Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Hisense H50B7100

Exa kód : HIS246007
 
 
 
 

 

Hisense H50B7100
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
LED televize, 50" (±127 cm), Rozlišení obrazovky 3840 x 2160 (4K Ultra HD), Smart TV, Typ tuneru DVB-T2/C/S2, H.265/HEVC, Wi-Fi, Energetická třída A+, Výkon reproduktorů 16 W
 
 
+ Respirátor KN95, FFP2, respirační rouška (2ks) v hodnotě 129 Kč za 1 Kč
+ Lepší.TV na měsíc v hodnotě 219 Kč zdarma
 

7 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

6 603 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 400  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Hisense

Exa kód:HIS246007
Kód výrobce:H50B7100
 

 

Televizory Hisense řady B7100 disponují vylepšenou technologii HDR 10+. Dříve skryté oblasti tmavého stínu a slunečního světla jsou tak nyní plné jasu a detailů. Zaznamenáte ostré kontrasty a jemné detaily, které byly dříve k vidění pouze v kině. Díky zjednodušenému uživatelskému rozhraní nikdy nebylo ovládání inteligentního televizoru tak snadné. Nejnovější verze operačního systému VIDAA U3.0 je o 50% rychlejší než poslední generace a poskytuje mnohem kratší zaváděcí čas a hladší provoz. K dispozici je velké množství aplikací včetně českých (VOYO, Filmbox Live, Lepší TV, SLEDOVÁNÍ TV, Stream.cz…).

4K
Technologie 4K Ultra HD, dokáže zobrazit čtyřikrát více pixelů při zachování stejné velikosti obrazovky tradičních televizorů s rozlišením 1080p HD a poskytuje tak čtyřikrát větší rozlišení (3840x2160) oproti televizorům s Full HD (1920x1080), čímž umožňuje zobrazení úžasně realistických snímků i krásně přirozený pohyb s neuvěřitelnými detaily.

Anyview Cast
V tomto modelu je vestavěn digitální media reciever. Již není nadále třeba pokukovat přes ramena kohokoliv, abyste mohli sdílet vaši hudbu, foto či videa z vašeho mobilního telefonu či tabletu. Již žádné kabely nebo přenos přes paměťová média. Jednoduše si vyberete média / soubory, které chcete přehrát ve vašem mobilním zařízení – a jedním dotykem se spojíte s televizí Hisense.

Wi-Fi
Připojte se jednoduše bez kabelů k internetu vaší domácí sítě prostřednictvím vestavěné Wi-Fi.

HDMI 2.0
HDMI podporuje obojí – digitální video i audio v jednom spojení. To vytváří nekomprimované digitální přímé RGB spojení od zdroje na obrazovku s cílem dosažení co nejvyšší kvality obrazu. S multi HDMI vstupy na zadní straně a boku TV, můžete spojit různé HD zdroje jako jsou například HD set top box, blue ray přehrávač, herní konzole nebo digitální AV přehrávač. Vaše televize je plně připravena pro budoucnost HD.

Anyview Stream
Tato funkce představuje možnost komfortního sdílení médií ve vaší domácí síti. Média ve vašem mobilním zařízení, kterým může být laptop, mobilní telefon nebo tablet tak mohou být velmi snadno a jednoduše streamována v této televizi Hisense. Nyní můžete bez problémů přehrávat filmy i hudbu z vašeho mobilního zařízení přímo v televizi.

OVLÁDÁNÍ TELEFONEM
Aplikaci REMOTE NOW si můžete jednoduše stáhnout na Apple AppStore nebo na Google Play.

HDR 10+/HLG
Televizory s touto funkcí upravují jas a úrovně barev samostatně pro jednotlivé scény. Poskytují vám jasnější a přesnější obraz v oblastech se stíny, více podrobností v jasech a celkově živější barvy. Televizory zvládnou dekódování souborů ve formátu HDR 10+/HLG z kompatibilních zdrojů, jako jsou zařízení HDMI nebo USB flash disky, a také ze streamovaných zdrojů od poskytovatelů VOD.

HbbTV 2.0.2.
Hybrid broadcast broadband TV (HbbTV), tedy kombinace tradičního televizního vysílání s příjmem přes širokopásmový internet, je technologie propojující svět typicky počítačový a televizní.Vylešená verze 2.0.2. podporuje zejména placené vysílání, rozlišení Ultra HD s kompresí HEVC nebo sdílení obsahu i na dalších zařízeních.

VIDAA
Rozhraní Hisense VIDAA U je jednoduché a rychlé, bez ohledu na to, zda sledujete TV vysílání nebo 4K video z internetu. K dispozici je velké množství aplikací včetně českých (VOYO, Lepsi TV, Sledování TV, Stream, Pohádky…)

HEVC (H.265)
HEVC (označováno také H.265) je nový standard pro kódování videí v rozlišení 4K, který Vám umožní streamovat obsah v rozlišení 4K přes internet nebo přes USB, aniž by bylo třeba dalšího vybavení.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  LED televize
Stav produktu  Nový
Základní parametry 
Úhlopříčka obrazovky 
 
 
Úhlopříčka obrazovky
Velikost obrazovky se obvykle udává jako vzdálenost mezi jejími protilehlými rohy. Úhlopříčka je uváděna buďto v centimetrech, nebo palcích, přičemž 1 palec = 2,54 cm.
 
 
 
 
 
50" (±127 cm)
Technologie TV 
 
 
Technologie TV
Běžně se můžeme setkat s technologiemi LCD, LED, OLED, QLED, případně AMOLED. Technologie se liší použitým zdrojem světla, případně jeho umístěním.
 
 
 
 
 
LED
Rozlišení obrazovky 
 
 
Rozlišení obrazovky
Udává maximální počet bodů, který může být na obrazovce zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří Full HD a Ultra HD (4K). U starších modelů se můžeme setkat s rozlišením HD, případně HD ready.
 
 
 
 
 
3840 x 2160 (4K Ultra HD)
Frekvence 
 
 
Frekvence
Je uváděna v jednotkách hertz (Hz) a udává, kolik snímků je schopna obrazovka zobrazit za jednu sekundu. V praxi platí, že čím větší je hodnota, tím lépe.
 
 
 
 
 
60 Hz
Funkce 
Smart TV 
 
 
Smart TV
Chytré televize nabízí uživateli možnost prohlížení internetových stránek, synchronizaci s chytrým telefonem či tabletem, instalaci aplikací, přístup k televizním archivům a využívání populárních služeb jako jsou například Netflix, YouTube a Spotify.
 
 
 
 
 
Ano
Tunery 
Typ tuneru 
 
 
Typ tuneru
Abyste mohli naladit požadované televizní stanice, potřebujete vhodný typ TV tuneru. Ten umožňuje příjem digitálního pozemního nebo-li terestriálního vysílání (DVB-T/, novější DVB-T2), satelitního vysílání (DVB-S, novější DVB-S2) a kabelového vysílání (DVB-C).
 
 
 
 
 
DVB-T2/C/S2
H.265/HEVC 
 
 
H.265/HEVC
Abyste měli jistotu, že Vaši televizi plně využijete i v budoucnu, doporučujeme, aby podporovala standard H.265/HEVC. Jedná se o moderní video kodeky, které přinášejí ještě vyšší kvalitu videa.
 
 
 
 
 
Ano
Konektivita 
CI slot 
 
 
CI slot
Do tohoto slotu v televizoru můžete vložit dekódovací kartu, která může být potřebná pro příjem kabelového vysílání. Díky ní získáte přístup ke kódovaným programům, které nabízí Váš poskytovatel.
 
 
 
 
 
Ano
USB 
 
 
USB
USB je konektor, který slouží k připojení FlashDisků a externích disků k vašemu televizoru pro účely přehrávání/nahrávání obsahu. USB portem disponuje většina moderních televizorů.
 
 
 
 
 
2
DLNA 
 
 
DLNA
DLNA je technologie pro vytvoření domácí drátové/bezdrátové sítě, ve které je schopen televizor spolupracovat spolu s počítači, tablety a chytrými telefony pro snadné sdílení multimediálního obsahu.
 
 
 
 
 
Ano
LAN, RJ45 
 
 
LAN, RJ45
Podpora LAN znamená možnost připojení k lokální datové síti prostřednictvím kabelu, obvykle za použití konektoru standardu RJ-45. Jedná se o alternativu k bezdrátovému připojení Wi-Fi.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově televizi připojíte ke své domácí síti, potažmo k internetu. Wi-Fi připojení je nezbytné především u Smart TV.
 
 
 
 
 
Ano
Komponentní vstup 
 
 
Komponentní vstup
Používá se pro přenos audio a video signálu. Televizor s komponentním vstupem obsahuje tři vedle sebe umístěné konektory. Tato technologie je postupně vytlačována modernějším rozhraním HDMI.
 
 
 
 
 
Ne
Energetická třída 
 
 
Energetická třída
Určuje množství spotřebované elektrické energie spotřebičem používaným na území EU. Energetické třídy jsou přesně definovány směrnicemi Evropské unie. Hodnoty jsou udávány písmeny, v některých případech doplněnými o symboly "+".
 
 
 
 
 
A+
Vlastnosti 
Výkon reproduktorů 
 
 
Výkon reproduktorů
Tento parametr je vyčíslen ve wattech (W) a udává, jaký výkon mají vestavěné reproduktory televizoru. V praxi obvykle platí, že čím vyšší hodnota, tím silnější je zvukový výstup TV.
 
 
 
 
 
16 W
VESA 
 
 
VESA
VESA je celosvětově uznávané označení standardu způsobu montáže televizorů a monitorů. Zjednodušeně řečeno, přístroje, které splňují tento standard, mají 4 otvory se závitem na zadní straně, díky kterým je lze snadno uchytit k držáku nebo stojanu.
 
 
 
 
 
Ano
VESA rozměr 
 
 
VESA rozměr
VESA je celosvětově uznávané označení standardu způsobu montáže televizorů a monitorů. Zjednodušeně řečeno, přístroje, které splňují tento standard, mají 4 otvory se závitem na zadní straně, díky kterým je lze snadno uchytit k držáku nebo stojanu.
 
 
 
 
 
200 x 200
Hmotnost a rozměry 
Hmotnost  13 kg
Rozměry se stojanem Š x V x H  1127x710x210 mm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi