Velikost displeje 
 
 
Velikost displeje
Tato hodnota uvádí velikost displeje v palcích. Čím vyšší hodnota, tím větší displej.
 
 
 
 
 
1,64 "
Vlastnosti 
Voděodolnost 
 
 
Voděodolnost
Velká část chytrých hodinek je vodotěsná. Můžete je potřísnit vodou, případně s nimi plavat. O stupni krytí vypovídá označení, které buď uvádí tlak, který snesou (údaj v ATM) nebo stupeň krytí (IP67, IP68).
 
 
 
 
 
5 ATM
NFC 
 
 
NFC
Tato funkce, celým názvem Near field comunication, se používá pro bezkontaktní párování s dalšími zařízeními, případně pro bezkontaktní platby. Pouhým přiložením zařízení, které podporuje NFC, tak můžete spárovat připojení BlueTooth s dalším zařízením, které funkci podporuje.
 
 
 
 
 
Ne
GPS 
 
 
GPS
Hodinky, které v sobě mají integrovaný mobil GPS jsou schopny poskytnout přesné údaje o pohybu a sportovních aktivitách na mapě. Navíc poskytují přesnější výstupy z měření.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově hodinky připojíte ke své domácí síti, potažmo k internetu. Následně mohou automaticky provádět např. aktualizace, případně stahovat další soubory z internetu.
 
 
 
 
 
Ne
SIM 
 
 
SIM
Některé chytré hodinky podporují možnost vložení SIM karty, díky které lze přímo z hodinek telefonovat, případně provádět datové přenosy v sítích 3G/4G.
 
 
 
 
 
Ne
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos dat mezi hodinkami a dalším zařízením. V praxi se používá ke spárování například s chytrým telefonem či tabletem. Tato funkce patří k základní výbavě veškerých současných chytrých hodinek.
 
 
 
 
 
Ano
Měření tepu 
 
 
Měření tepu
Velká část chytrých hodinek poskytuje možnost měření srdečního tepu. Jsou vybaveny na spodní straně snímačem, který tuto funkci zajišťuje.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní informace 
Materiál řemínku  Silikon
Barva řemínku  Černá
Barva ciferníku  Černá
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Záruční a pozáruční servis produktů Huawei zajišťuje BRITEX-CZ, s.r.o., Milady Horákové 125, Kladno 1, 272 01. Opravu hlaste na tel. čísle 312 242 415-7.



 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi