Produkt je vyřazen!
 

 

HOT TOOLS - One-Step Odnímatelný Blow Dry Volumizér

Exa kód : ARI100205
 
 
 
 

 

HOT TOOLS - One-Step Odnímatelný Blow Dry Volumizér
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

1 699 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 404 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 85  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

HOT TOOLS

Exa kód:ARI100205
Kód výrobce:x
 

 

Oceněná značka, ověřená odborníkem

Značka Hot Tools, dnes známá především mezi profesionálními kadeřníky, vstoupila na trh s řadou kulem v roce 1991 v USA. Během své existence získala mnoho ocenění po celém světě. Od roku 2016 se těší popularitě u vlasových stylistů i na evropském trhu. Dnes nabízí celou řadu vysoce výkonných, inovativních, profesionálních stylingových nástrojů, které pomáhají nadšencům být kreativní bez omezení.

Vždy krásná, vždy jedinečná – vždy sama sebou

V roce 2021 se Hot Tools rozhodla rozšířit svůj sortiment a přichází s modelovou řadou PRO SIGNATURE. Tímto krokem potěší každou ženu, která se chce cítit jedinečně, krásně a hledá pomocníky, se kterými úprava vlasů nebude výzvou plnou překážek. Produkty Hot Tools Pro Signature jsou určeny pro fanoušky trendů životního stylu. Díky nim budou moci rychle a jednoduše vytvořit efektivní účesy doma.

Profesionální styling za poloviční čas

Volumizérem z řady PRO SIGNATURE vysušíte a vytvarujete vlasy v jednom kroku, čímž ušetříte čas. Design oválného kartáče s keramickým povrchem Thermaglide zajišťuje rychlé a rovnoměrné proudění vzduchu k vlasům. Zároveň vyhlazujete vlasy a dodáváte jim objem od kořenů po konečky. Štětiny kartáče s aktivním uhlím Refresh3 pomáhají osvěžit a dodat objem suchým vlasům i den po umytí.

Zdravé, lesklé vlasy vždy a všude

Technologie Direct ION podporuje antistatický efekt a vaše vlasy budou nejen lesklé, ale zůstanou zdravé. Zkrácením doby působení horkého vzduchu nedojde k jejich poškození. Zvolte si rychlost a teplotu podle typu účesu, který si přejete vytvořit přesně podle aktuální potřeby a nálady. Hlava volumizéru je odnímatelná. Jedním krokem dosáhnete bohatého, svěžího účesu jako od profesionálního kadeřníka kdekoliv a kdykoliv budete potřebovat.

  • 3 nastavení teploty - vypnuto, nízká, vysoká, chladná
  • 2 m otočný napájecí kabel
  • Obsahuje: 1 oválnou kartáčovou hlavu a 1 rukojeť

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi