Produkt je vyřazen!
 

 

Huawei Bluetooth Repro White

Exa kód : SMP101723
 
 
 
 

 

Huawei Bluetooth Repro White
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Přenosné reproduktory, Typ reproduktoru 1.0, Bluetooth, Výkon satelitu RMS do 5 W
 
 

490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

405 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Huawei

Exa kód:SMP101723
Kód výrobce:95HWS120
 

 

Bluetooth stylový repráček Huawei AM08, bílá
Originálně zpracovaný miniaturní repráček, který vás i přes svou velikost příjemně překvapí svým perfektním bohatým zvukem, dotykovým ovládáním, podporou technologie bluetooth či možností handsfree hovorů díky zabudovanému mikrofonu.

Design
Reproduktor vypadá stejně dobře, jako hraje. Jedná se o sofistikovaný design inspirovaný labutím krkem. AM08 je vyroben z kvalitního, robustního lesklého plastu, je lehký a má kompaktní rozměry, takže jej můžete brát kamkoliv s sebou a přitom o něm nebudete ani vědět.

Zatímco spodní část reproduktoru slouží výhradně pro zvukový výstup, horní část je vybavena řadou ovládacích dotykových prvků a pulzujícím světlem, které dodá poslechu ten správný šmrnc.

Bluetooth
Kromě stylového a neotřelého designu vás reproduktor jistě také osloví svou skvělou výbavou. Reproduktor je vybaven technologií Bluetooth, díky které nemusíte sebou na cesty brát žádný kabel pro připojení reproduktoru k dalším zařízením. Stačí pouze reproduktor propojit pomoci této technologie a můžete si užívat perfektní zvuk. Dosah při použití BT je přibližně 10 m.

Hands-Free
Reproduktor je vybaven taktéž vestavěným mikrofonem, takže ho můžete klidně využívat jako hands-free v situacích, kdy potřebujete mít volné ruce.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Přenosné reproduktory
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Typ reproduktoru 
 
 
Typ reproduktoru
Tento parametr uvádí, o jaké reproduktory podle konfigurace se jedná. Může jít o bezdrátový BlueTooth reproduktor, 2.0, 2.1 nebo třeba 5.1 reproduktory, kdy první číslo před tečkou uvádí, kolika samostatnými reproboxy systém disponuje, jednička za tečkou pak značí přítomnost subwooferu.
 
 
 
 
 
1.0
Konstrukce 
 
 
Konstrukce
Tento parametr udává konstrukci reprosoustavy. Může jít o regálové reproduktory pro klasické umístění na stůl, případně závěsné nebo sloupové reproboxy.
 
 
 
 
 
Přenosné
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos zvuku mezi reprosoustavou a zařízením, ze kterého je přehráván, obvykle telefonem či tabletem.
 
 
 
 
 
Ano
Technická specifikace 
USB 
 
 
USB
USB je konektor, který slouží k připojení FlashDisků a externích disků k vašemu televizoru pro účely přehrávání/nahrávání obsahu. USB portem disponuje většina moderních televizorů.
 
 
 
 
 
Ano
Ovládání sestavy 
 
 
Ovládání sestavy
Reprosoustava může být vybavena ovládacími prvky buď na satelitním reproduktoru, případně na subwooferu. Některé reprosoustavy disponují dálkovým bezdrátovým dálkovým ovladačem, případně ovladačem na audio kabelu.
 
 
 
 
 
Na sestavě
Výkon satelitu RMS 
 
 
Výkon satelitu RMS
Tato hodnota uvádí ve wattech (w) čistý hudební výkon satelitních reproduktorů. Obvykle platí, že čím je uvedené rozmezí vyšší, tím jsou reproduktory výkonnější.
 
 
 
 
 
do 5 W
Hlasoví asistenti 
Rozměry a hmotnost 
Poznámka 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Záruční a pozáruční servis produktů Huawei zajišťuje BRITEX-CZ, s.r.o., Milady Horákové 125, Kladno 1, 272 01. Opravu hlaste na tel. čísle 312 242 415-7.



 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi