Produkt je vyřazen!
 

 

HANNSPREE Smartwatch PULSE

Exa kód : HAN210014
 
 
 
 

 

HANNSPREE Smartwatch PULSE
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Chytré hodiny s osobním monitorem aktivit je ideální pomocník pro dosažení lepší výkonnosti. Je určen všem fanouškům moderních technologií s aktivním stylem života.
 
 

1 999 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 652 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 100  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Chytré hodiny s osobním monitorem aktivit je ideální pomocník pro dosažení lepší výkonnosti. Je určen všem fanouškům moderních technologií s aktivním stylem života.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

HANNSPREE

Exa kód:HAN210014
Kód výrobce:SW21SZ1B27
 

 

Lifestyle Hannspree Pulse SmartWatch

Chytré hodinky Lifestyle Hannspree Pulse mají design klasických náramkových hodinek s celokovovým rámem vyrobeným z odolné nerez oceli. Kulatý dotykový Oled displej o rozměru 1,22“ tj. 3,1 cm perfektně sedí na ruce. Kožený hypoalergenní řemínek z kvalitních materiálů zajišťuje pohodlné nošení. Rozlišení displeje hodinek je 240 x 206 pixelů. Vypouklý displej podporuje technologii IPS. Vyberte si design svých hodinek až ze sedmi různých uživatelských témat.

Snímač srdeční tepové frekvence
Snímač srdeční tepové frekvence využívá vestavěný optický senzor, který neustále sleduje vaši tepovou frekvenci a tím eliminuje potřebu nosit různé nepříjemné hrudní popruhy. Z údajů změřené tepové frekvence jsou hodinky schopny vyobrazit údaje o počtu spálených kalorií za den.

Osobní trenér
Hannspree hodinky jsou jako váš osobní trenér, kterého nosíte neustále sebou. Hodinky sledují a zaznamenávají řadu údajů týkajících se vašeho zdraví. Hodinky jsou schopné zaznamenávat počet kroků, které ujdete, vzdálenost, kterou ujedete, počet spálených kalorií za den, změří délku vaší aktivity a změří vaši tepovou frekvenci. Díky datům o vaší osobě, jako jsou pohlaví, věk a hmotnost mohou hodinky poskytnout velmi přesný výpočet všech výše zmíněných hodnot.

Hlídání kvality spánku
Hodinky analyzují vaši tepovou frekvenci při spánku, měří dobu vašeho spánku a na základě získaných dat vám poskytnou informace o celkové kvalitě vašeho spánku.

Hlídač pohybové aktivity
Dle nastavení si můžete určit, kdy a jak často chcete cvičit. Hodinky vás v případě neplnění vašich naplánovaných cílů sami upozorní na vaši nečinnost. Hodinky, vás tak motivují k dodržování vašich cílů.

Jednoduché přehrávání hudby
Díky technologii Bluetooth lze hodinky snadno spojit s vaším smartphonem a bezproblémově tak ovládat playlist nebo hlasitost hudby při sportu, a to přímo z vašeho zápěstí. Z vašeho zápěstí můžete také velmi snadno přijímat hovory, mít o nich kompletní přehled nebo si v klidu přečíst příchozí sms.

Voděodolné s dlouhou výdrží
Hodinky jsou samozřejmě voděodolné, takže nemusíte mít strach, pokud prší nebo hodinky omylem namočíte. Hodinky mají dlouhou výdrž baterie s kapacitou 320 mAh. Tato kapacita zaručí běžné využívání hodinek po dobu 2 dní, v případě použití pohotovostního režimu vydrží hodinky až 4 dny. Hodinky jsou vybaveny funkcí snadného nalezení. Díky této funkci můžete snadno nalézt, jak hodinky, tak svůj telefon.

Funkce: Snímač srdeční tepové frekvence, Osobní trenér, Hlídání kvality spánku, Hlídač pohybové aktivity.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Chytré hodinky
Stav produktu  Nový
Vlastnosti 
Ostatní informace 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi