Hama Premium AutoM120

Exa kód : HAM464934
 
 
 
 

 

 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
skartovačka s křížovým micro řezem - automatický podavač až na 120 listů papíru DIN A4 (80 g/m2); jednoduše vložte požadované papíry do podavače a skartovačka se o zbytek postará sama
 
 
+ MP-GAMELED-L v hodnotě 249 Kč zdarma
 

4 425 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 657 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 221  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

skartovačka s křížovým micro řezem - automatický podavač až na 120 listů papíru DIN A4 (80 g/m2); jednoduše vložte požadované papíry do podavače a skartovačka se o zbytek postará sama

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Hama

Exa kód:HAM464934
Kód výrobce:50547
 

 

Hama Premium AutoM120
Pokud se chcete bezpečně zbavit vašich nepotřebných dokumentů, zajisté oceníte skartovačku od firmy Hama. Ať už budete papíry dávat do stroje automaticky nebo manuálně, kvalitní ocelové nože pořežou všechny tisky na potřebnou velikost dle potřebné bezpečnostní normy. Když se 25l koš naplní, jednoduše jej vyjmete ven a jeho obsah vyhodíte pryč. Bude tak užitečným strojem ve firmách i domácnostech.

Jednoduchá manipulace
Papír lze skartovat automaticky i manuálně a to dokonce ve stejnou chvíli současně. Do podavače jednoduše umístíte až 120 papírů do velikosti A4, s nimiž si zařízení bez potíží poradí. Takto může pracovat téměř 60 minut bez zastavení. Když máte papírů méně, otvorem pro manuální skartování jich lze v jednu chvíli rozřezat až 5. A pokud se chcete zbavit své staré platební karty, kvalitní ocelové nože si s ní jednoduše poradí. Žádný problém nebudou mít ani se sešívacími sponkami. Své nepotřebné dokumenty tak rozsekáte bez sebemenších problémů.

Tichý chod
Motor je mimořádně tichý - pouhých 60 dB - tudíž ani při plném výkonu nebude skartovačka hučet na celé kolo. A kdyby se náhodou začala přehřívat či přetěžovat, bezpečnostní vypnutí vás ochrání před případnými nepříjemnostmi. Automaticky se také zastaví, když dojdou papíry, tudíž nepojede zbytečně. Zaseknutý papír lze zase pomocí zpětného chodu elegantně vyjmout. Trojice indikačních LED –? o zapnutí, plném koši a přehřátí –? vám navíc zajistí dostatečné informace o celém stavu stroje.

Obsah snadno vyhodíte
S křížovým mikro řezem zpracuje AutoM120 všechny papíry podle vaší libosti. Čím menší kousky, tím víc se jich vejde do sběrné nádoby o kapacitě 25 l. Když pak pomocí kontrolního okénka uvidíte, že je nádoba naplněna, lehce ji vytáhnete a obsah vyhodíte.

Pro absolutní bezpečnost
Skartovačka vám umožní dodržovat normu DIN 66399. Se stupněm bezpečnosti až P-4 tak můžete adekvátně rozřezat dokumenty na částice do velikosti 160 mm2. Lze tak směle dodržovat pravidla v souladu s GDPR a to jak ve firemním prostředí, tak i u sebe doma. Nemusíte se tedy obávat, že by se citlivější dokumenty dostaly k někomu, ke komu nemají.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Skartovačka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Typ řezu  Křížový řez
Počet listů  6 na jedno skartování
Šířka vstupu  22,5 cm
Objem koše  25 l
Vlastnosti 
Automatický start  Ano
Certifikace NBÚ  Ne
Stupeň utajení  P-3
Řez na CD/DVD  Ne
Příkon  80 W
Hlučnost  60 dB
Hmotnost a rozměry 
Hmotnost  5 kg
Výška  52 cm
Šířka  37 cm
Hloubka  26 cm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi