Produkt je vyřazen!
 

 

HAL3000 MEGA Gamer Pro XT

Exa kód : HAL100744
 
 
 
 

 

HAL3000 MEGA Gamer Pro XT
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Počítač, Barva Černá, Windows 10 (64 bit), Typ počítače Herní, Typ procesoru Intel Core i5, 9400F, Velikost paměti 16 GB, DDR4, Velikost SSD 1000 GB
 
 

24 988 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

20 651 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 1 249  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

HAL3000

Exa kód:HAL100744
Kód výrobce:PCHS2423
 

 

Herní počítač HAL3000 MEGA Gamer Pro XT
Herní mašiny HAL3000 MEGA Gamer jsou vždy zlatou střední cestou mezi herními počítači HAL3000. Představují vyvážený mix komponent, které jsou pečlivě voleny pro svou spolehlivost, výkon a příznivou cenu. S počítačem řady MEGA Gamer snadno zničíte nepřátele, ale nezničíte svůj rozpočet.

Hlavní přednosti MEGA Gamer Pro XT

  • 6 jader procesoru Intel Core i5 9. generace zvládne herní zatížení i streamování.
  • Nová herní grafika AMD Radeon 5600 XT.
  • Stabilní hodnoty FPS a vysoké detaily při hraní nových titulů.
  • Vysoké hodnoty FPS při hraní populárních titulů, jako jsou Fortnite, CS:GO nebo League of Legends.
  • Rychlost podpořená 16 GB RAM a SSD NVMe diskem.
  • Bez problémů zvládne i náročnější aplikace a tvorbu obsahu.

Herní grafika Radeon RX 5600 XT
S herní grafikou AMD Radeon RX 5600 XT si zahrajete jakoukoliv pecku s nejjemnějšími detaily na Full HD rozlišení. Je poháněna novou architekturou pro vynikající výkon a skvělou účinnost za dostupnou cenu. Využívá nejnovější GDDR6 vysokorychlostní paměti a podporuje nastupující sběrnici PCI Express 4.0. S grafikou Radeon RX 5900 XT si užijete Full HD hry bez nežádoucímu propadu FPS v kritických momentech.

  • Ideální v kombinaci s kvalitním herním monitorem s technologií AMD FreeSync.
  • Radeon Image Sharpening pro vylepšení ostrosti obrazu bez ztráty výkonu.
  • Minimální input lag během hry díky Radeon Anti-Lag.
  • Podporuje FreeSync 2.0.
  • Vysoká a stabilní hodnota FPS při hraní populárních titulů jako je Fortnite, CS:GO nebo LoL.
  • Zvládá i náročnější tituly, jako jsou APEX Legends, Battlefield, Metro Exodus atd.
  • Podporuje AMD FreeSync, který eliminuje nežádoucí trhání a lagy obrazu během akce.

Coffee Lake na steroidech
Procesory Coffee Lake 8. generace se stali velmi oblíbenou volbou hráčů a náročných uživatelů. V 9. generaci přichází s optimalizacemi, které umožňují nárůst frekvence a výkonu. Procesor Intel Core i5-9400F s 6ti jádry a taktem až 4.1 GHz spolehlivě nakrmí výkonnou grafiku AMD Radeon RX 5600 XT. Společně tak tvoří silnou herní dvojku, na kterou se můžete vždy spolehnout.

Vhodný pro zábavu, streamování i práci
Sestava je vybavena operační pamětí typu DDR4 s kapacitou 16 GB a frekvencí 2666 MHz, což vám poskytne vysokou rychlost moderní technologie DDR4 a dostatek kapacity pro více spuštěných aplikací. Rychlý disk 1 TB SSD s rozhraním NVMe zajistí špičkovou odezvu systému a svižné spouštění aplikací. MEGA Gamer Pro XT tak využijete pro mnoho účelů - herní počítač, rodinné multimediální centrum, studijní či pracovní stanice a rychlý nástroj na procházení internetu. Díky 6 jádrům procesoru Intel Core i5 můžete své herní výkony klidně streamovat.

Bezstarostný servis od HAL3000
Pro počítače značky HAL3000 je poskytována servisní služba BEZSTAROSTNÝ SERVIS HAL3000, v rámci níž máte nejen tříletou záruku, ale také jistotu rychlého a pohodlného servisu v případě jakýchkoliv problémů. Stačí jen zavolat na infolinku 844 139 139, nahlásit problém a vše ostatní včetně odvozu, opravy a zpětného dovozu zajistí servisní tým společnosti HAL3000. Více o službě na http://www.hal3000.cz.

Klíčové vlastnosti:
Základem sestavy je deska MSI B365M PRO-VDH s čipovou sadou Intel B365 osazená 6jádrovým procesorem Intel Core i5-9400F, který je taktován na frekvenci 2.9 GHz, nebo až 4.1 GHz v režimu TurboBoost. Procesor je dále doplněn operační pamětí Kingston DDR4 s kapacitou 16 GB a taktem 2666 MHz (2x 8 GB HyperX FURY Black). Obrazový výstup zajišťuje grafická karta SAPPHIRE RADEON PULSE RX 5600 XT 6G OC s čipem AMD Radeon RX 5600 XT, která disponuje 6 GB paměti GDDR6. Pro vaše data a aplikace je určen pevný disk 1 TB SSD M.2 PCIe NVMe HP EX900. K dispozici máte také dostatek portů USB 2.0, 3.0/3.1/3.2 Gen 1 a jeden Type-C Gen 1. Hardware je uložen v počítačové skříni SilentiumPC Signum SG1, kde se o napájení stará 550W zdroj SilentiumPC Elementum E2. Počítačová sestava se dodává včetně operačního systému Windows 10 Home.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Počítač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Operační systém  Windows 10 (64 bit)
Provedení skříně  Middle Tower
Základní deska  MSI B365M PRO-VDH
Typ počítače 
 
 
Typ počítače
Abyste mohli naladit požadované televizní stanice, potřebujete vhodný typ TV tuneru. Ten umožňuje příjem digitálního pozemního nebo-li terestriálního vysílání (DVB-T/, novější DVB-T2), satelitního vysílání (DVB-S, novější DVB-S2) a kabelového vysílání (DVB-C).
 
 
 
 
 
Herní
Procesor 
Typ procesoru  Intel Core i5
Model procesoru  9400F
Počet jader procesoru 
 
 
Počet jader procesoru
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
6
Základní takt  2,9 GHz
Zrychlený takt  4,1 GHz
Grafická karta 
Typ grafické karty  Dedikovaná
Velikost grafické paměti  6 MB
Operační paměť 
Velikost paměti  16 GB
Typ paměti 
 
 
Typ paměti
Jsou zde ukládány informace potřebné pro činnost GPU. Je několik typů grafických pamětí. Jejich značení GDDR(číslo). Jednotlivé typy se mezi sebou liší propustností (GB/s) a efektivními frekvencemi pamětí (MHz).
 
 
 
 
 
DDR4
Frekvence paměti  2666 MHz
Úložiště 
Velikost SSD  1000 GB
Optická mechanika  Ne
Vstupy a výstupy 
Síťová karta  1000 Mbit/s
Wi-Fi  Ne
USB 2.0 
 
 
USB 2.0
Univerzální rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost USB 2.0 je 480 Mbit/s (60 MB/s).
 
 
 
 
 
2
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
5
USB C 
 
 
USB C
Nejnovější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
1
HDMI 
 
 
HDMI
Rozhraní, které se používá k přenosu nekomprimovaného multimediálního obsahu z jednoho zařízení do druhého. To znamená, že dokáže přenášet vysoce kvalitní obraz i zvuk například z notebooku do televize s vysokým rozlišením.
 
 
 
 
 
1
DisplayPort 
 
 
DisplayPort
Digitální konektor, který slouží k přenosu nekomprimovaného obrazu z jednoho zařízení do druhého. DisplayPort je modernější a kvalitnější video konektor než DVI a VGA rozhraní.
 
 
 
 
 
3
Ostatní 
Výška  44,8 cm
Šířka  41,3 cm
Hloubka  20,5 cm
Výkon zdroje  550 W
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi